• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات روادید مالزی

سفری دیگر

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2014
نوشته‌ها
739
لایک‌ها
3
سن
44
محل سکونت
تهران
ویزای مالزی
چگونگی اخذ ویزای مالزی برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید مالزی
malaysia-flag.jpg

ویزای توریستی مالزی
نام ویزای توریستی مالزی در زبان انگلیسی : Malaysian Tourist Visa
همان طور که از نام این ویزا پیداست، این ویزا مختص کسانی می باشد که قصد سفر توریستی و تفریحی به کشور مالزی را دارند، طبق قوانین و توافق های دولت ایران و دولت مالزی، کلیه ایرانیانی که قصد سفر توریستی به کشور مالزی را دارند، می توانند بدون گرفتن ویزا یک بلیط 2 طرفه از ایران به مالزی و از مالزی به ایران تهیه کنند و به مالزی سفر کنند.
بعد از ورود به فرودگاه مالزی، در قسمت ایمیگرشن و چک کردن پاسپورت در فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورت شما ثبت می شود که این مهر در واقع مجوز اقامت شما به صورت توریستی در کشور مالزی می باشد.
حداکثر مدت زمان ویزای توریستی یعنی همان مهری که در پاسپورت و در فرودگاه مالزی ثبت می شود، 14 روز می باشد. لذا بلیط برگشت خود را حداکثر برای 14 روز بعد تهیه کنید.
در صورتی که فرزند شما در مالزی مشغول به تحصیل می باشد و شما قصد اقامت بیشتر از 14 روز در کشور مالزی را دارید، می توانید از فرزندتان درخواست کنید تا نامه ای از دانشگاه محل تحصیلش دریافت کند ( دعوتنامه یا گواهی اشتغال به تحصیل ) و به همراه قرارداد منزل مسکونی اش در مالزی را برای شما از طریق ایمیل و یا فکس ارسال کند و با در دست داشتن این مدارک به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید و درخواست دریافت ویزای سوشیال بدهید.
ویزای سوشیال که از این طریق صادر می شود حداکثر یک ماهه می باشد.
نکته : در اکثر مواقع دیده شده است که در فرودگاه مالزی، مامورین فرودگاه زمان چک کردن پاسپورت، فراموش می کنند مهر ورود به کشور مالزی را در پاسپورت مسافرین ثبت کنند که بعد از ورود به مالزی برای شما مشکل ایجاد می کند، دقت کنید که قبل از خروج از فرودگاه مالزی، پاسپورت خود را چک کنید که این مهر در پاسپورت شما به همراه تاریخ ثبت شده باشد.

