• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اظهار نظر جالب مدیر سایت توپ ترینها در مورد سایتهای به اصطلاح کوچولو!!!

sabanet

Registered User
لایک‌ها
4
حرفهاي مديريت توپترينها با سايتهاي كوچولو سلام به همگي ..

خلاصه مطلب : توپترينها به دستور مقامات قضايي فيلتر شده چون،عكس بازيگر داخلي و اهنگ برا دانلود ميزاره ،
حال اينكه عكسايي كه ما گذاشته بوديم در تمام سايتها الان هم هستن و كسي جز ما آنها را حذف نكرده ..
تمام اهنگها را حذف كرديم ، با اين كه تمامي انها به درخواست خود خواننده در سايت قرار گرفته بود .و تماما آهنگهاي مجوز دار بودن
--
خلاصه اينكه نميشه تو يه مملكت 2 قانون باشه، يه قانون مخصوص سايت توپترينها يه قانون هم مخصوص اينهمه سايت كه راحت عكس بازيگر و آهنگ ميزارن بدون اينكه از خود صاحب آهنگ اجازه داشته باشن- بنابراين: من و تمام كاربران فعال اين سايت از امروز تمام سايتهايي كه اين 2 مورد را در سايتشون مشاهده كنيم حتما به پليس فتا و كميته بررسي جرائم اينترنتي گزارش خواهيم كرد ..

شرح كامل :
-------------------------------------------------
فقط اين آدرسها به گروه توپترينها مربوط هست و ساير ادرسها با تشابهات اسمي هيچگونه ربطي به ما ندارن ...

http://www.tooptarinha.com
http://www.tooptarinha.net
http://www.tooptarinha.ir
-------------------------------------------------
يه چند روزي هست كه فيلتر شديم .. خوب اين قابل حل هست .. علاوه بر اين از طرف چند سايت كوچولو موچولو كه به اتكاي پول باباشون سايت راه انداختن و چاره كار را در خراب كردن بقيه سايتها و گزارش اونها به نهادهاي فيلترينگ ميدونن و يا با صرف هزينه هاي زياد به سايتي چون ما روزانه 20 بار حمله ميكنن تا شايد سايت ما رتبه ش خراب بشه ... عرض ميكنم كه :
t67063.gif

نميشه كه قانون براي سايتهاي متفاوت فرق كنه .. اگه عكس نيوشا ضيغمي و شيلا خداداد و تمام بازيگران تلويزيون و سينما.... برا ما ممنوعه خوب همه جا بايد ممنوع باشه چون همه تو يه كشور هستيم و قوانين برا همه يه جور هست ،
----------------------------------------------------------------------------------------
پس از امروز من هر سايتي عكس بازيگر داخلي ببينم هم به دادستاني و هم پليس فتا و هم كميته بررسي جرائم اينترنتي وزارت ارشاد گزارش ميكنم، و تا فيلتر نشن هم دست برنميدارم .
-
دوستان در كميته بررسي جرائم اينترنتي فرمودند كه، عكس بازيگر داخلي حتي با حجاب كامل حتي از خود سريالهاي تلويزيوني هم غير مجاز هست كه در سايت قرار بگيره .. ما هم گفتيم در اين صورت اين همه سايت پربازديد چطور فيلتر نميشن ؟
فرمودن كه : در يه چهار راه ممكنه چند اتومبيل تخلف كنن اما پليس فقط يكي رو جريمه كنه ..

خيلي جالبه از 2 سال پيش تا الان همش ما تو اين چهار راه داريم جريمه ميشيم ..
-------------------- و فرمودن كه من و شما بايد اون سايتها رو به بخش گزارش مردمي ارجاع بديم تا فيلتر بشن ---------------------

از کلیه کاربران دعوت می شود تا مشاهدات و گزارش های خود را از تخلفات پایگاه های اینترنتی به نشانی الکترونیکی [email protected] ارسال نمایند .
----------------------
سايت پليس فتا (پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتطامي) http://www.cyberpolice.ir
----------------------
هر سايتي كه حتي يك عكس بازيگر داخلي در سايتش بود حتما به اين ايميل لينكش رو گزارش كنيد ..حتما و حتما و حتما

اينجوري هم قانون برا همه اجرا ميشه و هم دوستان فيلترينگ ميبينن كه مستهجن تر از ما هم هستن ..
پس اگر توپترينها را واقعا دوست داريد .. حتما از سايت ما و ساير سايتها به ايميل ساماندهي گزارش ارسال كنيد .هم ما بايد تابع قانون باشيم و هم تمام مديران ساير سايتها .

- هر سايتي آهنگ گذاشت يا فيلم برا دانلود گذاشت و يا عكس بازيگر داخلي داشت لينكش رو به اين ايميل ارسال كنيد .. اين يك خواهش از تمام 50 هزار نفر كاربر ثبت نام شده در سايت و انجمن توپترينها هست .
-----------------------------------------------------------------------------------------

حالا جالبه ....اين سايتهاي حسود يا خيلي جديد هستن يا خيلي قديمي كه 5-6-7 ساله هستن .. شايد يك بار هم چيلتر نشدن .

اما بهمن 88 كه سايت ما راه اندازي شد .. ارديبهشت 89 چيلتر شديم .. در حالي كه نه بازديدي داشتيم و نه رتبه اي - پس قانون از اولش برا ما اجرا شده اما برا خيليا هنوز كه هنوزه يك بار هم اجرا نشده .

بعد 2 ماه آزاد شديم و اون طوري كه گفته بودن آهنگ و اينا گذاشتيم .. حالا هم ميگن كه كلا اينا نباشه ..ما هم ميگيم روي چشم .. ديگه از اين موارد نميزاريم و رويه سايت رو به آي تي و نرم افزار تغيير ميديم ..

الان سايتهايي كه فقط دانلود نرم افزار و مطالب علمي ميزارن هم يه بخش كامل براي مطالب تفريحي و عكس بازيگرا دارن ..چون اينجوري نباشه اصلا سايت بازديد نميتونه بگيره .
اما ناچار هستم به اين عزيزان هم عرض كنم كه من به شخصه هر جا عكس بازيگر داخلي ببينم رو گزارش ميكنم .. دارم به صورت علني هم ميگم كه نگيد دارم زير آب ميزنم ..

--------------------------
خداييش من نميدونم چرا اين سايت اينهمه مهم شده ... هم فيلتر شديم .. هم روزي 20 بار توسط اين سايتهاي تازه به دوران رسيده به سايت ما حمله ميشه
w15.gif

اما تجربه نشون داده ... اين سايتها بعد از 3-4 ماه توسط خود گوگل مسدود ميشن ...
w12.gif
اگه بچه خوبي بودن بهشون گفتم دلايل رو، كه اينجوري سايت رو بالا كشيدن تبعاتي داره .. اگه هم ديدم حسود هستن و مدام سايت ما رو گزارش ميدن به اينور اونور .. گفتم آفرين ، خيلي خوب داري رتبه ميگيري .. آفرين
w15.gif
w15.gif
w15.gif
بعدا ميبينه يهو سايت رفت تو ليست سياه گوگل ...

پس دوستاني كه با ما سر عناد دارن و احياناً اين نوشته من رو خوندن و ديدن حرفاي من همون بلايي هست كه سرشون اومده .. در جريان باشن كه ميتونستم بهتون بگم ايراد اونجور رتبه گرفتن و بازديد گرفتن كجاست ..اما نگفتم .چون بلايي كه سر شما مياد از هر جور فيلترينگ بدتره
w12.gif
حالا بدوووووين از اول يه آدرس ديگه ثبت كنين و دوباره بياين بالا
w15.gif

--------------------------

رتبه سايت ما 10 روز پيش كه فيلتر شديم 133 در ايران بوديم .. الان هم 132 هستيم
w25.gif
رتبه خراب نشده كه هيچ .. يه رتبه هم رشد كرديم
.. كسب اعتبار در گوگل و آلكسا چيزي نيست كه شما مديران سايتهاي مقطعي ازش سر در بيارين ..
10 روزه مياين رتبه 100 و 80 ايران ... بعد 2-3 ماه ميرين رتبه 30,000 ايران
w15.gif
گوگل جوري سايتت رو مسدود ميكنه كه روحت هم خبردار نميشه
w15.gif

البته هر مديري خواست سايتش تو ليست سياه آلكسا و گوگل نباشه با من ميتونه در تماس باشه، اگه از اون دست سايتهايي باشيد كه شخصا دوستتون دارم براي مشاوره 1ميليون تومن ميگيرم .. اما اگه از اون دست سايتهايي باشين كه ار فيلتر شدن سايت ما خوشحال شدين ... 100 ميليون تومن هم بدين مشاوره نميدم .. چون خوشحال ميشم سايت شما رو در ليست سياه گوگل و جز سايتهاي بَن شده ببينم ... تقديم همه شما
seri-bahman%20%2832%29.gif
لینک در فروم توپ ترینها

پی نوشت : تفکرات بسیار جالب و منحصر به فردی دارن ایشون... به نظر من به ایشون باید تو ساماندهی یه پست درست حسابی بدن

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
در اين رابطه حسابي توي تابيك وبمسترا بحث شد...

