• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات سربازی در حد 0

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام دوستان عزیزم
من کلا خیلی اطلاعاتم راجبه سربازی کمه. اگر لطف کنید یه سری راهنمایی به من بدید.:rolleyes:
من ترم اخر ارشد پیام نور هستم. تا دی ماه هم فارغ التحصیل میشم.
1- چه پروسه ای باید طی کنم؟ این برگ سبز و برگ سفید و اینا که میگن چیه و چه زمانی میاد؟
2- غیر از ناجا و **** و ارتش دیگه کجاها میشه رفت سربازی و کدومش بهتره و ایا راهی هست که ادم خودش انتخاب کنه؟
3- برای گرفتن امریه تو چه زمانی باید اقدام کنم و کجاها باید برم؟
4- راهی هست که اموزشی نرم چون شنیدم یه جایی هست به اسم خاتم الانبیا که میشه اونجا به جای اموزشی رفت.
ضمنا من فعلا دارم تو بسیج و **** شهرمون فعالیت میکنم. تو دانشگاه هم عضو عادی بسیج بودم. حالا اینا مزیتی به حساب میاد برای اینکه مثلا یه جای خوب بیفتم مثل ****؟

میدونم سوالام زیاده. شرمندم. ایشالله هر کی جواب بده هر چی از خدا میخواد بهش بده. ممنونم:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام عزیز
1- بعد از فارغ التحصیل/اخراج/انصراف از تحصیل 1 سال فرصت داری دفترچه اعزام به خدمت بخری. دفترچه رو میخری و مراحلی داره که باید طی کنی (پر کنی و واکسن بزنی و بری پیش دکتر و یه مقدار پول بریزی به حساب ناجا و ... که موقع خرید دفترچه بهت میگن چیکار کنی) بعد دفترچه رو میبری پلیس +10 برات میفرستن و ثبتش میکنن اونوقت بستگی داره به زمانی که دفترچه رو پست کردی برات برگ سبز (آماده به خدمت) میاد. افرادی که مدرک دانشگاهی دارن روز یکم ماه های زوج اعزام میشن پس بسته به زمانی که دفترچه رو میفرستی داره ولی حدودا 10 تا 15 روز بعد از ارسال برگ سبز میاد و حدودا 10 روز قبل از اعزام برگ سفید (که توش مشخص شده کجا افتادی) میاد.
2- دفترچه رو که پست میکنی معمولا ناجا میوفتی و ارتش، ناجا بیشتر سرباز میگیره و احتمالش بیشتره که بیوفتی ناجا، **** خیلی کم پیش میاد. برعکس قبلا الان اگه بخوای **** بیوفتی باید بری پذیرش بشی (که بازم قطعی نیست و احتمال داره پذیرشت تایید نشه). بسته به مدرک دانشگاهیت میتونی بری ادارات و سازمان ها امریه بگیری که یه پارتی هم نیازه! نمیتونی خودت انتخاب کنی که کجا بیوفتی.
3- برای امریه باید از چند ماه قبل از اعزام به فکرش باشی و بری اداره یا سازمان مربوطه بپرسی تا بهت بگن چه ماههایی پذیرش دارن، بستگی به مدرکت داره که کدوم سازمان ها بری.
4- فقط در صورتی آموزشی نمیری که بسیج فعال داشته باشی و دوره تکمیلی (کارت سبز) رو گذرونده باشی و بعدش هم بیوفتی **** و اگه بیوفتی ناجا یا ارتش آموزشی رو باید بری ولی در عوض 2 ماه از خدمتت کسر میشه.

عضو عادی بسیج فایده نداره باید فعال باشی و اگه تونستی دوره تکمیلی رو هم بری، بعدش هم هیچ تضمینی نیست که بیوفتی ****، خیلیا با همه این مراحل و قول های مختلفی که بهشون داده شد بازم روزای آخر پذیرش نشدن و از تهران براشون کد ناجا یا ارتش خورد (از جمله خود من).
حالا دعا کن به ارزوهام برسم :happy:

