• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعیه جدید HostDL (بازگشت هاست دی ال)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بسمه تعالی

ضمن عرض معذرت به خاطر مسائل پیش آمده، اعلام می دارد پس از بروز مشکلات عدیده و خاص (اعم از کاری و شخصی) که منجر به اعلام ناگهانی خبر تعطیلی HostDL شد، با توجه به درخواست های مکرر مشتریان گرامی تیم HostDL بر آن شد تا پس از رفع موانع موجود و در راستای پیشبرد و ارتقاء سطح کیفی سایت های پارسی زبان با ارائه خدمات برتر میزبانی به فعالیت خود ادامه دهد.

بر اساس تصمیمات اتخاذی خدمات HostDL به صورت گزینشی و با تعداد محدودتری سرور و هاست ارائه خواهد شد. لازم به ذکر است که کیفیت و پشتیبانی خدمات کما السابق بوده و تفاوت در ثبت و قبول سفارشات می باشد که شرایط و نحوه آن به زودی اعلام خواهد شد.

ضمناً مشتریان محترمی که موارد استرداد و یا انتقال دامنه و هاست ایشان هنوز مرتفع نشده می توانند با بخش پشتیبانی تماس حاصل نمایند.

امید است اقدامات فوق الذکر مورد توجه و رضایت قرار گیرد.

با احترام - مدیریت HostDL

http://hostdl.com/?cat=news&item=detail&newsid=19

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
حالا که زندگیتون رو منتقل کردید ... برگشت ! مملکته داریم ؟

اره این کارش خیلی از مشتریاشو پروند و من هم فکر نمی کنم که دوباره انتقال بدم به هاست دی ال:)

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
با وضع پیش آمده خیلی ها دیگه بهش اعتماد نمی کنند ولی اگر خوب پشتیبانی بدهند بازم ملت میرن طرفشون چون من تو این مدت فقط و فقط حدود 20 تا از مشتریانشونا تونستم جذب کنم و فکر کنم خیلی هاشون هنوز در به در هستند.

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
خودشون هم گفتن به صورت محدود و گزینشی چون می دونن کسی دیگه بهشون اعتماد نمی کنه ! هاست دی ال برای همیشه از بین رفت ! :thumbsdow

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
فقط میخواستن خودی نشون بدن :دی

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گفتم فيلمشونه باور نكرديد

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
فکر کنم احتمالا" به خاطر مسائلی که پیش اومده قضیه گزینشی شده .
منظورشون اینه سایتهای فیلم و موزیک و مورد دار رو میزبانی نمیکنن!
ولی بازم اگه بتونند با همون کیفیت ادامه بدن بازم مشتریهاشون رو برمیگردونن . واقعا" چه از نظر سرویسی که ارائه میدن چه از نظر پشتیبانی بی نظیر بودن.
اوریج رسپونس سایتتون رو چک کنید و با زمانی که روی هاست دی ال بودید مقایسه کنید متوجه میشید.
بعضی جاها هم که به اسم امنیت تمام سوراخ سومبه هارو بستن ! مثلا" من میخوام پلاگین رو وردپرس نصب کنم از طریق ادمین وردپرس نمیشه! یا نمیشه رمز هاست رو از طریق سی پنل عوض کرد که واقعا" مسخرست و اسمشم شده امنیت .
از نظر پیشیبانی هم 3 صبح تیکت میزدید نهایتا" 5 دقیقه دیگه جواب میدادن.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
فکر کنم احتمالا" به خاطر مسائلی که پیش اومده قضیه گزینشی شده .
منظورشون اینه سایتهای فیلم و موزیک و مورد دار رو میزبانی نمیکنن!
ولی بازم اگه بتونند با همون کیفیت ادامه بدن بازم مشتریهاشون رو برمیگردونن . واقعا" چه از نظر سرویسی که ارائه میدن چه از نظر پشتیبانی بی نظیر بودن.
اوریج رسپونس سایتتون رو چک کنید و با زمانی که روی هاست دی ال بودید مقایسه کنید متوجه میشید.
بعضی جاها هم که به اسم امنیت تمام سوراخ سومبه هارو بستن ! مثلا" من میخوام پلاگین رو وردپرس نصب کنم از طریق ادمین وردپرس نمیشه! یا نمیشه رمز هاست رو از طریق سی پنل عوض کرد که واقعا" مسخرست و اسمشم شده امنیت .
از نظر پیشیبانی هم 3 صبح تیکت میزدید نهایتا" 5 دقیقه دیگه جواب میدادن.

