• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رسانی همایشهای علمی،تحقیقاتی و پژوهشی

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
اخیراً خبری شنیدم مبنی بر اینکه میزان دانش ایران ظرف 3 سال گذشته 10 برابر شده است. و این به نظر من رشد بسیار چشمگری است.
میدانیم ایران زمین در گذشته تاریخی خود یکی از بزرگترین تولید کنندگان دانش بوده است، گرچه اکنون سالهاست که از آن گذشته درخشان میگذرد ولی مغز متفکر ایرانی هنوز هم توانایی برتر بودن در زمینه های علمی و تحقیقاتی دنیا را دارد. شاهد این مدعا پیشرفت های چشمگیر ایرانیان در عرصه های مختلف تولید دانش جهانی در سالهای گذشته است. گرچه مشکلاتی نیز بر سر راه وجود داشته و دارد اما آنچه مهم است این است که براستی ایرانیان هر کجای عالم که باشند استحقاق پیشرو بودن را دارند.
یکی از ابزارهای بالقوه توسعه دانش بی شک همایشها و گردهماییهای علمی است که حضور در آنها علاوه بر گسترش دستاوردهای علمی میتواند جرقه هایی برای یک ذهن خلاق باشد تا از این گذر ایده ای نو، پژوهشی جدید یا اختراعی مبتکرانه پا به عرصه وجود گذارد و چرخه ای مثبت از تولید علم را سبب گردد.

میخواهم در اینجا با کمک دوستان عزیزم در پی تی (که هزگز آنها را ندیده ام ولی از صمیم قلب دوستشان دارم چون تا به حال در بسیاری موارد از راهنمایی های دلسوزانه شان بهره برده ام)، محلی برای اطلاع رسانی همایشهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بوجود آوریم. بنابراین هرگونه گردهمایی که به مباحث علمی مربوط میشود را در این مکان به دوستان خود معرفی کنیم.

خواهشمندم در این قسمت از ارسال پستهای مربوط به سایر همایشها که جنبه علمی و تحقیقاتی ندارد خودداری کنید تا یک مجموعه تخصصی از پستها گردآوری شود.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

همايش در روزهاي اول تا چهارم خرداد ماه 1385 در محل دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار خواهد شد

قسمتهایی از سایت همایش:

"آينده‌پژوهي مطالعه مجموعه‌اي از روش‌ها است که براي شناخت ****‌مند آينده، عوامل شکل‌دهنده، نتايج به دست آمده و در نتيجه اتخاذ تصميم هاي مناسب به كار مي آيد. روش‌هاي آينده‌پژوهي با عنوان‌هاي مختلف "آينده‌انديشي"، "مطالعات آينده" و "آينده‌شناسي" بعد از جنگ دوم جهاني به صورت گسترده‌اي وارد حوزه هاي سياسي، نظامي و اجتماعي شد.
بسياري از کشورها بر اين مبنا مراکز پژوهشي و واحدهاي تصميم‌سازي را به اين امر اختصاص داده و يا پروژه‌هاي متعددي در اين زمينه انجام داده‌اند، که از آن جمله مي‌توان به پروژه "آينـده جهـاني" که توسط "کلوب رُم" در دهـه هفتاد انجام شده است به عنوان نمونه‌اي آکادميک اشاره کرد. اخيراً سازمان توسعه ملل متحد با به‌کارگيري اين روش‌ها و با همکاري کشورهاي مختلف به اجراي پروژه‌هاي آينده‌نگرانه براي تدوين برنامه‌هاي بلند‌مدت ملي اقدام کرده و نام "آينده‌نگاري" (Foresight) را براي فعاليت‌هاي خود برگزيده است." ...

وب سایت همایش:
http://www.fstvd.ir/default.htm

ثبت نام:
http://www.fstvd.ir/register.aspx

برنامه اجرایی:
http://www.fstvd.ir/OperationalProgram.pdf

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۲/۲۵‬
داخلي. اقتصادي. همايش.

