• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات روادید استرالیا

سفری دیگر

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2014
نوشته‌ها
739
لایک‌ها
3
سن
44
محل سکونت
تهران
ویزای استرالیا

چگونگی اخذ ویزای استرالیا برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید استرالیا
australia-flag1.png


ویزای توریستی استرالیا
مدارک مورد نیاز جهت اخـذ ویــزای استـرالیـا:

1. فرمهای پرشده فارسی (4 برگ)
2. اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن
3. دو قطعه عکس رنگی جدید
4. فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا
5. ووچر هتل
6. ارائه ترجمه رسمی مدارک شامل:
6-1 اسناد مالکیت
6-2 پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز
6-3 گواهی شغلی (آگهی تاسیس و تغییرات شرکت،جواز کسب و…)
6-4 شناسنامه
6-5 اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراه بودن در سفر )استـرالیـا)

ویزای تجاری استرالیا

استرالیا با مساحتی معادل 7.686.885 کیلومترمربع یکی از بزرگترین و کم جمعیت ترین کشورهای جهان می باشد هلند و پرتقال در استرالیا اکثر مردم این قاره اروپایی می باشند که از کشورهای انگلیس، اسکاتلند، ایرلند مهاجرت نموده اند و از دیگر ملیت ها نیز می توان چینی ها ژاپنی ها و ایرانیان را نام برد. استرالیا با جمعیتی در حدود 21 میلیون نفر یکی از کشورهائی است که کمترین میزان جمعیت در جهان را دارا است و با توجه به سطح سرانه درآمد، مردم از رفاه نسبی بالائی برخوردار میباشند. استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیای کبیر میباشد که پایتخت آن شهر کانبـرا و شهرهای مهم آن عبارتند از:
سیدنی، ملبورن، بریسبن،آدلاید و پـرت

اطلاعات عمومی کشور اسـتـرالیـا

پایتـخـت – کــانـبــرا
زبـان رسـمی: زبان رسمی کشور انگلیسی با گویش استرالیایی و خط رایج آن انگلیسی است و در صورت اخذ و اجازه اقامت هرینه تحصیل فرزندان تا مقطع دانشگاه رایگان میباشد و دانشگاه ها شهریه کمتری از ایشان دریافت مینمایند
بـزرگتـریـن جـزیـره: اقیانوسیه پنجمین قاره جهان بشمار میرود, از نظر مساحت ششمین کشور بزرگ دنیا و سومین کشور بزرگ انگلیسی زبان و دارای آب و هوای مرطوب و معتدل درقسمت مشرق و جنوب شرقی میباشد.
این سرزمین اولین بار توسط اسپانیایها مشاهده گردید ولی هلندیها اولین کسانی بودند که پای بدانجا نهادند و در ادامه تحت سلطه انگلستان قرار گرفت و در سال 1901ملکه ویکتوریا استقلال استرالیا را رسمأ اعلام کرد
در استرالیا مراکز کاریابی دولتی و خصوصی مهاجران را در پیدا کردن کار کمک نموده و نیز پس از مدتی با حقوق بیکاری تحت پوشش خود قرار خواهند داد

مهــاجـرت به استرالیا:

دولت استرالیا جهت افزایش جمعیت کشور، سیاست جذب مهاجران خارجی را در پیش گرفته است، لذا سالانه جمعیتی درحدود 150.000 نفر از سراسر نقاط جهان با دریافت ویزای استرالیا به این کشور مهاجرت میکنند.
استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا و ۴٫۶ برابر ایران است. استرالیا یکی از قلمروهای همسود بریتانیا است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته‌ است پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانهٔ فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند. استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعهٔ اتحادیه کشورهای همسود (مشترک‌المنافع) است.
سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلیِ قارهٔ اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قارهٔ دنیاست.

