• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض به لغو کسری خدمت (لغو کسری مدرک تحصیلی و کسری ایثارگران)....دوستان همکاری کنید

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [email protected]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [email protected]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید **** وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [email protected] و [email protected] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید **** وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاههای ارسالی امکان پذیر باشد.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بسیار عالی بود.
بنده ارسال کردم.
دوستان حتما این کار رو بکنید.
الخصوص بند 1 واقعا عالیه.
سردار کمالی گفت تغییر نمیکنه.اگه تغییر نمیکرد اصلا بند های دیگه مشکل نبود.

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
وجدانا جمعا ده دقیقه وقت نمی خواد اینم جاهای دیگه هم که میتونید اعتراض کنید
به قول معروف یکدست صدا ندارد، همگی افرادی که مانند من با این قضیه مشکل دارند از طریق آدرس زیر به ***** نامه ارسال کنید تا بلکه رسیدگی بکنند:
ارسال نامه
به دليل وجود مسائل قانوني و حقوقي، نامه هاي `درخواست` و `شكايات` بايد بصورت كتبي به صندوق پست 13185-1555 (ارتباط مردمي) ارسال شوند.

سلام دوستان این آدرس ارتباط با رئس مجلس دکتر لاریجانی هستش. دست به کار شید و نامه بزنید.همت کنید تو رو خدا.
تماس با ما

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به قول معروف یکدست صدا ندارد، همگی افرادی که مانند من با این قضیه مشکل دارند از طریق آدرس زیر به ***** نامه ارسال کنید تا بلکه رسیدگی بکنند:
ارسال نامه
به دليل وجود مسائل قانوني و حقوقي، نامه هاي `درخواست` و `شكايات` بايد بصورت كتبي به صندوق پست 13185-1555 (ارتباط مردمي) ارسال شوند.

سلام دوستان این آدرس ارتباط با رئس مجلس دکتر لاریجانی هستش. دست به کار شید و نامه بزنید.همت کنید تو رو خدا.
تماس با ما

منم ارسال کردم.

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
به چیزشونم حسابتون نمیکنن :lol: حالا هی ایمیل بزنید
ما هم برای کسری تحصیلی ایمیل زدیم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ارسال نامه

تماس با ما
به اینجا نیز ارسال شد.
هرکسی ایمیل میده اینجا هم پست بده.
که تاپیک بیاد بالا.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

منم میل دادم

به چند تا ازرفیقامم گفتن میل بدن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یعنی کسی ارسال نکرد؟
پس چرا هی نق میزنید؟
خطاب به اونها که ایمیل نزدن.
شما که حتی نمیتونید یه 5 دقیقه وقت بذارید یه ایمیل بزنید پس نق نزیند برید خدمت.

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
منم ارسال کردم...
اما فکر نمی کنم کسی جواب بدهد

از توی سایت مجلس میشه به همه نماینده ها ایمیل زد، ولی واقعا کسی چک می کنه ایمیلش رو؟

::.مجلس شورای اسلامی.::

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منم ارسال کردم...
اما فکر نمی کنم کسی جواب بدهد

از توی سایت مجلس میشه به همه نماینده ها ایمیل زد، ولی واقعا کسی چک می کنه ایمیلش رو؟

::.مجلس شورای اسلامی.::

به نظرتون این خوبه بیایم غر بزنیم؟
ما که حداقل تو این نت هی دارم وقت تلف میکنیم.
حالا ایمیلم بزنیم.
من یکی به تمام خبرگزاری ها و جاهایی که میتونم ایمیل ارسال کردم.
نظر دادم و ....

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
منم به 20:30 و چند تا نماینده مجلس و باشگاه خبرنگاران جوان ایمیل زدم...

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
اینهمه میل زدیم به ک.یرشون هم حساب نکردن

خدا بزنه به کمرشون انشالله

راستی این قانون کسری ایثارگران چی شد؟

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
بنظدم باید از 20:30 اینقد پیگیر شد تا گزارش تهیه کنند در موردش.تا سایت 20:30 هر خبری که بیشترین درخواست رو داره دنبالش میرن.مثلا تو سایت سربازی بچه ها متحد شدن اینقدر رای دادن به پخش خبر درمورد معافیت دوبرادری که پیگیر شدن

send from my GT-N7000 using Tapatalk 2
★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆☆★☆
به رایگان آگهی خود را ثبت کنید
AdSite.ir

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بنظدم باید از 20:30 اینقد پیگیر شد تا گزارش تهیه کنند در موردش.تا سایت 20:30 هر خبری که بیشترین درخواست رو داره دنبالش میرن.مثلا تو سایت سربازی بچه ها متحد شدن اینقدر رای دادن به پخش خبر درمورد معافیت دوبرادری که پیگیر شدن

send from my GT-N7000 using Tapatalk 2
★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆☆★☆
به رایگان آگهی خود را ثبت کنید
AdSite.ir

تاپیک مربوط به 1 ساله پیشه و هیچ پیگیری نکردن.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اینکارا فایده نداره. تو این مملکت کسی گوشش به صدای مردم نیست

بالا