• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعداد موهومي

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آيا توي VB مي شه با اعداد موهومي كار كرد ؟ منظورم از اعداد موهومي اعدادي هستند كه
( راديكال 1- ) دارند . همون i خودمون !
اگه نميشه كسي زبون برنامه نويسي مي شناسه كه بشه باهاش از اين كارها كرد ؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بهترين زبان براي كارهاي علمي هنوز همون Fortran هست كه اعداد موهومي درش بصورت COMPLEX تعريف ميشن. براي VB بايد از توابع كتابخانه اي حاضر آماده استفاده كني يا خودت بنويسي (مشكل نيست فقط يك كم ممكنه وقت گير باشه) و تعريف type از نوع complex رو هم ميتوني راحت انجام بدي.
اگر محاسبات سنگين و بخصوص عمليات ماتريسي يا تنسور داري (مثل اجزاي محدود - تحليل مدارهاي الكتريكي و ...) از همون اول برو سراغ Fortran يا محيطهايي مثل MatLab

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1- من از اين اعداد موهومي متنفرم!!! (اگه شما هم برق خونده باشي ميفهمي چي ميگم)
2- سي هم كتابخونه اي واسه اينكار داره
3- تو وي بي يه ركورد تعريف كن يكي با دو فيلد يكي براي قسمت حقيقي و يكي براي موهومي بعد توابع ضرب و تقسيم و بقيه رو بنويس زياد وقت نميبره (100 خطم نميشه)
خودم هم داشتم اما هر چي گشتم يافت نشد شرمنده.
4- توصيه دوست بالايي رو هم رذ ميكنم. به نظر من با كوچكترين كمبود امكاناتي كه نميشه همه چيزو عوض كرد. سعي كن خودت بنويسيش. مشكل داشتي همينجا بپرس.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
توصيه دوست بالايي رو هم رذ ميكنم. به نظر من با كوچكترين كمبود امكاناتي كه نميشه همه چيزو عوض كرد. سعي كن خودت بنويسيش. مشكل داشتي همينجا بپرس.

عزيز جان! من كه نگفتم همه چيز رو عوض كن! اگر دقت كرده باشي منهم پيشنهاد كردم ايشون خودش نوع complex رو تعريف كنه. اگر مشكل فقط كار با اعداد موهومي باشه خب طبيعي هست كه همين طوري هم عمل بشه.
اون پيشنهاد استفاده از FORTRAN يك اگر هم داشت! در هر صورت براي هر كاري بايد از ابزار درست استفاده بشه و اگر ابزار فعلي جوابگو نباشه اونوقت بايد حتما اون رو عوض كرد!

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از راهنمائي تون .
فكر مي كنم اگه Fortran رو ياد بگيرم بهتر باشه .

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
براي كسي كه سابقه برنامه نويسي داشته باشه يادگيري FORTRAN خيلي سريع هست و در كمتر از چند روز ميشه تسلط خوبي بهش پيدا كرد.
نميدونم شما دسترسي به كامپايلر خوب مثل lahey 99 داري يا نه ولي اگر نداشتي يكدونه اينجا هست كه هم حجمش كمه (كمتر از 6 مگ) هم رايگان هست. http://www.cs.yorku.ca/~roumani/fortran/gnu99/Fort99.zip

اگه سوال FORTRAN داشتي بپرس خوشحال ميشم كمكت كنم چون از سال 66 به اينطرف ديگه FORTRAN كار نكردم. دلم براش تنگ شده بود. اين سوال شما منو به ياد قديما انداخت.

بالا