• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات در مورد pocket pc , PDA , PALM و ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من در مورد اين لغت ها تقريبا هيچ اطلاعاتي ندارم ! هيچي كه نه ... ولي چيز زيادي هم نميدونم يه نفر ميشه يه سري توضيح در موردشون بده ؟ ممنون

Pocket PC
PDA
PALM
Smart Phone
Tablet PC
i-mate
Jam
HTC
iPaq
Zaurus
Treo
Clie
من درست نميدونم كدون اينا مارك هست ... كدوم اسم يه تكنولوژي ه ! كدوم اسم يه سري دستگاه هست ... خلاصه اطلاعاتتون رو رو كنيد لطفا ! :D

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه يه كم بگردي تو همين فروم اطلاعات زيادي در موردش هست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من گشتم ... خيلي هم مطلب پيدا كردم ! ولي وقتي خيلي از اين كلمات رو اصلا نميدونم چيه ! مطالب مرتبطش رو هم سر در نميارم ! اگه لطف كنيد در مورد هركدوم 1 خط هم توضيح بديد ممنون ميشم !

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Pocket PC: نامي كه microsoft براي دستگاه هاي handheld انتخاب كرده... و سيستم عاملي هم كه نوشته با اين نام همراه هست...

PDA: هم personal digital asistant هر دستگاه ديجيتالي كه قابليت مديريت و پردازش و ذخيره اطلاعات رو داشته باشه..

PALM: يكي ديگر از سيستم عامل هاي موجود براي دستگاه هاي handheld....

Smart Phone: تلفن موبايلي كه قابليت هاي پردازشي داشته باشه..

Tablet PC: نوعي pc كه به صورت يك برد تمام touch sensitive عمل ميكنه و شما فقط صفحه مانيتور رو به صورت يك دفتر در دست ميگيري و ميتوني روش بنويسي يا كليك كني... توضيح اينكه full function pc هست و تمام كار هاي يك pc رو انجام ميده و برنامه هاي جداگانه و مخصوص ديگري هم روش نصب ميشه...

i-mate: يك brand name از شركت carrier devices در دوبي كه محصولات htc رو brand ميكنن... در ابتدا فقط براي خاور ميانه بود اما الان به همه جي دنيا صادرات دارن..

Jam: يك مدل از مدل هاي imate

HTC: شركت تايواني توليد كننده pocket pc ... شريك رسمي مايكروسافت براي توليد دستگاه هايي كه از windows mobile استفاده ميكنن... محصولات اين شركت بدون هيچ ماركي در سراسر دنيا به شركت هاي brand كننده منطقه اي فروخته و يا سفارشي ميشه...

iPaq: نام تجاري دستگاه هاي handhenld شركت HP

Zaurus: نام تجاري دستگاه هاي handheld توليدي شركت sharp

Treo: نام تجاري يك سري از محصولات palmone كه قابليت gsm هم دارن و علاوه بر pda بودن گوشي موبايل نيز ميشوند

Clie : نام تجاري دستگاه هاي handheld شركت sony

اوووففف تموم شد :p :wacko: ;) :blush: :D :) :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا بدجوري دمت گرم !!! فكر كنم براي فهميدن همه ي اينا بايد 10 تا فوروم رو زير و رو ميكردم !!! دارم ميخونم ببينم بازم سوال داردم يا نه ! :D

اول اينكه به غير از Pocket PC و PALM چه سيستم عامل هايي داريم ؟! ( راستي به طور كلي به اين مدل دستگاه ها ميگن handheld ؟؟ )

دوم اينكه اين HTC چه جور شركتيه ؟!؟! دستگاه ميسازه بدون اسم و مارك ميده بيرون ؟!؟!؟ بعد اين طور كه من فهميدم i-Mate يه جورايي همون HTC هست ... ورداشته اسم خودش رو زده به جاي HTC ! مثل Vodafon كه سوني اريكسون ميده بيرون با اسم خودش ؟!

در كل اين وسط اگر لغت يا اصطلاح ديگه هم تو اين مايه هست بهم ياد بديد لطفا ! ( يه بار ديگه اعتراف ميكنم در اين زمينه اطلاعاتم 0 هست ! :D )

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1- خواهش ميكنم

2- لينوكس هم سيستم عامل handheld داره.... در ضمن بله... handheld يك نام كلي هست... سيستم عامل هاي شناخته شده بيشتر همين 3 تا هستن.. در حال حاضر هم مايكروسافت جلو زده از همه .. palm دوم شد (فبلا يكه تاز بود ) .. linux هم كه هميشه آخر ميشه...

