• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات در مورد زبان کره ای؟!

cgalive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان جدید!
من تا بحال فیلم زبان اصلی زیاد دیدم و آهنگ خارجی زیاد شنیدم!
فارسی (!)، انگلیسی، آلمانی، فرانسه، عربی، هندی، چینی، روسی و کره ای! (شایدم بازم دیدم الان یادم نیست!)
توی اینا انگلیسی و روسی و کره ای شنیدنشون واقعا برای من لذت بخش بوده! خوب انگلیسی که به سلامتی تقریبا مسلط هستم!! و روسی هم که به نظرم کاربردی نمیاد!
اما خیلی دوست دارم که "برای دل خودم" کره ای یاد بگیرم!
از طرز صحبت و تلفظشون و خطشون واقعا خوشم اومده (البته 2 تا خط ازشون دیدم از اون جدیده که با کامپیوتر می نویسن اصلا خوشم نیومد!!)
اولا می خوام یک سری اطلاعات در مورد زبان کره ای داشته باشم (منظورم اطلاعات ویکی پدیا نیست!)
دوما اینکه آیا منبعی برای یادگیری این زبان هست؟ (بازم منظورم ویکی پدیا نیست! رفتم اطلاعات زبان فارسی ویکی رو خوندم حرف زدن یادم رفت!!) چقدر یاد گرفتنش طول می کشه و چه جزئیاتی داره؟
دوستانی که اطلاعات دارن خوشحال می شم پاسخ بدن!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
به اینجا یه سر بزنید
www.learnkorean.com

دوستان اگه لازم داشتین که بازم سایت های آموزشی بذارم بگین آخه این تاپیک علاقمندان کمی داره

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
البته من از تلفظ کره‌ای که زیاد خوشم نیومد (خیلی عجیب غریبه) ولی بدم نمیاد یه ذره یاد بگیرم...

tradesk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای یادگیری زبان کره ای بهترین جایی که می تونی بری انجمن ایرانیان مقیم کره جنوبی در سایت

www.irankorea.com

است

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بالا