• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات دقيقتر در مورد تبديل فيلم ديجيتال و اديت آن در كامپيوتر

leilamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي آن كه از روده درازي بپرهيزم خيلي خلاصه:
-يك دوربين فيلمبرداري ديجيتالي سوني 70 اس دارم
- يك لينك 1394 با درايو و بقيه سخت افزار لازم
- از نرم افزارهاي زير براي كپچر كردن فيلم استفاده كردم اما همگي افت تصوير دارند و در زمان اديت فيلم اين افت بيشتر ميشود به ويژه وقتي از افكتهاي تصويري يا ارتباطي استفاده ميكنم
windows Movie Maker
Image Mixer 1.5
Adobe premier Pro
Video Edit Magic 4.1
شما لطفا اگر تجربه اي در اين زمينه داريد راهنمايي بفرماييد

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از leilamm :
براي آن كه از روده درازي بپرهيزم خيلي خلاصه:
-يك دوربين فيلمبرداري ديجيتالي سوني 70 اس دارم
- يك لينك 1394 با درايو و بقيه سخت افزار لازم
- از نرم افزارهاي زير براي كپچر كردن فيلم استفاده كردم اما همگي افت تصوير دارند و در زمان اديت فيلم اين افت بيشتر ميشود به ويژه وقتي از افكتهاي تصويري يا ارتباطي استفاده ميكنم
windows Movie Maker
Image Mixer 1.5
Adobe premier Pro
Video Edit Magic 4.1
شما لطفا اگر تجربه اي در اين زمينه داريد راهنمايي بفرماييد

من خيلي تجربه ندارم ولي با پاناسونيك راحت دارم كار ميكنم. در مورد Adobe premier Pro بايد بگم كه موقع كپچر چند جور Setting را ميتونين انتخاب كنيد. در اين مورد يك بررسي بكنيد.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کیفیت افت می کنه ولی نه در این حد که شما می گین . یا کارتتون خیلی بدردنخوره که بعید بدونم یا اینکه تنظیمات نرم افزارتون رو
خوب درست انجام ندادین . Adobe Primiere Pro خیلی حرفه ایه و باید کار با اون رو آموزش دید
شما اگر بتونین با Pinaclle Studio 9 یا ورژنهای بالاترش کپچر انجام بدین خیلی خوبه چون خیلی خانگی و راحتتره از پریمیر و اگر شما
کار تدوین حرفه ای نخواین انجام بدین اون نرم افزار براتون بهتره

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من با premier حدود 8 ساعت كپچر كردم ....كيفيت اصلا افت نكرد....تنظيماتتون رو چك كنيد.....همچنين نوع كارت رو....

بالا