• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات زیادی ندارم ، لطفا راهنمایی کنید چه تبلتی بخرم!!!!

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زیاد در مورد تبلت اطلاعات ندارم. خواسته هامو مینویسم . میتونید کمکم کنید دوستان؟
میخوام یه 10 اینچ بگیرم که سرعت پردازنده بالایی داشته باشه و سیم کارت بخوره شاید بخوام گوشیمو بفروشم ، ویندوز باشه حتما ،!
سوالی که دارم اینه که نرمافزارایی مثل 3dmax و autocad روی تبلتها باز میشه؟ البته برای ارائه کار ، نه اینکه با نرمافزار ها کار کنم چون میدونم نمیشه ، به دلیل سنگین بودن نرمافزارها !

در کل استفادم از تبلت برای کار هستش ، عکس دیدن ، فیلم نگاه کردن ، اینترنت ، کتاب خوندن .

چی میتونم بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه هم نیازای منو براورده کنه؟:rolleyes:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
زیاد در مورد تبلت اطلاعات ندارم. خواسته هامو مینویسم . میتونید کمکم کنید دوستان؟
میخوام یه 10 اینچ بگیرم که سرعت پردازنده بالایی داشته باشه و سیم کارت بخوره شاید بخوام گوشیمو بفروشم ، ویندوز باشه حتما ،!
سوالی که دارم اینه که نرمافزارایی مثل 3dmax و autocad روی تبلتها باز میشه؟ البته برای ارائه کار ، نه اینکه با نرمافزار ها کار کنم چون میدونم نمیشه ، به دلیل سنگین بودن نرمافزارها !

در کل استفادم از تبلت برای کار هستش ، عکس دیدن ، فیلم نگاه کردن ، اینترنت ، کتاب خوندن .

سلام وقتتون بخیر ، بنده هم اطلاعات زیادی ندارم ولی یه سرچی زدم با توجه به نیازهای شما چندتا گزینه که دیدم رو معرفی میکنم :

1-Asus VivoTab RT 64GB
Microsoft Surface Pro 64GB-2
Samsung Ativ Tab 64GB-3
Samsung Tablet PC Slate XE700T1A-A03US-4

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سلام
چون زیاد دنبال تبلت بودم و تبلت چند تا عوض کردم نظر میدم
اگه پول داری که برو یه گلکسی تب بخر حالشو ببر :)
اگه هم دنبال کلاسش و اینا نیستی برو یه تبلت چینی برند ! ( کیفیتشون عالیه) مثل این بگیر .
قیمتشون هم نصف هست و کارایشون از گلکسی تب بالاتر نباشه پایین تر نیست
البته اینا سیمکارت خور نیستد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام
اگه هم دنبال کلاسش و اینا نیستی برو یه تبلت چینی برند ! ( کیفیتشون عالیه) مثل این بگیر .

تایید میشه
ولی گلکسی تب بخری بهتره چون سیم میخوره...

موفق باشید

Sharifim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلت هایی که سیم کارت می خورند تعدادشون محدود تره اما این تبلت سیم کارت می خوره کانفیگ خوبی هم داره، قیمتش هم مناسبتره نسبت به سامسونگ

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

سلام
دوست عزیز بیخیال اجرای نرم افزارای فوق رو تبلت شو !
100% هر برندی گرفتی از acer نگیر !
ipad apple خیلی خوبه ، اما گرون و شاید براتون کارآیی بقیه رو نداشته باشه و فقط جنبه لوکس بودنش به درد بخوره !
پیشنهاد 100% من به شما خرید تبلت مایکروسافته ، الان با ویندوز 8 rt هست و به زودیویندوز 8 pro به بازار میاد .

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
سلام

آقا این تیلت چینی که معرفی کردی فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟ یعنی مثلا با راست چین بودن فارسی مشکلی نداره؟ البته حدس میزنم چون اندروید 4 هست نباید مشکلی داشته باشه با این قضیه

ممنون

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان ارزونترین New iPad با صفحه 10 اینچی سیستم سخت افزار خوب برای فیلم FULL HD دیدن چیه؟
قیمت آکبندش تو بازار چنده؟
رمش 16 گیگ باشه.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از من میشنوی نخر . مگر اینکه هدفت شهرت بازی باشه .

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
دوست عزیز اره 3D MAX هم نصب میشه,اما رو تبلت ویندوزی فقط که سخت افزار قوی داشته باشه,مثلا مثل PC SLATE SAMSUNG که الان قیمتش رو 4 میلیونه و گرونه,

بالا