نخستين همايش جهاني "شش سيگماي ناب "، با حمايت و پشتيباني دانشگاهها ، وزارتخانه‌ها و سازمانهاي دولتي و خصوصي آبان ماه امسال برپا مي‌شود.

"رسول نورالسنا" دبير اين همايش روز دوشنبه با اعلام اين مطلب افزود:
"شش سيگماي ناب" ، برنامه جامع بهبود سازمان‌ها در سطح بينش، دانش و اجرا است كه از آن به عنوان سلاح راهبردي در رقابت استفاده مي‌شود.

به گزارش ستاد خبري همايش يادشده ، نورالسنا افزود: با توجه به افزايش رقابت شركتهاي توليدي و خدماتي و همچنين اهميت روزافزون كيفيت همراه با كاهش هزينه و افزايش سرعت براي توانمندسازي سازمانها، نخستين كنگره شش سيگماي ناب برپا مي‌شود.

دبير نخستين همايش شش سيگماي ناب ، در مورد محورهاي اين همايش گفت: شش سيگما رويكردي براي كاهش هزينه‌هاو افزايش رضايت مشتري،عوامل كليدي موفقيت در پروژه‌هاي شش سيگما، جايگاه شش سيگما و ...، از محورهاي اين همايش است.

وي در پايان يادآور شد، همزمان با برپايي اين همايش، برترين‌هاي ايران در حوزه شش سيگماي ناب معرفي مي‌شوند.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنجمين كنفرانس بين‌المللي مهندسي صنايع (مهندسی صنایع، مدیریت دانایی و توسعه انسانی)

زمان: 5، 6 و 7 اسفند 1385 (برابر با 24، 25 و 26 فوريه 2007 ميلادي)

قسمتی از سایت کنفرانس:
"با توجه به روند گسترش علم در حوزه دانش مهندسي صنايع در سطح بين‌المللي، دو رويكرد نوين و تاثيرگذار كنوني يعني مديريت دانائي و توسعه انساني بعنوان شعار و رويكرد اصلي كنفرانس امسال در نظر گرفته شده است تا در كنار ساير مباحث مهم در اين حوزه، توجه انديشمندان گرامي را بيش از پيش به اهميت روز‌افزون سرمايه‌هاي معنوي در سازمان و لزوم توسعه آنها براي دستيابي به اعتلاي سازماني معطوف نمايد. "

اهداف کنفرانس:

تداوم، تقويت و تشويق روحيه پژوهش در ميان دانشگاهيان و فارغ‌التحصيلان رشته مهندسي صنايع

• تبادل دستاوردهاي جديد در رشته مهندسي صنايع ميان متخصصان و انديشمندان داخلي و خارجي

• ايجاد بستر مناسب براي بهره‌مندي از تجارب كاربردي و حرفه اي رشته مهندسي صنايع در داخل و خارج از كشور

وبسایت کنفرانس: http://www.iriiec.com

ثبت نام در کنفرانس: http://www.iriiec.com/page.php?slct_pg_id=57&sid=1&slc_lang=fa

تا 1/8/85

عادي 000/200/1 ريال
اعضاي هيات علمي 000/800 ريال
دانشجويان 000/500 ريال

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ICTna.ir:
تاريخ و محل برگزاري همايش :
اين همايش بصورت آنلاين بر روي اينترنت در تاريخ 25 شهريور ماه 85 برگزار خواهد شد

محورهاي همايش :
نقش فناوري اطلاعات در سازمانها
فوايد و مشكلات استفاده از آموزشهاي مجازي
كاهش هزينه ها با استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات
تجارت الكترونيك و بازاريابي مبتني بر وب
سيستم هاي مديريت محتوا و اتوماسيون هاي اداري
امنيت اطلاعات