malaysia-tourist.jpg

تحصیل و اعزام دانشجو به مالزی
مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا می باشد که پایتخت آن کوالالامپور باشد. پایتخت اداری آن پوتراجایا می باشد که سازمان های دولتی و وزارت خانه ها در این شهر می باشند.
شایان ذکر است که دوستان باید دقت داشته باشند سنگاپور دیگر جز مالزی نمی باشد و اکنون به شکل کشوری مستقل درآمده است. امروزه سنگاپور کشوری مستقل و پیشرفته تر از مالزی به شمار می رود.
واحد پولی این کشور رینگیت می باشد که حدودا هر یک رینگیت ۸۹۰۰۰ ریال واحد پولی کشور ایران می باشد و بر اساس آمار منتشر شده در دنیا جز یکی از واحد های پولی می باشد که از ثبات نسبی برخوردار می باشد.
مالزی یک جامعه چندین دینی است اما اسلام دین رسمی این کشور به شمار می رود. از آنجایی که مالزی یک کشور چند ملیتی ( هند،چین،تایلند و ...) محسوب می شود، بنابراین مردم در این کشور به زبان های گوناگونی صحبت می کنند. بنابراین یکی از مهم ترین زبان هایی که در این کشور صحبت می شود زبان بین المللی انگلیسی می باشد. شایان ذکر است که در کشور مالزی از لحاظ جاذبه های گردشگری، توریستی جزو یکی از عالی ترین کشورهای دنیا محسوب می شود. گرچه که در آسیا واقع شده است. طبیعتا هزینه زندگی در این نوع کشور نسبتا بالا می باشد اما از رفاه اجتماعی مناسبی برخوردار می باشد. ( یک خانواده دو نفره حدود ماهی هزار دلار می باشد. )
تحصیل در مالزی برای کلیه ی مقاطع تحصیلی از مدرسه گرفته تا دانشگاه در مقاطع مختلف مقدور می باشد.
دانش آموزانی که می خواهند در مدارس مالزی ادامه تحصیل دهند باید در نظر داشته باشند که تحصیلات دوره راهنمایی یا متوسطه مقدماتی در این کشور بین 1 تا 3 سال می باشد که این مدارس مختص کسانی می باشد که سن ایشان بین 13 تا 15 سال باشد. البته امکان تحصیل کودکان که خانواده های خود به مالزی می آیند در هر سنی از ۳تا ۱۳سال نیز هست. تحصیل کودکان شما در مالزی در مدارس ایرانی مالزی ، مدارس بین المللی مالزی یا سایر مدارس مالزی امکان پذیر است.
سطح آموزش متوسطه تکمیلی که دوره های 4 تا 5 ساله دبیرستان بوده و مختص سنین 16 تا 17 سال می باشد. مدت زمان دوره راهنمایی در این کشور حدود 2 سال می باشد.
در کشور مالزی مدارس به چند نوع اند : 1) مدارس خصوصی 2)بین المللی 3) دولتی
هزینه تحصیل در مدارس مالزی برای کسانی که با خانواده خود نیستند و خانواده آنها را جهت تحصیل به مالزی فرستاده به همراه هزینه زندگی در کشور مالزی سالیانه ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان متناسب با نوع مدرسه و نحوه زندگی متغیر می باشد. اولیای دانشجویان زیر 12 سال توجه داشته باشند که می توانند در مدت تحصیل فرزندان خود یکی از آنها ( پدر یا مادر ) به همراه وی به کشور مالزی راهی شود.
malaysia-study.JPG

موسسات و کالج های زبان یکی از پر طرفدارترین راه هایی است که دانشجویان می توانند جهت اخذ پذیرش دانشگاهی وارد مالزی شده و پس از فراگیری زبان انگلیسی وارد دانشگاه ها شوند. هزینه تقریبی این کالج ها حدود 600 دلار ماهیانه می باشد. همچنین نکته قابل تامل در مورد اخذ پذیرش کالج زبان مالزی باید به این نکته اشاره کرد که ویزای همراه معمولا برای کسانی که مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس دارند با دشواری هایی همراه است که شانس اخذ آن را پایین می آورد.
مقطع لیسانس متناسب عزیزانی می باشد که می خواهند با در دست داشتن مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی و یا کاردانی از ایران جهت ادامه تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه های مالزی ادامه تحصیل دهند و یا مستقیم با داشتن مدرک پیش دانشگاهی از ایران برای مقطع لیسانس اقدام نمایند.
مدت زمان تحصیل در مالزی در مقطع لیسانس حدود 3 تا 4 سال طول می کشد و هزینه تحصیل و زندگی در این کشور سالیانه حدود 16-17 هزار دلار می باشد که هزینه فوق متناسب با نوع زندگی و هزینه دانشگاه متغیر خواهد بود. همچنین قابل ذکر است که کشور مالزی دارای دانشگاه های متعدد و متنوعی می باشد. گروه اول دانشگاه هایی می باشند که هزینه بر هستند و حدود 8-9 هزار دلار در سال می باشند. دسته دوم دانشگاه هایی می باشند که هزینه تحصیلی در آن ها پایین تر بوده و حدود 5 هزار دلار می باشد.
هزینه دانشجویی و تحصیل در مقطع فوق لیسانس همانند مقطع لیسانس بوده، با این تفاوت که در مقطع فوق لیسانس کمی هزینه بیشتر می باشد. نکته مهم این است که معمولا دانشجویان با توجه به مدت زمان 20 ساعت حق کار در هفته می توانند بخش قابل توجهی از این هزینه ها را پوشش دهند. در این مقطع ویزای همراه برای متقاضی اصلی (main applicant) صادر می شود و متقاضیان می توانند متناسب با شرایط خویش همراه با همسر یا فرزندان خود جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور مالزی اقدام نمایند.
مخارج زندگی یک دانشجو در مالزی
مخارج روزانه دانشجویان برای تحصیل در مالزی بسته به نیازها و سبک های زندگی آنهاست. یک تخمین تقریبی از هزینه های مسکن، غذا، کتاب، البسه، تفریح، جا به جایی و سایر مخارج برای یک دانشجو در ماه در کمترین حالت از 700 تا 800 دلار است.