تاریخ استرالیا:

بر پایه ی شواهد به جای مانده، حدود 42 هزار سال قبل گروهی از مردمان شکارچی جنوب آسیا، برای یافتن غذا و شکار حیوانات، اندک اندک شروع به مهاجرت به سرزمین‌های جنوبی تر نمودند و از راه جزیره‌ها و کانال‌هایی که آسیا را به شمال استرالیا وارد می‌کند به شمال کوئینزلند وارد شدند و سپس با پراکنده شدن در سراسر استرالیا، قبایل مختلف بومیان استرالیا را پای نهادند. این مردمان، ده‌ها هزار سال بدون ارتباط با سایر مناطق دنیا در این سرزمین زیسته‌اند نخستین بار هلندی‌ها در سال ۱۶۰۶ میلادی شبه جزیزه کیپ یورک در شمال کوئینزلند را اکتشاف کردندو دهه‌های بعد، بیشتر مناطق شمالی و غربی استرالیا را مشاهده و ثبت نمودند. آبل تاسمان هلندی نام این سرزمین را هلند نو گذاشت. هلندی‌ها خود علاقه چندانی به سکونت در هلند نو نشان ندادند و این سرزمین تا چندین دهه بعد دست نخورده باقی ماند در سال ۱۷۷۰ م. کاپیتان جیمز کوک دریانورد بریتانیایی، نواحی اطراف سیدنی در شرق استرالیا را اکتشاف و ثبت کرد. کاپیتان آرتور فیلیپ در ۱۸ جولای ۱۷۸۸ با یازده کشتی و ۱۳۵۰ مسافر به حدود سیدنی رسید و ضمن اعلام این منطقه با نام نیو ساوت ولز به عنوان یکی از مستعمره‌های بریتانیا، خود به فرمانداری آن برگزیده شد. بریتانیایی‌ها در دید اول به استرالیا به عنوان سرزمینی دوردست و خشک برای تبعید محکومین و زندانیان نگاه می‌کردند. به همین دلیل بیشتر مسافران اولیه، به اجبار به منطقه ولز جنوبی جدید آمدند. اما ساکنان دیگر ایالتها اغلب به اختیار خود به سرزمین جدید مهاجرت کردند.
در سال ۱۹۰۰ میلادی، ملکه ویکتوریا طی قانونی به استرالیا استقلال سیاسی اعطا کرد. استقلال کشور استرالیا بطور رسمی در روز اول ژانویه ۱۹۰۱ اعلام شد و از این به بعد استرالیا به عنوان یک قلمرو همسود یا سرزمینی با حکومت مستقل اما در زمره کشورهای تحت حمایت بریتانیا در آمد. استرالیایی‌ها از این روز به عنوان روز ملّی خود یاد می‌کنند. .از سال ۱۹۰۱ تا سال ۱۹۲۷ که کانبرا ساخته شد، فدراسیون استرالیا، ملبورن را پایتخت موقت کشور قلمداد می‌کرد
این کشور در جنگ جهانی اول به عنوان حامی بریتانیا جنگید و « ارتش مشترک استرالیا و نیوزلند» یا به اختصار آنزاک در نبرد گالیپولی در ترکیه امروزی شرکت کرد. در مجموع بیش از شصت هزار استرالیایی در خلال جنگ جهانی اول کشته شدند. در جنگ جهانی دوم مناطقی از شمال و شرق این کشور توسط ژاپنی‌ها بمباران شد و نیروهای آمریکایی در این کشور پیاده شدند. اما استرالیا از صدمات این جنگ به کنار ماند. طی قانونی در سال ۱۹۸۶ استرالیا به طور رسمی دخالت پادشاهی متحده را در امور سیاسی و نظامی این کشور خاتمه داد، استرالیایی‌ها در ۶ نوامبر ۱۹۹۹ با رأی اکثریت (۸۲% آرا) رأی به تحت قیمومیت ملکه بودن دادند وهمچنان ملکهٔ انگلیس برایشان «فرماندار کل» تعین کند.