اون مسئله پلاگین که شما عرض کردید که ربطی به امنیت نداره باید میزان رم شما را بالا ببرند ما یک سایت دانلود موزیک و فیلم داشتیم که دو برابر کردن رم از 32 به 64 مشکل حل شد بگید براتون از سرور این کارا انجام دهند.
خوب اگر رمز از طریق cpanel عوض نشه باید از کجا تغییرش داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
اون مسئله پلاگین که شما عرض کردید که ربطی به امنیت نداره باید میزان رم شما را بالا ببرند ما یک سایت دانلود موزیک و فیلم داشتیم که دو برابر کردن رم از 32 به 64 مشکل حل شد بگید براتون از سرور این کارا انجام دهند.
خوب اگر رمز از طریق cpanel عوض نشه باید از کجا تغییرش داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:D

در مورد نصب پلاگین نیاز به یوزر پسورد اف تی پی هست که وقتی وارد هم میکنید به مرحله نصب میرسه استوپ میکنه و در واقع نصب نمیشه !
رمز سی پنل هم میگن تیکت بدید و درخواست کنید خودمون تغییر میدیم !

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
در مورد نصب پلاگین نیاز به یوزر پسورد اف تی پی هست که وقتی وارد هم میکنید به مرحله نصب میرسه استوپ میکنه و در واقع نصب نمیشه !
رمز سی پنل هم میگن تیکت بدید و درخواست کنید خودمون تغییر میدیم !
این پلاگین اگر روی هاست دیگر نصب شود مشکل از همین حافظه هست که گفتم ولی اگر جایی دیگر نصب نشه پلاگین مشکل داره.
در مورد رمز هم دیگه حرفی نمی شه زد!!!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بسمه تعالی

ضمن عرض معذرت به خاطر مسائل پیش آمده، اعلام می دارد پس از بروز مشکلات عدیده و خاص (اعم از کاری و شخصی) که منجر به اعلام ناگهانی خبر تعطیلی HostDL شد، با توجه به درخواست های مکرر مشتریان گرامی تیم HostDL بر آن شد تا پس از رفع موانع موجود و در راستای پیشبرد و ارتقاء سطح کیفی سایت های پارسی زبان با ارائه خدمات برتر میزبانی به فعالیت خود ادامه دهد.

بر اساس تصمیمات اتخاذی خدمات HostDL به صورت گزینشی و با تعداد محدودتری سرور و هاست ارائه خواهد شد. لازم به ذکر است که کیفیت و پشتیبانی خدمات کما السابق بوده و تفاوت در ثبت و قبول سفارشات می باشد که شرایط و نحوه آن به زودی اعلام خواهد شد.

ضمناً مشتریان محترمی که موارد استرداد و یا انتقال دامنه و هاست ایشان هنوز مرتفع نشده می توانند با بخش پشتیبانی تماس حاصل نمایند.

امید است اقدامات فوق الذکر مورد توجه و رضایت قرار گیرد.

با احترام - مدیریت HostDL

http://hostdl.com/?cat=news&item=detail&newsid=19
فرجاد نقش تو چی بود این وسط؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
یا حضرتی عباس تاپیک ۲۰۱۱ نو سال ۲۰۲۱
بله ما اینیم
45.gif

نه سوالی بودش که می بایست جواب داده میشدش

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هیچ جای ایران هاست با این منابع سخت افزاری ، کیفیت خوب و قیمت مناسب پیدا نمیکنید.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تعرفه های جدید هاست سایت ایران و آلمان:

پلن 5گیگ ماهیانه 110 هزار تومان

پلن 10گیگ ماهیانه 150 هزار تومان

پلن 15گیگ ماهیانه 200 هزار تومان

پلن 20گیگ ماهیانه 270 هزار تومان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
تعرفه های جدید هاست سایت ایران و آلمان:

پلن 5گیگ ماهیانه 110 هزار تومان

پلن 10گیگ ماهیانه 150 هزار تومان

پلن 15گیگ ماهیانه 200 هزار تومان

پلن 20گیگ ماهیانه 270 هزار تومان

خوب 70 هزار اومد روی قبلی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
کف جامعه از 3 سال پیش تا الان همه چی 10 برابر شده
اون 110 هزار تومان یعنی 11 هزار تومان 3 سال پیش پس گرون نیست
نزدیک یک سال داره میشه که همه منتظرن اینها برن برجام امضا کنن که تا الان نکردن، همین فرمون سال دیگه تورم 200 درصدی داریم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
کف جامعه از 3 سال پیش تا الان همه چی 10 برابر شده
اون 110 هزار تومان یعنی 11 هزار تومان 3 سال پیش پس گرون نیست
نزدیک یک سال داره میشه که همه منتظرن اینها برن برجام امضا کنن که تا الان نکردن، همین فرمون سال دیگه تورم 200 درصدی داریم
ولی فرجاد خدایش حرف نداره این دی ال
قبل از دی ال سرور مجازی داشتم ماهی 380 هر دو روز هم دان بودش و 100 تا داستان

دمشون گرم

بالا