تحصیلات زیر دیپلم در مالزی
‌‌در كشور مالزي‌ آموزش‌ كودكان‌ از 4 تا 5 سالگي‌ با دوران‌ آمادگي‌ آغاز مي‌شود. تحصيلات‌ ابتدايي‌ در مالزی از 6 سالگي‌ به‌ مدت‌ 6 يا 7 سال‌ است‌ كه‌ در اين‌ دوره‌ خواندن، نوشتن، رياضيات‌ پايه‌ و علوم پایه اهميت‌ ويژه‌اي‌ دارند .دانش‌آموزان‌ در مالزی در دو امتحان‌ در سال‌هاي‌ سوم‌ و ششم‌ شركت‌ مي‌كنند. تحصيلات‌ دبيرستان در مالزی‌ نيز به‌ دو دوره‌ 3 ساله‌ تقسيم‌ مي‌شود.

تحصیلات پیش دانشگاهی در مالزی
در مالزی دانش‌آموزان‌ در سه‌ سال‌ اول‌ دبيرستان‌ دروس‌ علوم‌ پايه، علوم‌ انساني، هنر و آموزش‌هاي‌ صنعتي‌ را مي‌ گذرانند و در پايان‌ آن‌ در امتحانات ‌(PMR) شركت‌ مي‌كنند. دوره‌ دوم‌ نيز سه‌ سال‌ است‌ كه‌ براي‌ 2 سال‌ دانش‌آموزان‌ دروس‌ مشخصي‌ را انتخاب‌ مي‌كنند و در امتحانات‌ SPM شركت‌ مي‌نمايند. براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌هاي‌ مالزي‌ دانش‌آموزان‌ بايد دوره‌ يكساله‌ ديگري‌ را بگذرانند و با موفقيت‌ در امتحانات‌ آخر سال‌ مدرك‌ STPMرا بگيرند كه‌ همان‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ در مالزي‌ است. اين‌ مدرك‌ مشابه‌ مدارك‌ A Level در ****‌ آموزشي‌ انگلستان‌ است.
دارندگان‌ مدرك‌SPM مالزی مي‌توانند در كالج‌های مالزی و پلي‌ تكنيک‌ های مالزی و دارندگان‌ مدرك‌ STPM مي‌توانند در دانشگاه‌های مالزی ادامه‌ تحصيل‌ دهند.
untitled213.JPG

دوره‌هاي‌ تحصيلي دانشگاه های مالزی
برای دوره‌هايي‌ كه‌ منتهي‌ به‌ مدارك Diploma مي‌شود سه‌ سال‌ تحصيل‌ و براي‌ Certificate دو سال‌ تحصيل‌ در كالج‌ها و پلي‌ تكنيك‌ های مالزی الزامی است. دوره‌هاي‌ سه‌ ساله طي‌ شده‌ در دانشگاه‌ها نيز كه‌ به‌ مدرك‌ Diploma منتهي‌ مي‌شود. معمولاً‌ با 90 تا 100 واحد (Credit) گذرانده‌ مي‌شود.
افرادي‌ كه‌ مدرك‌ Diploma يا Certificate از كالج‌ها يا پلي‌تكنيك‌های مالزی داشته‌ باشند مي‌توانند وارد دانشگاه‌های مالزی شوند.

Bachelor
همان مدرک لیسانس که شامل‌ سه‌ تا چهار سال‌ تحصيل‌ است. اين‌ مدرك‌ معمولاً‌ با گذراندن‌ 150 تا 180 واحد اخذ مي‌شود. لازم‌ به‌ يادآوري‌ است‌ كه‌ برای تحصیل در مالزی در مقطع لیسانس تعداد واحدها در دانشگاه‌هاي‌ گوناگون‌ مالزی يكسان‌ نيست.
اخذ مدرک (Post Graduate Diploma (PGD نیز بعد از گذراندن‌ دوره‌های‌ Diploma با تحصیل به‌ مدت‌ يک‌ سال‌ ميسر است‌ و در صورت‌ داشتن ‌Certificate اين‌ دوره‌ 2 ساله‌ خواهد بود.

Master
برای تحصیل در مالزی در مقطع فوق لیسانس و برای ورود به‌ اين‌ دوره در دانشگاه های مالزی، امتحاني‌ صورت‌ نمي‌گيرد؛ بلكه‌ داشتن‌ مدرك‌ Bachelor با معدل‌ حداقل ‌Honours Second1 و معرف‌هاي‌ علمي‌ الزامي‌ است.
‌اين‌ دوره‌ به‌ سه صورت‌ ارايه‌ مي‌شود:

الف‌- درس‌ (Taught Course):
این دوره شامل گذراندن 30 تا 33 واحد در دوره کارشناسی ارشد بوده و دانشجو پس از گذراندن واحدهای درسی موظف به ارائه یک پژوهش علمی در حد 3 تا 6 واحد( بدون دفاع از آن) به استاد راهنمای خود بوده و پس از انجام، موفق به دریافت مدرک Master می شود.
ب‌- درس و پژوهش (‌Taught Course and Research):
دانشجو پس از گذراندن 36 واحد که 18 تا 24 واحد آن پژوهش است موفق به دریافت مدرک Masterمی شود.

ج- پژوهش (By Research) :
در این حالت‌ کلاسی وجود نداشته و تنها ارائه پایان نامه پژوهشی لازم است که تمامی 36 واحد مربوط به همین پایان نامه پژوهشی است.
در حالت‌ های ب و ج "درس و پژوهش" و "پژوهش"، دانشجو بايد از رساله‌ تحقيقي‌ خود دفاع‌ كند و در صورت‌ موفقيت، موفق‌ به‌ دريافت‌ مدرك‌ از دانشگاه های مالزی مي‌شود.

Ph.D
براي‌ تحصیل در مالزی در مقطع دکترا معدل‌ بسيار بالاي‌ دوره Master الزامي‌ است. اين‌ دوره‌ نيز به‌ دو صورتي‌ كه‌ در مقطع‌Masterآورده‌ شد برگزار مي‌شود. ضمناً‌ در بعضي‌ از دانشگاه‌هاي مالزي‌ دانشجوي بسيار ممتاز و با معدل‌ First Class مي‌تواند بعد از دوره‌ Bachelorدر دوره .Ph.Dتحصيل‌ كند. در اين‌ دوره‌ نيز دفاع‌ موفقيت‌آميز از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ شرط‌ اعطاي‌ مدرك‌ است.