نحوه برگزاري همايش :
همايش مجازي فناوري اطلاعات و ارتباطات براي اولين بار در كشور بصورت مجازي (بر روي اينترنت) برگزار مي شود كه بعد از ثبت نام شركت كنندگان در همايش مي توانند از تاريخ 25/6/84 الي 30/6/84 به اطلاعات همايش دسترسي پيدا كرده و در واقع در همايش شركت نمايند.
هر كدام از شركت كنندگان بعد از ورود به سايت همايش با نام كاربري مربوط به خود وارد شده و شروع به خواندن مقالات ارائه شده و محورهاي همايش و همچنين شركت در ميزگردهاي آموزشي آن مينمايند.
سيستم سايت همايش بصورت كاملا هوشمند طراحي شده است و شامل يك كارنامه شخصي براي هر يك از شركت كنندگان مي باشد كه توسط شركت كنندگان نيز قابل رويت است و با مشاهده و بازديد تمامي صفحات مقالات ارائه شده سيستم بصورت اتوماتيك كارنامه را به حالت بسته در آورده (اتمام همايش) و شخص از نظر همايش به عنوان شركت كننده محسوب مي شود و در پايان نيز از طرف همايش و انجمن مديريت فناوري اطلاعات گواهي رسمي نيز دريافت خواهد نمود.
البته براي مشاهده و مطالعه كليه صفحات و مقالات همايش تنها يك روز كاري كافي است ولي براي راحت تر بودن شركت كنندگان 6 روز كاري به آنها فرصت داده شده است تا كارنامه خود را بصورت بسته (اتمام همايش) در اورده و گواهي پايان دوره را دريافت نمايند.
در روز پاياني همايش نيز به مدت 6 ساعت كليه اعضا هيئت علمي بصورت همزمان آنلاين شده و پاسخگوي كليه سوالات شركت كنندگان در همايش خواهند بود و ميزگرد آموزشي نيز در همين زمان اجرا خواهد شد.

نحوه ثبت نام در همايش :
نام و نام خانوادگي، مدرك تحصيلي، رشته تحصيلي، نام سازمان، سمت، به همراه شماره فيش بانكي مبلغ ثبت نام در همايش
آخرين مهلت ثبت نام در همايش : 20 شهريور ماه 1385
تخفيف در ثبت نام تا تاريخ 28/3/85 مشمول 10 درصد تخفيف ميباشد
تاريخ برگزاري همايش :[/COLOR] 25 شهروير ماه 1385

تلفن و فاكس دبيرخانه همايش :
تلفن : 3334152- 0311
نمابر : 3330861 -0311

پست الكترونيك همايش : [email protected]

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از دوستان عزیزم در پی تی دعوت میکنم که هر یک در ارتباط با رشته تحصیلی یا علوم مورد علاقه خودشان همایشها، کنفرانسها و سمینارها را معرفی کنند.

یک سمینار بالقوه میتواند سرشار از ایده های نو باشد. ممکن است شرکت در یک سمینار طرز فکر را نسبت به دنیای اطرافمان بهبود بخشد. حال که این بخش از پی تی مربوط به دوستداران علم و دانش است بیاییم یکدیگر را از آخرین اخبار همایشها مطلع کنیم.

حتماً برای شما هم اتفاق افتاده است که بعد از برگزاری یک همایش متوجه آن شده اید و به خود گفته اید که ای کاش زودتر با خبر میشدم. خب بیایید فرصتهای بعدی را غنیمت بشمریم و به یکدیگر در نشر علم و دانش کمک کنیم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام.
از این تاپیک جالبی که زدی کمال تشکر را دارم.
لطفا در قسمت تاپیک هر فصل عنوان همایش را بنویس

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Muhammadinfo :
با سلام.
از این تاپیک جالبی که زدی کمال تشکر را دارم.
لطفا در قسمت تاپیک هر فصل عنوان همایش را بنویس

دوست عزیز از اظهار لطف شما ممنونم اما منظور شما رو متوجه نشدم. من که عنوان هر همایش را در قسمت موضوع مینویسم و ابتدای پست هم آنرا با فونت سایز و رنگ متمایز تایپ میکنم!
با تشکر