3- HTC يك شركت گمنام ولي گردن كلفت هست كه مايكروسافت پشتش هست ..شركايي مثل intel و texas instruments هم داره... بله بدون مارك هست توليداتش و شركت هاي مختلفي در سرتاسر دنيا محصولات HTC رو عرضه ميكنن.. O2..Tmobile..Vodafone..imate..siemens...Qtek... همه اين شركت هاي محصولات كاملا مشابهي دارن كه همشون توليد HTC هستن...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahdeen :
1- خواهش ميكنم

2- لينوكس هم سيستم عامل handheld داره.... در ضمن بله... handheld يك نام كلي هست... سيستم عامل هاي شناخته شده بيشتر همين 3 تا هستن.. در حال حاضر هم مايكروسافت جلو زده از همه .. palm دوم شد (فبلا يكه تاز بود ) .. linux هم كه هميشه آخر ميشه...

3- HTC يك شركت گمنام ولي گردن كلفت هست كه مايكروسافت پشتش هست ..شركايي مثل intel و texas instruments هم داره... بله بدون مارك هست توليداتش و شركت هاي مختلفي در سرتاسر دنيا محصولات HTC رو عرضه ميكنن.. O2..Tmobile..Vodafone..imate..siemens...Qtek... همه اين شركت هاي محصولات كاملا مشابهي دارن كه همشون توليد HTC هستن...

بابا من يكي پيش شما كم آوردم!!!! ;)
خداييش عالي بود,ضمن اينكه من هم در اين زمينه از شايان جان دست كمي ندارم... :lol:
عزيزم شما مي توني يه بخش براي همين مطلب راه بيندازي؟ما هم پشتيباني مي كنيم...يه همچين چيزي شديدا لازمه تو فوروم,همان طور كه لپتاپ نياز داشت كه در اين فوروم مطرح بشه....چيزي هم نسبت به مابقي مطالب كم نداره كه بيشتر هم داره...نظرتان چيست؟يه دوست عزيزي بنام دانشجو يك همچين بخشي راه اندازي نمود ولي انگاري گرفتار شد بنده خدا....منتظر نظر شما دوست سخت افزار خوان هستم.. :happy:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربون شما... والا من آنقدر هم در زمينه pda/handheld اطلاعات ندارم !!!!!! خيلي بچه هاي با اطلاعات هستن اينجا منتها يا افتخار نميدن يا حوصله تايپ ندارن يا دستشون كنده در تايپ !!!!! و گرنه ما كه كسي نيستيم كه بخوايم پرچمدار بشيم !!!! ولي هر كمكي از دست من بر مياد حساب كنين..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
منم موافقم ! تو همين 2تا پست كلي چيز ياد گرفتم ! راستش قضيه از اين قراره كه من ميخواستم k750 بگيرم ! بعد عطا ( عسگري ) بهم پيشنهاد يه مدل HTC داد ! منم خوشم اومد از ظاهر و امكاناتش ! ولي هيچي در مورد اين طور دستگاه ها نميدوستم ! براي همين افتادم دنبالش كه اطلاعات جم كنم !

در مورد بخش جدا گانه .... يه بخش هم الان وجود داره ولي با موبايل يكي شده !

با اين اسم " موبایل ، PDA ، Smart Phone و وسایل ارتباطی همراه ! "

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
منم موافقم ! تو همين 2تا پست كلي چيز ياد گرفتم ! راستش قضيه از اين قراره كه من ميخواستم k750 بگيرم ! بعد عطا ( عسگري ) بهم پيشنهاد يه مدل HTC داد ! منم خوشم اومد از ظاهر و امكاناتش ! ولي هيچي در مورد اين طور دستگاه ها نميدوستم ! براي همين افتادم دنبالش كه اطلاعات جم كنم !

در مورد بخش جدا گانه .... يه بخش هم الان وجود داره ولي با موبايل يكي شده !

با اين اسم " موبایل ، PDA ، Smart Phone و وسایل ارتباطی همراه ! "
مباركه شما هم داريد به جمع HTC دارها اضافه ميشيد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ! اطلاعات زيادي كه هنوز ندارم ! ولي از قيافيه اينا خوشم اومده تاحالا !

pic5.jpg
http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-alpine-en.shtml

pic08.jpg
http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-blue-angel-en.shtml

open.jpg
http://www.mobile-review.com/pda/review/sony-sj33-en.shtml

pic01.jpg
http://www.mobile-review.com/pda/review/sony-th55-en.shtml

htc-magician.jpg
http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-magician-2.shtml

حالا از استاد هاي عزيز ! يكي مرام بذاره يه كم تحليل كنه اينارو ! دمه شما گرم !

راستي ! به غير از اون 2 تا SONY ( چون من عشق سوني هستم ) فكر كنم مشخص باشه از چه سبكي خوشم مياد ! مدل ديگه اي هست كه من نديده باشم ؟ چون من فقط تو اين سايت mobile-review.com نگاه كردم چند تا مارك داشت ... نميدونم ديگه غير از اينا هم هست يا نه !

http://www.mobile-review.com/pda-en.shtml اينجا ديدم !

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سري clie سيم كارت نميخورن !!! يعني گوشي موبايل نميتونن باشن... اگه ميخواي pocket pc phone داشته باشي اون htc ها هستن...

بالا