موفق باشی

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام عزیز
1- بعد از فارغ التحصیل/اخراج/انصراف از تحصیل 1 سال فرصت داری دفترچه اعزام به خدمت بخری. دفترچه رو میخری و مراحلی داره که باید طی کنی (پر کنی و واکسن بزنی و بری پیش دکتر و یه مقدار پول بریزی به حساب ناجا و ... که موقع خرید دفترچه بهت میگن چیکار کنی) بعد دفترچه رو میبری پلیس +10 برات میفرستن و ثبتش میکنن اونوقت بستگی داره به زمانی که دفترچه رو پست کردی برات برگ سبز (آماده به خدمت) میاد. افرادی که مدرک دانشگاهی دارن روز یکم ماه های زوج اعزام میشن پس بسته به زمانی که دفترچه رو میفرستی داره ولی حدودا 10 تا 15 روز بعد از ارسال برگ سبز میاد و حدودا 10 روز قبل از اعزام برگ سفید (که توش مشخص شده کجا افتادی) میاد.
2- دفترچه رو که پست میکنی معمولا ناجا میوفتی و ارتش، ناجا بیشتر سرباز میگیره و احتمالش بیشتره که بیوفتی ناجا، **** خیلی کم پیش میاد. برعکس قبلا الان اگه بخوای **** بیوفتی باید بری پذیرش بشی (که بازم قطعی نیست و احتمال داره پذیرشت تایید نشه). بسته به مدرک دانشگاهیت میتونی بری ادارات و سازمان ها امریه بگیری که یه پارتی هم نیازه! نمیتونی خودت انتخاب کنی که کجا بیوفتی.
3- برای امریه باید از چند ماه قبل از اعزام به فکرش باشی و بری اداره یا سازمان مربوطه بپرسی تا بهت بگن چه ماههایی پذیرش دارن، بستگی به مدرکت داره که کدوم سازمان ها بری.
4- فقط در صورتی آموزشی نمیری که بسیج فعال داشته باشی و دوره تکمیلی (کارت سبز) رو گذرونده باشی و بعدش هم بیوفتی **** و اگه بیوفتی ناجا یا ارتش آموزشی رو باید بری ولی در عوض 2 ماه از خدمتت کسر میشه.

عضو عادی بسیج فایده نداره باید فعال باشی و اگه تونستی دوره تکمیلی رو هم بری، بعدش هم هیچ تضمینی نیست که بیوفتی ****، خیلیا با همه این مراحل و قول های مختلفی که بهشون داده شد بازم روزای آخر پذیرش نشدن و از تهران براشون کد ناجا یا ارتش خورد (از جمله خود من).
حالا دعا کن به ارزوهام برسم :happy:

موفق باشی

ممنونم اقا. من که از ته قلبم واست دعا کردم خدایی. بازم چندتا سوال برام پیش اومده:
1- بین برگ سبز و برگ سفید چقد فاصله اس؟ و ایا اینا همش میاد دم در خونه یا خودم باید برم بگیرم از جایی؟
2- برای امریه و پذیرش **** و این چیزا قبل از ارسال دفترچه باید برم دنبالش یا بعد از اون؟
3- این دوره تکمیلی کجا برگزار میشه و باید کجا برم دقیقا؟
4- من الان شهرستانم. ایا اینکه از کدوم شهر بخری و بفرستی دفترچه ر تاثیری تو اینکه هم اموزشی و هم بعدش کجا بیفتی داره یا نه؟

من واقعا متشکرم از شما. بازم برات دعا میکنم:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم اقا. من که از ته قلبم واست دعا کردم خدایی. بازم چندتا سوال برام پیش اومده:
1- بین برگ سبز و برگ سفید چقد فاصله اس؟ و ایا اینا همش میاد دم در خونه یا خودم باید برم بگیرم از جایی؟
2- برای امریه و پذیرش **** و این چیزا قبل از ارسال دفترچه باید برم دنبالش یا بعد از اون؟
3- این دوره تکمیلی کجا برگزار میشه و باید کجا برم دقیقا؟
4- من الان شهرستانم. ایا اینکه از کدوم شهر بخری و بفرستی دفترچه ر تاثیری تو اینکه هم اموزشی و هم بعدش کجا بیفتی داره یا نه؟

من واقعا متشکرم از شما. بازم برات دعا میکنم:)

خواهش میکنم.
1- بستگی داره به زمانی که دفترچه رو پست کردی مثلا اگه ماه فرد پست کرده باشی چون اول ماه بعد امکان اعزام هست شاید به فاصله 10 روز هر دوتا برگه ت بیاد ولی اگه ماه زوج فرستاده باشی 10 روز بعد از ارسال دفترچه برگ سبزت میاد (حدودا) و تا 1 ماه و نیم بعدش و حدودا 10 روز قبل از اعزام برگ سفیدت میاد. همشون میاد دم خونه و نیازی نیست بری جایی بگیری.

2- قبل از ارسال دفترچه باید اقدام کنی. پیشنهاد میکنم از 5-6 ماه قبلش دنبالش باشی و پرس و جو کنی.

3- از همونجایی که عضو بسیج شدی باید اقدام کنی، میری همون پایگاه بسیج و میپرسی که کی دوره تکمیلی برگزار میشه و بهت میگن.

4- نه به اون صورت تاثیر نداره ولی بهتره دفترچه رو توی شهر خودت ببری پلیس +10 واسه ثبت.

