• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح اکانت پی پال به همراه مدارک اصلی با ویزا کارت با اعتبار 4ساله با قیمت فوق العاده استثنایی

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
به نام خدا
سلام وتبریک سال نو خدمت همه دوستان وکاربران سایت پرشین تولز
کسانیکه تمایل دارند اکانت پی پال همراه با مدارک داشته باشند خواهشمندم مطالب زیر را دنبال کنند

من به یاری حق تعالی شرایطی رو فراهم کردم که همه اشخاص با هر سطح مالی اکانت پی پال همراه مدارک داشته باشند و به هیچ عنوان نگران لیمیت شدن اکانت خود نباشند چون وقتی مدارک را برای شما

ارسال میکنیم معنای لیمیت بی معنی میشود وامنیت اکانت شما حفظ میشود

برای دوستان عزیز سه پنل برنزی ونقره ای و طلایی قرار دادم که تفاوت آنها با هم فقط در مدت زمان و قیمت های آنهاست

پنل اول:برنزی قیمت 80تومان
اکانت پی پال وریفای شده همراه مدارک که وریفای شده با ویزا کارت یا مستر کارت غیرقابل شارج با اعتبار

4 ماهه یا 6 ماهه ساخته میشود

پنل دوم:نقره ای قیمت 100تومان
اکانت پی پال وریفای شده همراه مدارک که وریفای شده با ویزا کارت یا مسترکارت قابل شارج با اعتبار

یک ساله ساخته میشود

پنل سوم: طلایی قیمت 130 تومان

وبرای پرداخت آنلاین به سایت من بروید

www.epay.shopfa.com

اکانت پی پال وریفای شده همراه مدارک که وریفای شده با ویزا کارت غیر قابل شارج با اعتبار 4 ساله
ساخته میشود

نکته :مدت زمان تحویل اکانت 5 یا 6 روز میباشد
نکته:بعد از منقضی شدن زمان اعتبار کارت ها شما باید کارت جدید به دلخواه خود خریداری و آن را در حساب پی پال خود اد کنید
نکته :حساب های پی پال ما همه از کشورهای آسیایی ساخته میشود به دلیل سهولت کار در تهیه مدارک
نکته :مدارک ارسالی شامل:
driver license,passport proof,support bank,proof address
نکته: همراه هر حسابی ساکس کشور مربوطه داده میشود به مدت یک ماه رایگان که با 2 هزارتومان مجدد قابل تمدید خواهد بود

دوستانیکه تمایل به خرید دارند قبل از پرداخت حتما با شماره 09370654434 حسن

بهمنی تماس بگیرند و پس از تایید من پرداخت نمایند

بدون هماهنگی به هیچ وجه مبلغی واریز نکنید

جهت اعتماد سازی برای دوستانیکه به بنده اعتماد ندارند نصف مبلغ به عنوان پیش پرداخت گرفته میشود وسپس بعد انجام کار

اسکرین شات سفارش را برایشان ایمیل کرده و بعد بقیه مبلغ گرفته میشود سپس سفارش تحویل داده خواهدشد

لازم به ذکر است که خرید این دسته از دوستان شامل تخفیف وجشنواره بهاری ما نمیباشد

لازم به ذکر است که خدمات ما رایگان بوده و از دوستان فقط هزینه خریدن تهیه مدارک و ویزا کارت گرفته میشود
تصمیم با خود شماست من تلاشم را برای خدمت رسانی و جلب اعتماد شما انجام دادم
و برای کامل بودن این پروسه از چند ماه پیش تحقیق و جستجو کردم که سرانجام به نتیجه دلخواه رسیدم و
حال از شما خواهش دارم به بنده حقیر اعتماد کنید تا بتوانم این خدمت ناقابل را برای شما انجام داده باشم زیرا اعتماد خریدنی نیست و به دست آوردنی است و من همه تلاشم را خواهم کرد که شما راضی بوده تا در مقابل شما و خدای خودم رو سفید باشم

با تشکر از حسن انتخاب شما

Last edited:

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
مدارک تنها نیز برای دوستان ارایه میدیم
مدارک واقعی و اصلی جهت ساخت اکانت پی پال و یا پیزا یا هر بانکی که جهت عضویت نیاز به مدارک اصلی دارید که

تایید شوید یا به اصطلاح وریفاید شوید و موقغ لیمیت اکانت رفع لیمیت شوید موجود میباشد

بنده به صورت تضمینی مدارک رو میدم به شرط کاملا واقعی بودن

جهت خرید وپرداخت آنلاین به لینک زیر بروید وحتما حتما قبل از خرید وپرداخت وجه تماس بگیرید با من
http://yektoman.ir/index.php?newsid=36

قیمت 50 تومان

شماره تماس 09370654434 بهمنی

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان خبر جدید

مدارک از کشورهای آسیایی و همچنین از آمریکا وکانادا واسترالیا وانگلیس موجود میباشد

اما پیشنهاد من خرید مدارک از کشورهای آسیایی میباشد چون پی پال حساسیت شدیدتری رو حساب های این چهار کشور داره
در ضمن آمریکا جهت وریفاید هم به حساب بانکی و هم به کردیت کارت احتیاج

دارد ومدارکی که ما میدیم خدمتتون شامل لوگ کردیت کارت یا همون حساب بانکی و پاسپورت میباشد

این سرویس رو برای متقاضیانمون که مدارک از این کشورها لازم داشتند ایجاد کردیم

قیمت این مدارک نیز 50 تومان میباشد

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام مجدد خدمت کاربران عزیز

بخاطر قدر دانی از مشتریانمون و همچنین دوستانیکه چندتا مدارک میخواستند ویا چندتا اکانت

وریفای شده میخواستند و از من درخواست تخفیف داشتند

تصمیم گرفتم سفارشاتمون رو در قالب جشنواره مطرح کنیم

جشنواره بهاری ما شامل موارد زیر است

با خرید هر 3 عدد مدارک از ما 4 عدد مدارک کامل تحویل بگیرید

با خرید هر اکانت وریفای شده از هر پنل برنزی یا نقره ای یا طلایی یک عدد مستر کارت یک دلاری

با اعتبار 2 ماه هدیه بگیرید

باخرید هر 3 عدد اکانت وریفای شده از هر پنل برنزی یا نقره ای یا طلایی یک عدد مستر کارت

3 دلاری غیر قابل شارج با اعتبار 1 ماه هدیه بگیرید

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام مجدد خدمت همه کاربران و مدیران و فروشندگان

سعی دارم همه نظرات مثبت وایده های قشنگ دوستان رو در تاپیکم لحاظ کنم

جشنواره بهاری به قوت خودش پا برجاست

از امروز مورخ 23 فروردین 93
هرکسی یه بار مدارک بخره،دفعه دوم بیاد باز خرید کنه، 10 درصد تخفیف میگیره و دفعه سوم 20 درصد تخفیف! و دفعه چهارم 30 درصد و دفعه پنجم 40در صد و همینطور تا آخر ......

که نهاییتا بعد از خرید دفعه دهم بلافاصله مدارک دفعه یازدهم رو رایگان تقدیم مشتری میکنم

و بعد از آن سیکل خرید به حالت اول بر میگرده

به امید روزهای همیشه شاد همراه با موفقیت برای همه دوستان

بالا