مهاجرت کاری به استرالیا
workAustralia.jpg

مرسوم ترین راه مهاجرت به استرالیا ویزای تخصص و مهاجرت کاری به استرالیا می باشد. به این معنا که این راه سهل می باشد، زیرا استرالیا به دنبال مهاجرانی است که بتوانند در گسترش این کشور نقش مفید و موثری را اجرا نمایند. همچنین اداره مهاجرت به استرالیا هر سال لیستی از مشاغل لازم در استرالیا را ابلاغ می کند (لیست کشوری و ایالتی) تا در بازار کار تعادل برقرار نماید. به طور مختصر، اگرچه استرالیا به طور مستمر در حال پذیرش مهاجر است، لیکن وجود علاقمندان زیاد، امر مهاجرت به استرالیا را سختتر و زمانبرتر کرده است. چنانچه مایلید به استرالیا مهاجرت کاری داشته باشید اطمینان حاصل نمایید که اطلاعات کاملی در خصوص با چالش های مهاجرت به استرالیا دریافت کرده اید و از مشاوره مهاجرتی مناسب استفاده نمایید. در این جا مختصری از اطلاعات مهاجرت کاری استرالیا و ویزای تخصص را برای شما قرار داده ایم تا در صورت علاقه مندی با ما تماس بگیرید و از اطلاعات دقیق و جزئی کارشناسان ما بهره مند شوید.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تخصص استرالیا :
1. سن بیشتر از 18 سال و کمتر از 45 سال.
2. رشته باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد
3. کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS
4. حداقل1 سال سابقه کار در رابطه با رشته از 24 ماه قبل از اقدام برای مهاجرت
شیوه های مهاجرت از طريق تخصص
1. مهاجرت افراد متخصص مستقل : این ویزا، ویزای اقامت دائم می باشد.
2. مهاجرت اشخاصی که از حمايت ايالتي برخوردارند :این ویزا نیز ویزای اقامت دائم می باشد
3. مهاجرت به روش حمايت مناطق خاص اين ويزا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.
میزان علاقه متقاضیان به کشور استرالیا و شرایط آن واقعا به طرز فزاینده ای در حال افزایش است لذا تصمیم گرفتیم در باب ویزای استرالیا از طریق کار یا همان skilled worker استرالیا تمام شرایط را برای شما عزیزان شرح دهیم . نکته حائز اهمیت این است که شما بدانید شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و اگر بخواهیم واقع بینانه در مورد ویزای کار استرالیا سخن بگویم بایستی به این نکته اشاره کنیم که اساساً ویزای استرالیا در سال های گذشته مدام سخت گیرانه تر شده و شرایط ورود هر روز برای سیل اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد .
دقت بفرمایید اقدام برای استرالیا این ریسک را دارد که پیش از اینکه شما مدارک را جهت صدور ویزا ارسال دارید ، قوانین ویزای مذکور تغییر یابد و کلا شما با این حالت مواجه شوید که وقت و سرمایه را صرف نموده اید اما قانون تغییر کرد اما در کنارش این خوبی را هم دارد که اگر جهت استرالیا اقدام کنید ویزای کار کشوری را اخذ نمودید که امکانات بالایی دارد و تشنه نیروی کار می باشد .
به هر حال هر اقدام حقوقی می تواند هم نقاط ریسک هم نقاط قوتی را داشته باشد و ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار نیز از این حالت مستثنی نیست .
در بین ویزاهای skilled worker در استرالیا زیر گروه های متفاوتی وجود دارد که ما در ذیل به بعضی از آنها می پردازیم :
زیر گروه ۱۸۹ بهترین حالت ویزا برای کسانی است که اقامت دائم بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند کدام ایالت را برود و از ابتدا برای اقامت دائم اقدام میکند ، در واقع اگر امتیاز شما برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا صورت گیرد خود میتواند نقطه مثبتی باشد زیرا این ویزا یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که می خواهند جهت استرالیا و مهاجرت کاری و اقامت آن اقدام نمایند .
در مقابل زیر گروه ۱۹۰ است که که فقط استانی که اسپانسر شما شده ، شما به آنجا می توانید مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در اینجا شما امکان انتخاب بین چند ایالت و نه همه ایالات را دارید . در ساب کلاس ویزای ۱۹۰ از دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود اگر شخص یک سال کار کند، به وی اقامت دائم اعطا می شود. بنابراین این ویزا مانند ویزای قبل از ابتدا ویزای اقامت محسوب نمی شود. در این حالت در دوسال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده اقامت کنید. البته در آن ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید می توانید اقامت کنید و از نظر محدوده هیچ محدودیتی نخواهید داشت. بعد از زیر گروه ۱۸۹که بهترین زیر گروه در مهاجرت کاری به استرالیا است ، این زیر گره ۱۹۰ بهترین زیر گروه به جهت مهاجرت می باشد .
زیر گروه بعدی ، زیر گروه ۴۸۹ می باشد ، این ویزایی است که یک ایالت باید اسپانسر شما شود که ایالت شما انتخابی نیست و داخل این ایالت شما باید در منطقه ای خاص اقامت کنید . در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن دارید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را می توانید انتخاب کنید و در ضمن بعضی موارد و برای امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما با انتخاب دولت است و شما نمی توانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. این ویزا ۴ ساله است و یک لیستی وجود دارد که شما در کدام منطقه باید کار کنید .در این نوع ویزا هم شما باید از چهار سال ۲ سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم شما تمدید شود.
فرق اساسی ۱۹۰ با ۴۸۹ در این است که شما در اولی قدرت انتخاب دارید بین چند ایالت اما در ۴۸۹ شما قدرت انتخاب بین چند ایالت را ندارید .
کلا ویزا ی استرالیا در همه گروه ها به طرز امتیازی است که ما جدول امتیازات را در ذیل آوردیم و شما میتوانید امتیازات خود را محاسبه بفرمایید :
workpoint.png