موفق باشی

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
خواهش میکنم.
1- بستگی داره به زمانی که دفترچه رو پست کردی مثلا اگه ماه فرد پست کرده باشی چون اول ماه بعد امکان اعزام هست شاید به فاصله 10 روز هر دوتا برگه ت بیاد ولی اگه ماه زوج فرستاده باشی 10 روز بعد از ارسال دفترچه برگ سبزت میاد (حدودا) و تا 1 ماه و نیم بعدش و حدودا 10 روز قبل از اعزام برگ سفیدت میاد. همشون میاد دم خونه و نیازی نیست بری جایی بگیری.

2- قبل از ارسال دفترچه باید اقدام کنی. پیشنهاد میکنم از 5-6 ماه قبلش دنبالش باشی و پرس و جو کنی.

3- از همونجایی که عضو بسیج شدی باید اقدام کنی، میری همون پایگاه بسیج و میپرسی که کی دوره تکمیلی برگزار میشه و بهت میگن.

4- نه به اون صورت تاثیر نداره ولی بهتره دفترچه رو توی شهر خودت ببری پلیس +10 واسه ثبت.

موفق باشی

بازم ممنون. این پایگاه خاتم الانبیا که میگن تهران هست و 2 ماه فقط چند ساعت شبها باید بریم جزو همین دوره تکمیلیه؟
و به عنوان سوال اخر : برای انجام پروسه سربازی فقط با همین پلیس +10 سر و کار داریم دیگه؟ پست دیگه نمیخواد بریم؟

شما خیلی با معرفتی اقا محسن. دستت درد نکنه :)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازم ممنون. این پایگاه خاتم الانبیا که میگن تهران هست و 2 ماه فقط چند ساعت شبها باید بریم جزو همین دوره تکمیلیه؟
و به عنوان سوال اخر : برای انجام پروسه سربازی فقط با همین پلیس +10 سر و کار داریم دیگه؟ پست دیگه نمیخواد بریم؟

شما خیلی با معرفتی اقا محسن. دستت درد نکنه :)

اون رو دقیق نمیدونم (آخه تهران نیستم) ولی اینجایی که ما هستیم که دوره تکمیلی به این صورته که شبا باید بری پایگاه بسیج و فقط کلاس تئوری داره و بعدش چند روز میبرن میدون تیر یا پادگان و بعدش هم تمام.
آره همش پلیس +10 هست، نه نیازی به پست نیست، مثل قبل نیست و همه چیز رو با کامپیوتر ثبت میکنن (پلیس +10)

خواهش میکنم داداش

majidbakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایین کنید
من لیسانس مکانیک دارم و میخوام دفترچه بفرستم اما توی شهرستان ما تا برج 2 پلیس+10گفته پرشده یعنی باید برج 2 برم اگه الان اقدام کنم.سهمیه جانبازی دارم اما وقتی فهمیدن کارت سبز بسیج ندارم گفتن نمیتونیم واسه امریه کاری کنیم برات.من بسیجی فعال هستم فقط.ایا میتونم کااری واسه امریه بکنم بدون نیاز به کارت سبز؟یااینکه حداقل **** شهرم بیفتم؟یا اینکه اینور سال مثلا برج 12 اعزام شم؟یعنی بخاطر یه کارت سبز از این همه موقعیت باید محروم شم؟!ایا اگه یه استان دیگه مثلا کرمانشاه دفترچه بفرستم میشه قبل عید اعزام شم؟ببخشید پر حرفی کردم ممنونتون میشم کمکم کنید

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
سلام دوستان عزیز من اعزامی 93/9/19 عجب شیر هستم اگه کسی تو عجب شیر هست خوشحال میشم بیاید زیارت من ;);):D

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اطلاعاتم در مورد دیکتاتوری کامله ولی من هم از کار های اداری و کاغذ بازی سردرنمیارم
طن به ذلت ندهید. شما انسان آزاد آفردیده شده اید نه در بند و اسیر دیکتاتوری

elwray

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
19
خدمت همش خاطرست دوستان سختی هاش تموم میشه یادش بخیر....
بدترین چیزش برای من صدای روشن شدن مهتابی ها بود واقعا آزار دهنده هست ساعت 5 صبح.!

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
به پست من سر بزن تا جوابت بدم 4ul.ir/sarbazi

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خدمت همش خاطرست دوستان سختی هاش تموم میشه یادش بخیر....
بدترین چیزش برای من صدای روشن شدن مهتابی ها بود واقعا آزار دهنده هست ساعت 5 صبح.!
صدای روشن شدن مهتابیها، یک سکوت کوتاه. و پنج ثانیه بعدش که یه چلغوزی داد میزنه: برپا برپا . پاشین صب شده. برپا دیگه. مگه با شوماها نیسّم؟ بشمار یک ، بشمار دو ، بشمار سه . برپااااااااااا

بالا