• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات می خوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
چطور می تونم اطلاعات خوب و جامعی در مورد آلبوم های موسیقی خارجی که دوست دارم بدست بیارم؟ سایت خوبی میشناسید؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی هیچکس نیست به ما کمک کنه ؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز در چه ضمینه ای میخوای ؟ آخه آلبومهای موسیقی هر کدوم هزار تا سبک دارن و هر سبک هزار تا شاخه !!! سایت هم زیاده ...
حالا شما review میخوای از هر آلبوم یا اطلاعات دیگه ... و چه سبکی میخوای ... یکم سوالت رو محدود تر کن به نتیجه برسی ... خیلی کلیه !!!
261.gif
confused0072.gif

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
من بیشتر سبک پاپ و راک و فلامنکو دوست دارم. یعنی سایتی که یه دیتابیس جامع درباره موسیقی باشه وجود نداره . کلی باشه؟ من نقد هم دوستدارم بخونم مثلا نقد آلبوم های جدیدی که در میاد همچین چیزی می شناسید ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوست عزیز
All music guide ، جای خوبیه ... ولی حتما میدونی که یه database ه ... ضمن اینکه باید انگلیسیت هم خوب باشه و به اصطلاحات وارد باشی ... در ضمن review آلبوم ها و آهنگ ها هم توش نیست زیاد ...

rolling stones هم عالیه ... ولی خیلی وقته بهش سر نزدم ...:cool:

اگه هم می خوای نظر آدمای معمولی رو بدونی ... amazon جای خوبیه ... در مورد هر آهنگ ، همه اومدن تو 3-4 خط نظر دادن که مثلا " فکر می کردم فلان جور باشه بعد دیدم نیست ... " یا " اگه طرفدار فلانی هستین این آلبوم رو حتما بگیرین " :cool: ... تازه چون اکثرا انگلیسی زبان نیستن ... کارت هم راحت تره ...

البته دوستان همه استادن ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا