• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض به شرکت ویبولتین ( لایسنس دار ها بیان داخل)

Farsivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز اعلام رسمی شرکت ویبولتین مبنی بر ارائه نسخه جدید ویبولتین 4.0 در سایت رسمی ان قرار گرفت بر این مبنا ویبولتین 4.0 به دو دسته Classic و Publishing Suite دسته بندی شده نوع کلاسیک که ویبی سنتی ولی با تغییرات و طراحی جدید ارائه شده و نوع دیگر حرفه ای تر و با امکانات بیشتر ارائه شده.

برای مشاده مشخصات و مقایسه کامل نسخه 4.0 معمولی و حرفه ای به آدرس زیر مراجعه کنید :

http://www.vbulletin.com/index.php?do=features

نکته دیگر اینکه قیمت لایسنس هم در تعییرات جدید شرکت افزایش داشته به طوری که:

برای خرید :

لایسنس سنتی از 180$ به 195$ افزایش قیمت داشته و برای خرید لایسنس ویبولتین 4.0 حرفه ای هم بایستی 235$ بپردازید.

برای ابگرید :

برای لایسنس های فعال نسخه 4.0 کلاسیک مجانی و برای تبدیل به نسخه Suite بایستی 130$ بپردازند.

برای تمدید لایسنس های غیر فعال و سالانه بایستی 250$ پرداخت شود.

نکته مهم دیگر اینکه در تغییرات جدید خرید لایسنس سالانه منحل شده است و امکان خرید ان دیگر وجود ندارد و همه مشتریان ملزم به خرید لایسنس دائم هستند.

توضیح دیگر اینکه برای شارج پلن های فعلی 195 دلاری و 235 دلاری هنوز هیچ قیمتی اعلام نشده. احتمالآ قصد دارن همه لایسنس 4 حرفه ای بخرن بعد از چند ماه شارج هم بهش اضافه کنند.

___________________________________​

در لینک زیر موضوعی در فروم رسمی خود ویبولتین باز شده که مشترکان لایسنس نسبت به افزایش قیمت اعتراض خودشون رو اعلام کرده اند شما هم می توانید در این موضوع شرکت کنید :

http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?p=1804395

در لینک زیر هم نظر سنجی ایجاد شده که باز هم برای اعلام اعتراض به افزایش بی رویه قیمت لایسنس هست :

http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=320264

همون طور که توضیح دادم برای ابدیت لایسنس های فعال پرداخت 130 دلار برای استفده از نسخه Suite الزامی است.

لایسنس های غیر فعال و سالانه پرداخت 250 دلار برای تمدید و حق استفاده از نسخه 4 Suite. ( امکان تمدید لایسنس های باطله و سالانه به نسخه معمولی هم امکان پذیر نیست )

خرید جدید لایسنس Suite هم 235 دلار است.

لایسنس معمولی ( سنتی ) هم با 15 دلار افزایش قیمت 195 دلار شده. در این نسخه شما از نسخه 4 معمولی استفاده خواهید کرد.

همین الان باید اعتراض کنید چون شرکت تمدید و خرید با قیمت 250 و 235 دلار را فقط تا تاریخ 30 اکنتبر تعیین کرده یعنی 15 روز دیگه. بعد از ان قیمت لایسنس نسخه 4 Suite میشه 285 دلار.

اضافه کنم با عدم تمدید و خرید نسخه Suite تا تاریخ 30 اکتبر هم اعتراض خودتون رو نشان داده اید چون الان فروش به صورت پیش فروش داره انجام میشه و خبری از نسخه 4 نیست شرکت می خواد اول مشتری ها رو محک بزنه بعد که پول زد به جیب تازه نسخه 4 رو ارائه میده.

لینک توضیحات کامل : http://www.farsivb.com/forum/showthread.php?p=104

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قطعا همه ی مشتریان ترجیح می دهند که کالا را ارزانتر خریداری کنند.... اما من دلیلی برای اعتراض نمی بینم !

شرایطشون هم منطقی هست و همون طور که می دونید suit publishing خودش مجموع بلاگ و پرتال و امکانات دیگری هست که قبلا این امکانات به طور جداگانه فروخته می شد.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
اوه اوه چه کلاش شده

چه خبره بابا

روز به روز وضعش هم خراب تر میشه
شما نسخه 3.6 رو روی یک فروم سنگین تست کن
همون فروم رو 3.8 هم تست کن
به طور عجیبی رم وسی پی یو میخوره

235 دلار :f34r:
بعد برای تمدید چی؟
تمدید دائم چقدر میگیره سالی؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28
قطعا همه ی مشتریان ترجیح می دهند که کالا را ارزانتر خریداری کنند.... اما من دلیلی برای اعتراض نمی بینم !

شرایطشون هم منطقی هست و همون طور که می دونید suit publishing خودش مجموع بلاگ و پرتال و امکانات دیگری هست که قبلا این امکانات به طور جداگانه فروخته می شد.
خوب درست میگی
جدا گانه

شاید یکی اصلا بلاگ و اینها رو نیاز نداشت
باید اجباری بخره؟

تاره این ها خدا تا مشتری دارند
نیازی نیست که این قدر ببرد روی هزینه هاشون.
چه خبر هست مگر

من بعضی ها می شناختم به زور پول لایسنس سالیانه رو جور می کردن
حالا میتونن 285 دلار بدن لایسنس؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب درست میگی
جدا گانه

شاید یکی اصلا بلاگ و اینها رو نیاز نداشت
باید اجباری بخره؟
خیر اجباری وجود نداره !

مثلا خودم از بلاگ و سایر امکانات اضافی خوشم نمی اومد هرگز ... خود پرتال جدید اینها هم خیلی شبیه جوملا هست ! یعنی ترجیح می دم جوملا نصب کنم تا این پرتال ...

بنابراین هیچ اجباری هم به پرداخت مبلغ اضافه تر ندارم !! با همین لایسنس فعلی به طور رایگان vb4 را دانلود و نصب خواهم کرد.

حالا اگه برای خرید لایسنس های جدید قیمت رو از 180 دلار به 195 دلار افزایش دادند باز هم غیر منطقی نیست !

اول اینکه ارزش دلار آمریکا در مقابل سایر ارزها همچنان پایین هست ( نسبت به سال گذشته ) و دوم اینکه خود وی بی 4 امکانات جدیدتری داره و هزینه ی بیش تری هم برای این پروژه شده .. پس انتظار اینکه قیمت رو 15 دلار افزایش بدهند طبیعی هست.

در مورد اینکه وضعیت بدتر میشه .. تا حدی درسته ولی نه کاملا .. ورژن 3.7 به مراتب امکانات بیشتری داره نسبت به 3.6 .. و طبیعی هست که هر صفحه کوئری های بیشتری از دیتابیس می گیره و این به معنی مصرف بیشتر سی پی یو و رم هست.

می تونید امکاناتش رو غیر فعال کنید یا استایل رو دستکاری کنید و تعداد کوئری ها رو بیارید پایین ! البته بیشتر مشتری ها نظر شما رو ندارند و امکانات بیشتر رو ترجیح می دهند حتی اگه مستلزم مصرف بیشتری از منابع سرور باشه ! به طور مثال همین مشتاقان پلاگین ها و امکانات اضافی ... که تعدادشون کم نیست ! و تقریبا فرومی نمی تونید پیدا کنید که پلاگین استفاده نکرده باشه و خواستار امکانات بیشتر نباشه ! حتی روی همین پرشین تولز هم پلاگین های مختلفی نصبه ..

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
خیر اجباری وجود نداره !

مثلا خودم از بلاگ و سایر امکانات اضافی خوشم نمی اومد هرگز ... خود پرتال جدید اینها هم خیلی شبیه جوملا هست ! یعنی ترجیح می دم جوملا نصب کنم تا این پرتال ...

بنابراین هیچ اجباری هم به پرداخت مبلغ اضافه تر ندارم !! با همین لایسنس فعلی به طور رایگان vb4 را دانلود و نصب خواهم کرد.

حالا اگه برای خرید لایسنس های جدید قیمت رو از 180 دلار به 195 دلار افزایش دادند باز هم غیر منطقی نیست !

اول اینکه ارزش دلار آمریکا در مقابل سایر ارزها همچنان پایین هست ( نسبت به سال گذشته ) و دوم اینکه خود وی بی 4 امکانات جدیدتری داره و هزینه ی بیش تری هم برای این پروژه شده .. پس انتظار اینکه قیمت رو 15 دلار افزایش بدهند طبیعی هست.

در مورد اینکه وضعیت بدتر میشه .. تا حدی درسته ولی نه کاملا .. ورژن 3.7 به مراتب امکانات بیشتری داره نسبت به 3.6 .. و طبیعی هست که هر صفحه کوئری های بیشتری از دیتابیس می گیره و این به معنی مصرف بیشتر سی پی یو و رم هست.

می تونید امکاناتش رو غیر فعال کنید یا استایل رو دستکاری کنید و تعداد کوئری ها رو بیارید پایین ! البته بیشتر مشتری ها نظر شما رو ندارند و امکانات بیشتر رو ترجیح می دهند حتی اگه مستلزم مصرف بیشتری از منابع سرور باشه ! به طور مثال همین مشتاقات پلاگین ها و امکانات اضافی ... که تعدادشون کم نیست ! و تقریبا فرومی نمی تونید پیدا کنید که پلاگین استفاده نکرده باشه و خواستار امکانات بیشتر نباشه ! حتی روی همین پرشین تولز هم پلاگین های مختلفی نصبه ..
میگم
من چیزی ندیدم برای پرداخت سالی
یعنی لایسنس هاش بخری نمیخواد 40 دلار شارژ بدی هر ساله؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
میگم
من چیزی ندیدم برای پرداخت سالی
یعنی لایسنس هاش بخری نمیخواد 40 دلار شارژ بدی هر ساله؟

برای جواب صحیح به این پرسش باید گفت " بستگی داره ! "

اگه لایسنس جدید بخرید : خیر ! تا پایان وی بی 4 می تونید از آپگریدها بهره مند باشید و هزینه سالیانه ای در کار نیست :

What does it mean that there are no more license renewals?

This means that you don't pay an annual license fee to have access to security, maintenance, or minor point updates – so long as you have a active license, you get free updates in the 4.x version.
]
اگر چه به طور واضحی صحبت از برقرار بودن اجازه استفاده از پلاگین ها نکرده اما اطمینان داده که برای آپگریدها تا پایان سری 4 نیازی به هیچ هزینه ی سالیانه ای نیست !

اگه لایسنس فعال دارید می تونید سری 4 را دانلود و نصب کنید اما به محض تموم شدن لایسنس قدیمی باید هزینه ی تمدید را بپردازید. این دو پرسش و جواب به خوبی روشن کننده ی موضوع هست :

As a current owned license holder, I get access to Forum 4.0. Once my license expires, can I continue to run the software?

Yes. However, you have to purchase a Forum 4.0 upgrade license in order to have access to any further maintenance, security or minor point releases on the 4 series.

As a current owned license holder, I get access to Forum 4.0. Once my current license expires, can I continue to get upgrades on the 4 series?]

No. You will have to purchase an upgrade license in order to have access to any further maintenance, security or minor point releases on the 4 series.
تنها قسمتی که به وضوح در موردش صحبت نشده عضویت در vbulletion.org و بهره مند بودن از پلاگین ها هست. که این مورد برام مبهم هست.

ادیت : خوب برای دسترسی به پلاگین ها هم گفتند که دیگه نیازی به پرداخت سالیانه 40 دلار نیست.

توضیح بیشتر اینجا : http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=321211

Last edited:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
CMS ای داره میاد بیرون اصلا CMS ی شبیه Joomla نیست که بخواید مقایسه کنید Cms for community هست:) یعنی چیزی شبیه به Vbadvanced ولی به صورت Widget و کمی جینگول بازی دیگه:rolleyes: و هیچ شباهتی با joomla یا دیگر CMS های این شکلی نداره:happy:
می تونید امکاناتش رو غیر فعال کنید یا استایل رو دستکاری کنید و تعداد کوئری ها رو بیارید پایین ! البته بیشتر مشتری ها نظر شما رو ندارند و امکانات بیشتر رو ترجیح می دهند حتی اگه مستلزم مصرف بیشتری از منابع سرور باشه ! به طور مثال همین مشتاقان پلاگین ها و امکانات اضافی ... که تعدادشون کم نیست ! و تقریبا فرومی نمی تونید پیدا کنید که پلاگین استفاده نکرده باشه و خواستار امکانات بیشتر نباشه ! حتی روی همین پرشین تولز هم پلاگین های مختلفی نصبه ..
بستگی به طراحی پلاگین داره:happy:(میشه پلاگینی طراحی کرد که با دیتابیس هم کار کنه ولی هیچ کوئری اضافه نکنه) ولی تو vb4 اینطوری که من فهمدیم (نسخه آلفاش دسترسی نداشتم) بیشتر ادیت کردن کدهارو ولی تغییر اساسی ندادن، بیشتر به سمت Tableless کردن استایل رفتن (نمونه اولیه این طراحی برای vb تو سایت Daniweb هست) و بعضی کارای دیگه

Last edited:

persiandc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمتش خيلي خوبه ، من حقوقمو همين چند وقت ديگه ميريزن وقتي ريختن ميخرم :دي

بالا