workpoint1.png

workpoint2.png

دقت نمایید برای سابقه کار لازم نیست حتما شما بیمه داشته باشید بلکه باید ثابت کنید که این مدت را کار کرده اید و یکی از راه های اثبات اینکه کار کرده اید این است که برای این مدت بیمه بیاورید. توجه نمایید مدارک ذیل می تواند به شما کمک کند تا حرف خود را ثابت کنید و حضور مدارک ذیل به شکلی اجباری است و شما باید این مدارک را کلمه به کلمه تهیه بفرمایید :
workpoint3.png

workpoint4.png

دقت کنید فوق لیسانس ایران معمولا ۲۰ امتیاز میاورد و شما نبایست ۱۵ امتیاز حساب کنید. حال اگر شما دانشجوی فوق لیسانس هستید ، امتیاز لیسانس را میاورید .
برای کسانی که در واقع مدرک تحصیلی آنها جدای از کارشان باشد یا مدرک نداشته باشد اما در زمینه دیگری کار کرده باید سابقه کار خود را اعلام کند و مدارک مثبت سابق کارش را ابراز کند به یک سازمانی که در استرالیا است و آن را ارزیابی می کنند و به او اعلام می کنند که سابقه کار شما معادل چه مدرکی محسوب می شود.
بنابراین شما می توانید براساس مورد فوق امتیاز خود را حساب بفرمایید. اگر امتیاز شما کم است ازامتیاز همسر خود هم استفاده نمایید :

اگر زیر گروه ۱۹۰ هستید بابت اسپانسر شدن آن ایالت ۵ امتیاز می گیرید .
workpoint5.png

اگر به منطقه مورد نظر دولت بروید این امتیاز هم به شما افزوده می شود
workpoint6.png

ویزای تحصیلی استرالیا
Study-Abroad.jpg

با ویزای تحصیلی استرالیا چه اختیاراتی خواهید داشت؟
• در استرالیا تحصیل می کنید.
• افراد خانواده را با خود همراه می کنید
• پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشید.
• قبل از شروع تحصیل و تعطیلات میان ترم می توانید به صورت نا محدود کار کنید.
• افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند.
• در صورتی که دانشجوی ارشد تحصیلی هستید، افراد خانواده می توانند به صورت نامحدود کار کنند.
• همسر شما می تواند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نماید.
• در صورتی که همسر بخواهد بیش از 3 ماه تحصیل کند خود باید برای ویزای دانشجویی جدا اقدام نماید.
• شما و افراد خانواده در رفت و آمد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهند داشت.

تراز ارزیابی
تراز ارزیابی شما 3 می باشد، بدین معنی که دانشجویان ویزای رده 573 در گروه ارزیابی 3 قرار می گیرند و بر اساس ضوابط و قراردادهایی که برای کشورهای گروه 3 تنظیم شده اند بررسی می گردند. قابل ذکر است که ضوابط در این گروه سخت تر می باشد.