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با مدیر توپترین ها موافقم و ازش حمایت میکنم .

قانون باید برای همه باشه و اگه مجری قانون عادل نباشه ما خودمون سعی میکنیم عدالت رو ایجاد کنیم

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

قانون باید برای همه باشه و اگه مجری قانون عادل نباشه ما خودمون سعی میکنیم عدالت رو ایجاد کنیم

آره ... ولی ایکاش این فیلترینگ نبود که هم اون فیلتر نمیشد هم ما .... :hmm:

Mr. X

Registered User
لایک‌ها
5
ولش بابا. مدیافایر چرا فیل شد؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
تکبییییییییر:ph34r2:
الله اکبر . الله اکبر ***** ای **** مرگ بر ....

چه ربطی داشت پسر خوب :دی

دارم میگم سرت به کار خودت باشه و سعی کن تو زندگیت معترض نباشی بلکه مبارز باشی .

به سختی ها اعتراض نکن , باهاشون مبارزه کن و شکستش بده :blink:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
البته هر مديري خواست سايتش تو ليست سياه آلكسا و گوگل نباشه با من ميتونه در تماس باشه، اگه از اون دست سايتهايي باشيد كه شخصا دوستتون دارم براي مشاوره 1ميليون تومن ميگيرم ..

w15.gif
واقعا کسی 1 تومن میگیره مشاوره بگیره ؟ :D

Adin

Registered User
لایک‌ها
769

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
شما خودت از فیلتر شدن سایتت نمیترسی؟ هم موزیک داری هم عکس بازیگر ایرانی

مطمئن باش قبل از اینکه بیام اینجا اول رفتم سایت خودم رو رفع فیلتر کردم

اگه فیلتر هم بشه مشکلی نیست میرم 3 4 روزه درش میارم :)

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
داداش چرا نمياي سانديسارو ببري ... كپك زدن ها

iq گوریل = 46 ــــ> اگه iq شما 47 هم باشه متوجه میشی تو جمله من هیچ اشاره ای به هیچی نشده و این جمله معروف یاسر بختیاریه .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

دیروز به توپترین ها گفتم دستمالترین ها ... (دیروز با من موافق بودی)
حالا دستمالترین هم اضافه شد
ببنیم امروز نظرت چیه :D

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231

دیروز باهات موافق بودم چون سایت خودم هم جزو سایت هایی بود که فیلتر میشد و امروز مخالفم چون خطری تهدیدم نمیکنه و حقم ضایع شده

چرا سایت narinmusic فیلتر نمیشه ولی به من تپو تپ تذکر میدن ؟

چرا pix2pix فیلتر نمیشه ولی توپترینها باید 9000 تا پستو پاک کنه ؟

قانون واسه همس نه فقط چند تا سایت (معقولانه فکر کن . حرف بدی نمیزنه طرف )

من تو سایتم فراخوان ندادم واسه ریپورت دادن که حالا لقب بگیرم .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان کسی واقعا میدونه این فیلترینگ با چه نوع محتوایی مشکل داره ؟

خیلی وقت بود به عکس و موزیک کاری نداشت حالا بازم شروع کردن .

میخوام ببینم خودشون منبعی رو معرفی نکردن که بگن ما دقیقا با اینجور مطالب برخورد میکنیم .

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان کسی واقعا میدونه این فیلترینگ با چه نوع محتوایی مشکل داره ؟

خیلی وقت بود به عکس و موزیک کاری نداشت حالا بازم شروع کردن .

میخوام ببینم خودشون منبعی رو معرفی نکردن که بگن ما دقیقا با اینجور مطالب برخورد میکنیم .

leader.ir اینم منبع . برو بزن تضمین کتبی میدم فیلتر نمیشی

بقیه سایت ها احتمال داره فیلتر شن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
این به خاطر قانون مسخره فیلترینگ هست , ما چرا بیایم به این قانون کمک کنیم
حالا پیکس تو پیکس رو هم ببندن , فلان سایت که فیلتره باز میشه ؟!
منم سایت داشتم به خاطر یه ریپورت فیلتر شده ... , سایت اپلود عکس داشتم عکس سکسی اپلود کردن رفتن ریپورت دادن که فیلتر بشه
حالا من هم باید برم دستمال فیلترینگ بشم که چند نفر از روی حسادت میرن سایتهای منو ریپورت میدن؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

آخه دیروز قالبشو ریپ نکرده بودن!
یعنی بعضی ها خیلی مونده به تکامل برسن .
باکره ی مغزی باقی موندن .

بالا