دانشگاه های مالزی
دانشگاه های مالزی به دو گروه خصوصی و دولتی تقسیم می شوند که ما به هر دو گروه می پردازیم.
نام بعضی از دانشگاه های خصوصی مالزی بدین شرح است:
(UCSI/UCTI/LIMKOK/KBU/TEYLOR`S)
در اینجا به شرح مختصری از دانشگاه های مالزی می پردازیم:

UCTI:

این دانشگاه فقط در مقطع فوق لیسانس پذیرش می دهد و مدرک ارائه شده از دو دانشگاه صادر می شود، مدرک اول از دانشگاه مالزی و مدرک دوم از انگلستان.

UCSI:
کلیه رشته های مهندسی،علوم اجتماعی و ... در این دانشگاه تدریس می شود و مهم ترین نکته ی مثبت و قابل توجه این دانشگاه مالزی این است که از سال اول بسته به نوع رشته فرد ، دانشجو می تواند خود را به یکی از سه کشور استرالیا،نیوزلند و آمریکا انتقال دهد.

LIMKOK:
در این دانشگاه رشته های هنر، مد و موسیقی تدریس می شود.

هر شخص علاقمند برای تحصیل در مالزی می بایست مدرک زبان انگلیسی را داشته باشد که برای دوره لیسانس IELTS 5.5 و برای دره فوق لیسانس IELTS 6 احتیاج است. لیکن شخصی که هیچگونه مدرک زبانی ندارد می تواند دوره های زبان را در کشور مالزی بگذراند.
برای اشخاصی که دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هستند گذراندن دوره ی A LEVEL الزامی است، که مدت زمان این مقطع تحصیلی 1سال و نیم می باشد.

اکنون در این جا به بررسی قیمت این دانشگاه ها و کالج های زبان برای تحصیل در مالزی می پردازیم:
تمامی دانشگاه های خصوصی مالزی سالیانه 7000دلار هزینه ی تحصیل دارند، به غیر از رشته ی MBA که در کل 12000دلار در مقطع فوق لیسانس هزینه دارد ، هم چنین رشته ی BIOTECH که در کل 14000دلار هزینه دارد .
هزینه تحصیل در کالج های زبان انگلیسی در دانشگاه های خصوصی مالزی ماهانه 500دلار است. هزینه ی تحصیل در مالزی در مقطع A LEVEL هم 8000 دلار است.
در این بخش می خواهیم به بررسی دانشگاه های دولتی مالزی بپردازیم و این نکته را ذکر میکنیم که این دانشگاه های دولتی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا پذیرش می دهد.
نام بعضی از دانشگاه های دولتی مالزی بدین شرح است:
(UPM/UTM/UM/UKM/USM)
حال به شرح مختصری از دانشگاه های دولتی مالزی می پردازیم:
UPM :
این دانشگاه مالزیایی دانشگاه شاهنشاهی مالزی به حساب می آید و بدون مدرک زبان هم پذیرش می دهد.
UTM:
این دانشگاه در رشته های مهندسی پذیرش می دهد مثل: برق،مکانیک و عمران و ... هم چنین این دانشگاه نیز مثل دانشگاه UPM بدون مدرک زبان پذیرش می دهد.
UKM :
این دانشگاه رشته های پزشکی را تدریس می کند. نکته ی بسیار مهم این است که در دانشگاه های دولتی مالزی برای رشته های پزشکی نمی توان پذیرش گرفت.
USM :
این دانشگاه دولتی در بعضی رشته های هنری فعالیت دارد.
بعضی رشته ها در دانشگاه های دولتی مالزی نیازمند داشتن مدرک زبان انگلیسی هستند، رشته هایی نظیر علوم سیاسی، روانشناسی، حقوق که داشتن مدرک IELTS 6 الزامی است، هم چنین رشته ی زبان انگلیسی نیز به داشتن مدرک IELTS 6.5_7 احتیاج دارد.
در مورد رشته ی MBA نیز باید گفت که متقاضیان این رشته باید معدل بالای 15و مدرک IELTS 5.5 را دارا باشند.
درخصوص علاقمندان به تحصیل در مالزی در مقطع دبیرستان نیز باید گفت که می توان برای این اشخاص رادر مدرسه یSAYFOL پذیرش گرفت که به یک نفر از اشخاص درجه یک مثل پدر یا مادر نیز ویزای همراه می دهند.
در مورد ویزاهای مالزی نیز لازم به بیان است که این ویزاهای تحصیلی 1ساله هستند و ویزاهای کالج زبان نیز 6 ماهه هستند.
study_malaysia.jpg