تعریف خانواده
خانواده یعنی همسر قانونی شما و فرزندان زیر 18 سال مشروط بر اینکه هنوز مجرد باشند.
مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا
• اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر- دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
• اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در ژانویه- اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،
• اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد ویزای شما تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

زبان انگلیسی
• مدرک مورد قبول دولت و دانشگاه های استرالیا آیلتس است. این آیتلس برای سفارت می تواند جنرال اما برای دانشگاه ها حتما باید آکادمیک باشد. البته با آیلتس جنرال نیز می توان در دانشگاه پذیرفته شد اما باید دوره های زبان بیشتری را قبل از شروع رشته بگذرانید. آیلتس مورد قبول سفارت برای اخذ ویزا حداقل 5 با نمره 5 در هر چهار مهارت می باشد. آیلتس مورد نیاز برای ورود به دانشگاه بسته به مقطع تحصیلی و رشته متفاوت است. قبل از شروع رشته باید آیلتس مورد نیاز را در استرالیا با گذراندن دوره های زبان بدست آورید.
• همراهان شما در صورتی که نخواهند در استرالیا تحصیل کنند نیازی به آیلتس نخواهند داشت.
• در صورتی که حداقل 5 سال در یک کشور انگلیسی زبان زندگی و یا تحصیل کرده باشید نیازی به ارائه آیلتس ندارید.
• مدرک OETبرای پزشکان و دندانپزشکان به جای آیلتس مورد قبول خواهد بود.

http://safaridigar.com/visa/australia-visaمدارک تحصیلی مورد نیاز
مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی و مدرک کارشناسی برای دوره ارشد. در صورتی که پیش دانشگاهی را دراسترالیا گذرانده باشید همین مدرک به تنهایی برای شروع کارشناسی کافی خواهد بود. صرفا مدرک کارشناسی و ارشد مورد قبول نیست و این مدارک باید مورد تائید استرالیا واقع شوند.
تغییر دانشگاه بعد از دریافت ویزای تحصیلی استرالیا
از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا دانشگاه خود را عوض کنید. در صورتی که بخواهید دانشگاه را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.
الزامات
• برای خود و افراد خانواده باید بیمه دانشجوئی تهیه کنید به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازید در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را دانشگاه انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
• رشته تحصیلی شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
• رشته تحصیلی باید کد CRICOS داشته باشد.
• قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع رشته تحصیلی باشند.
سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.
ویزای تحصیلی استرالیا را بیشتر بشناسید
• فرمول محاسبه ضمانت نامه مالی دانشجو مکلف است که معادل یک سال هزینه تحصیل و زندگی را به عنوان توانایی مالی به اداره مهاجرت استرالیا ارائه دهد.
• حذف پیش نیاز آیلتس برای صدور ویزای تحصیلی افراد زیر 18 سال
• ازدیاد طول دوره ویزا برای دانشجویان دوره های تحقیقاتی در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر به مدت ۶ ماه
• اجازه دریافت هزینه اجاره Home Stay به همراه شهریه توسط دانشگاه
• اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۲ سال برای دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کرده اند.
• اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۳ سال برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد (پژوهشی) تحصیل کرده اند.
• اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۴ سال برای دانشجویانی که در مقطع دکترا تحصیل کرده اند.
• اجازه کار تمام وقت برای دانشجویان دوره های پژوهشی در حین تحصیل
• تبدیل اجازه کار پاره وقت در حین تحصیل برای دانشجویان دوره های فنی حرفه ای، کارشناسی و کارشناسی ارشد از ۲۰ ساعت در هفته به ۴۰ ساعت در هر دو هفته برتری این تغییر در زمانی مشهود است که تعطیلات رسمی می باشد و دانشجو امکان کار بیش از ۲۰ ساعت را در آن هفته ندارد
• اجازه گذراندن دوره های پاره وقت زبان انگلیسی برای دارندگان ویزای قیم به مدت نا محدود(Guardian Visa)
• اجازه کار تمام وقت برای دانشجویان دوره های پژوهشی در حین تحصیل

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای استرالیا با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021

 

ArashMiniStar

Registered User
تاریخ عضویت
8 آگوست 2010
نوشته‌ها
4,650
لایک‌ها
8,092
محل سکونت
IR/MASHHAD
برای ویزای کاری با سن 4748 هیچ راهی نیست؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
 
بالا