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه ایمیل به این همایش زدم و اوونها این آدرس رو به عنوان وبسایت اطلاع رسانی همایش معرفی کردند:

http://www.modirha.com/h-s3.aspx

قيمت ثبت نام در همايش مجازی ملی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات:

ثبت نام آزاد در همايش مبلغ 300.000 ريال
ثبت نام آزاد تا تاريخ 30/3/85 مبلغ 250.000 ريال
ثبت نام براي دانشجويان و هيئت علمي دانشگاه ها مبلغ 250.000 ريال
ثبت نام بيش از 5 نفر مبلغ 200.000 ريال

با تشکر- منتظر همکاری عزیزان و دوستان پی تی در معرفی سمینار ها و همایشهای علمی مرتبط با تخصص یا رشته تحصیلیشان هستم.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چی صبر کردم که یکی از عزیزان پی تی کنفرانسی، سمیناری چیزی از رشته خودش معرفی کنه کسی نبود که نبود. من دلم نمیخواد که پشت سر هم فقط خودم پست بزنم اونوقت بعضی ها میگن میخواد تعداد پستهاش بره بالا نه. واقعش رو بخواهید اوونقدرها هم وقت ندارم ولی دلم میخواد یه کاره کوچیکی کرده باشم. در این مورد خاص فکر میکنم جاش همینجا بین بر و بچ علمیه پی تی هستش. پس لطفاً همکاری کنید.​

سومین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه​

زمستان 1385 تهران سالن اجلاس سران

مهلت ارسال مقالات:ارسال اصل مقالات تا تاریخ:
15/7/1385
اعلام پذیرش مقالات تا تاریخ:
10/10/1385

سایت کنفرانس: http://www.iipmc.com/index_fa.htm

نحوه ثبت نام :

برای ثبت نام در کنفرانس مي‌بايست وجوه ثبت نام را مطابق جدول زیر به شماره حساب 4934/5 (چهار هزار و نهصد و سی و چهار مميز پنج) به نام "گروه پژوهشی صنعتی آریانا" نزد بانک ملت شعبه سازمان صنایع ملی کد 63545 واريز نموده فرم مربوط به نوع ثبت نام را انتخاب و تکمیل نمایند. در صورتی که فیش واریزی تا 10 روز بعد از تاریخ تکمیل فرم به دبيرخانه كنفرانس ارسال نشود اسامی ثبت نامی از فهرست ثبت نام شدگان حذف می گردد.

هزینه ثبت نام
نوع ثبت نام قبل از 1385/6/30
شركت كنندگان آزاد 1،100،000
دانشجويان 500،000

تا 1385/8/30
شركت كنندگان آزاد 1،250،000
دانشجويان750،000

بعد از 1385/8/30
شركت كنندگان آزاد 1.400.000
دانشجويان 900.000​

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت

دبیر کنفرانس: دكتر علينقی مشايخی (استاد دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شريف)

زمان: 28 تا 30 آذرماه 1385
مکان: سالن همایش های بین المللی اجلاس

فرصت ارسال اصل مقالات:31 تيرماه 1385
اعلام نتایج داوری اصل مقالات:30 مهر‌ماه 1385

محورهای كنفرانس
� كيفيت، ايمنی و بهره‌وری
مديريت كيفيت فراگير، بهبود مستمر، مديريت عملكرد، ایمنی صنعتی، بهره‌وری.
� ***** و مديريت تحول
*****، مديريت تحول، مدیریت تغییر، فرهنگ سازمانی، سازمان‌هاي يادگيرنده، تفكر سيستمي، ارتباطات سازمانی.
� تولید، عمليات و فرآيند
مهندسي مجدد فرآيندها، مديريت عمليات، مديريت زنجيره تأمين، پژوهش عملياتي، مدیریت پروژه، مدیریت لجستیک.
� مالی و بودجه‌ريزی
بودجه‌ريزي و سيستم‌هاي كنترل، مديريت سرمايه‌گذاري، مديريت مالي بنگاه.
� سيستم‌ها و فن‌آوری اطلاعات
سيستم‌هاي اطلاعاتي، تجارت الكترونيكي، دولت الكترونيكي و استراتژي الكترونيكي.
� استراتژی و رقابت
مديريت استراتژيك، مزیت رقابتي، مزیت نسبی، ادغام و خريد، پيمان‌هاي استراتژيك، شایستگی محوری، تفکر استراتژیک.
...

وبسایت کنفرانس: http://www.irimc.com

ثبت نام در کنفرانس:http://www.irimc.com/general/faregisteration.aspx
برای ثبت نام در کنفرانس مي‌بايست وجوه ثبت نام را مطابق جدول زیر به شماره حساب 51622 به نام کنفرانس بین‌المللی مدیریت نزد بانک ملت شعبه سازمان خدمات درمانی کد 63545 واريز كرده فرم مربوط به نوع ثبت نام را انتخاب نموده و تکمیل نمایند. در صورتی که فیش واریزی تا 10 روز بعد از تاریخ تکمیل فرم به دبيرخانه كنفرانس ارسال نشود اسامی ثبت نامی از فهرست ثبت نام کنندگان حذف می گردد.

هزینه ثبت نام
بعد از 30/7/1385 تا30/7/1385 قبل از 1/6/1385
1,500,000 1,350,000 1,200,000 عادی
1,200,000 1,000,000 800,000 هیات علمی
1,000,000 800,000 600,000 دانشجویی
هزینه ثبت نام گروهی برای بیش از 10 نفر مشمول 15 درصد تخفیف است.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان خوبم در پی تی
گویا این بخش فقط بیننده دارد و کسی حاضر نیست مطلبی به آن اضافه کند. من هرچقدر صبر میکنم تا کسی مطلبی اضافه کند و بعد من پست بعدی را بزنم کسی داوطلب نمیشود. از طرفی هم بعضی از کنفرانسها و سمینارها مهلت ثبت نام و ارسال مقاله دارد که اگر زیاد صبر کنم میگذرد.
ببینید هدف از این پستها این نیست که من برای این سازمانها و انجمنهای علمی یا شرکتها و ... بازاریابی کنم صرفاً چون موضوع مورد علاقه من است این کار را انجام میدهم و اگر حتی یک نفر با دیدن یکی از این اعلانها و شرکت در یکی از این سمینارها مطلبی بیاموزد و فعالیت جدیدی را در عرصه علم و دانش و یا حتی اقتصادی آغاز کند من قلباً خوشحال خواهم شد.
دوستانی که این پستها را مطالعه میکنند اگر احساس میکنند که جمع آوری اخبار این همایشها در یکجا در پی تی کار بیهوده ای است نظر خود را اعلام کنند. یا راهکاری پیشنهاد کنند که "چه کنیم که از این همایشها و ... استفاده مطلوب کنیم؟"

تردید نکنید همین حالا که این پست را میخوانید یا نظر خود را اعلام کنید یا شما هم در رشته تخصصی خود سمیناری را به سایر دوستان پی تی معرفی کنید.

شاید اصلاً کسی به هیچکدام از این سمینارها هم نرود (چون بعضی هایشان واقعاً گران به نظر میرسند مخصوصاً برای عضویت آزاد) اما همینکه بدانیم که سایرین در رشته ما چه کار میکنند یا چه مباحثی در حال حاضر در رشته تخصصی ما محوریت دارند میتوانیم یک نمای کلی برای آینده حرفه ای خودمان ترسیم کنیم. می خواهم عرض کنم که حتی فقط جستجوی شما برای یافتن این سمینارها لااقل برای خودتان منافع زیادی دارد. برای من که اینطور بوده است.
فعلاً که تا کسی اخطار و هشداری نداده که چرا فضای پی تی را اشغال میکنی ادامه میدهم. امیدوارم که برای سایرین مفید باشد.
متشکرم​

بالا