رنکینگ جهانی دانشگاه های مالزی:
این رنکینگ از بین 12000 دانشگاه دارای اعتبار جهانی است که دانشگاه های فوق نمونه ای از دانشگاه های موجود در کشور مالزی است.
هزینه تحصیل در مالزی
در این قسمت می خواهیم به بررسی هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی مالزی و کالج زبان و ... بپردازیم:
هزینه ی تحصیل در مقطع فوق لیسانس برای 2سال تحصیل دانشجو 5000الی 6000دلار است.
در مقطع دکترا برای کل تحصیل، دانشجو باید 12000الی 13000دلار پرداخت نماید.
هزینه کالج زبان در مالزی ماهانه بین 700تا 800 دلار هزینه است.
تحصیل در مدرسه ی SAYFOL نیز سالانه 5000 دلار هزینه است.

مهاجرت کاری به مالزی
malaysia-work.jpg

کاردر مالزی:
کشور مالزی تلاش کرده اقتصادش را در زمینههای گوناگون رشد دهد و در بسیاری جهت‏ها هم به موفقیتهای چشمگیری رسیده است.
در تمام سالهای توسعه، از کشورهای پیشرفته و صاحب تکنولوژی در دنیا کمک گرفتند و این موضوع همچنان ادامه دارد. قوانین مختلفی را برای جذب سرمایهگذاری در کشورشان تدوین کردهاند که راه را برای ایجاد کسب و کار در مالزی توسط شرکتهای بزرگ دنیا هموار می‏کند. جامعه امروز مالزی سه نژاد عمده با زبان، فرهنگ و خواست‏های متفاوت در خودش جای داده که این موضوع باعث ایجاد بازار سهگانهای برای فعالیتهای خدماتی در مالزی شده است.
در حال‏ حاضر مالزی به عنوان هدف بلند مدت روی صنعت توریسم تمرکز ویژهای دارد و در نتیجه همچنان به توسعه فعالیت‏های خدماتی با کیفیت بینالمللی احتیاج دارد. در نتیجه می توان بیان نمود:
مالزی همچنان پذیرای انواع و اقسام شرکت‏های بینالمللی هست و خواهد بود. تنوع مسیرهای توسعه و تنوع نژادی در بازار کار مالزی پتانسیل جذب نیروی مناسبی را بهوجود آورده است. از طرفی تسهیل قوانین سرمایهگذاری و هزینه پایین‏تر نسبت به اروپا، آمریکا و حتی دیگر کشورهای آسیا این امکان را به شرکت‏های بزرگ دنیا داده تا علاوه بر ایجاد دفاتر محلی، اقدام به ایجاد تیم‏های تولید و توسعه در مالزی بکنند. بنابراین طبیعی است که عوامل فوق باعث شده تا درخواست جذب نیرو در مالزی در زمینههای مختلف به طور تقریبا متناوب امیدوار کننده باشد.
مالزی در سالهای اخیر از توسعه اقتصادی خوبی برخوردار شده و درصدد است تا سال 2020 به جمع کشورهای توسعه یافته بپیپوندد. با این حال هزینه های زندگی در این کشور برای خارجیان گزاف است و گرانی کالاها، اجاره مسکن و دستمزدهای اندک، کمتر افرادی از جمله ایرانی ها را برای اقامت و کار در این کشور ترغیب می کند.
به همین دلیل ایرانی ها ترجیح می دهند فقط به عنوان گردشگر به این کشور سفر کنند. باتوجه به مسافت طولانی بین تهران و کوالالامپور هزینه مسافرت با هواپیما نیز برای اغلب مردم گران است. در سال گذشته 135 هزار نفر از ایران به مالزی سفر کرده اند در حالی این رقم در سال 2010 میلادی بیش از 116 هزار و 252 نفر و در سال قبل از آن 101 هزار و 664 نفر بود. دولت مالزی برای پذیرش نیروی کار خارجی مقررات سختی وضع کرده و طالبان کار در این کشور را با مشکل روبرو کرده است.
ساعت کار در این کشور بیش از هشت ساعت در روز و یا 48 ساعت در هفته است. براساس مقررات از هیچ کارگری نمی توان درخواست کار بیش از 12 ساعت کرد البته افزایش ساعت کار در شرایط خاص و آن هم به صورت اضافه کار (حداکثر106 ساعت) در ماه امکان پذیر است.
سیاست دولت مالزی اعطای فرصت های شغلی به نیروی کار محلی است لذا دولت تلاش می کند تا نیروی خارجی سهم زیادی در افزایش تولید ملی نداشته باشد. اکنون بیش از دو میلیون کارگر خارجی ( قانونی و غیر قانونی) شامل کارگران اندونزیایی، نپالی، هندی، ویتنامی و بنگلادشی در مالزی حضور دارند و عموما در فعالیت های ساختمان سازی، رستوران داری و بخش های خدمات مشغول کار هستند.
کارگران خارجی از راه های مختلف به کار و اشتغال در مالزی دعوت می شوند. ثبت شرکت و اخذ ویزای اقامت تجاری یکی از راه های اشتغال برای خارجیان و مجوز اقامت در مالزی است. با ثبت شرکت، دو تا سه سال اجازه اقامت برای افراد فراهم می شود که برای دو یا سه بار و یا بیشتر قابل تمدید است.
برای ثبت شرکت و اخذ اقامت باید دست کم 100 هزار دلار سرمایه به مالزی منتقل کرد. یکی دیگر از راههای ثبت شرکت کسب نمایندگی یک شرکت ثبت شده در کشور مبدا است که ضرورتی برای سرمایه گذاری نیست ولی باید هزینه های خود را از شرکت مادر در کشورش تامین کند.
ویزای کار در مالزی توسط کارفرما و پس از طی یک دوره آموزشی برای جویای کار درخواست می شود و شخص جویای کار نمی تواند شخصاً این نوع ویزا را تقاضا کند. با این حال شرایط کار برای ایرانیانی که در مالزی مجوز اقامت ندارند بسیار دشوار است و با روادید گردشگری نمی توان در جست و جوی کار بود بنابراین کشور مالزی جهت کار برای ایرانیان مناسب نمی باشد.
ویزای کار در مالزی به کسانی تعلق می گیرد که دعوت نامه کاری از شرکت ها و یا کارخانه های مالزی دریافت کرده اند، مدت این ویزا معمولا 2 سال می باشد و در صورت نیاز کارفرما به حرفه شما و توافق محل کار، قابل تمدید می باشد.
برای دریافت ویزای کار ابتدا باید رزومه کاری خود را به شرکتها و اداره هایی که مربوط به تخصص شما می باشند ارسال کنید، در صورت نیاز به نیروی جدید و خارجی، برای شما دعوت نامه ارسال می کنند، سپس با سفر به مالزی و عقد قرارداد کاری، شرکت محل کار برای شما درخواست ویزای کار 2 ساله می کند و بعد از 2 سال، چنانچه به شما نیاز داشته باشند، می توانید برای تمدید ویزا از طریق همان شرکت اقدام نمائید.
با توجه به دشوار بودن شرایط کاری در کشور مالزی، کار در این کشور به شما توصیه نمی شود. بهتر است برای اخذ ویزای کار ، از طریق مهارت یا تخصص اقدام نمایید که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد. پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی می باشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است و این امر اکنون در کشور مالزی نیز امکان پذیر نمی باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای مالزی با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021
 
بالا