• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح رسمی سایت دوم بردیا باکس (مانی باکس)

msn123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان عزیز
کسانی که در سایت های کلیکی ایرانی فعالیت میکنند حتما با سایت بردیا باکس به عنوان درامدزاترین باکس ایران اشنایی دارنند

مدیر این سایت اقای ملاحسینی که 37 ساله هستنند و اهل اصفهان
سایت دوم خود را با عنوان مانی باکس به صورت رسمی افتتاح کردنند که به 500نفر اول عضویت پیشرفته هدیه میدهند

درآمدی تا 6 تومان برای هر کلیک

درآمدی تا 3 تومان برای هر کلیک زیرمجموعه

درآمدی تا 80 تومان برای هر آگهی عضویت

پرداخت سریع به تمامی حسابها

برای عضویت در مانی باکس میتوانید از بنر زیر استفاده کنید(جهت اطلاع:در صورت عضویت از طریق بنر پایین زیرمجموعه اینجانب میشوید)

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چرا باید دو تا سایت افتتاح کنن و توی یکیش متمرکز نشن ؟

msn123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
مدیر این سایت اقای ملاحسینی به غیر از بردیا و مانی باکس دارای سایت های دیگری در زمینه های مختلف هستنند
اصفهان کالا . بیا کلیک و ...
همچنین با یک برنامه ریزی کامل و مشخص و کادری با تجربه میتوان سایت ها را اداره کنند
مثل سایت های شرکت نام اوران فناوری اسمان که قراره تعداد سایت هایشان به 20 عدد برسه

msn123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
راستش الان من به راحتی میتونم وارد شوم
شاید یه مشکل موقت در هاست باشه که برطرف میشه

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
بچه ها تو اين سايت ها ثبت نام نكنيد_قسمتون ميدم حداقل براي خودتون ارزش قائل بشيد وفريب اين سايت ها رو نخوريد
من نزديك به 5 ماه تواين سايت بردياباكس كار و تلاش كردم شايد يه روزي به درآمدي برسم ديروز كاربري من رو آقاي ملاحسيني پشت چهره به ظاهر پايبند به قانونش گم شده منو مسدود كرد
حالا ميگيد چرا اينكارو كرد من قبل از شركت كه ميرم سركار تو خونه خودم با خط تلفن خودم ثبت نام كردم بعداز مدتها از طريق شركت كارم يه جوري بود بايد زياد تو شركت بودم ثبت نام كردم با نامه كاربري ديگه وكلا همه چي با كاربري اول فرق داره~!بچه توروخدا خودتون بگيد كار من تخلف بوده كه زيرمجموعه نام كاربريم كه تو خونه ساخته بودم شدم
كه درآمدم بيشتر بشه؟ مگه ملاك آي پي و خط تلفن نيست براي اينكار
من از تو شركت گاها هردو رو چك كيكردم
بعد ه يه مدت دكمه ورود به سايت براي من غيره فعال شده با همه بدبختي ها با آي دي آقاي حسيني تماس گرفتم مشكل رو گفتم
اول ميخواست بپيچونه جريان چيه!
بعد از يكم بررسي ظاهري ووقتي باهاش حرف زدم ميگه كارتون خلافه شما نبايد دوتا اكانت داشته باشيد و..... ميگم مرد حسابي ازخدا بيخبر مگه ملاك آدمه كه من با خودم اومدم دارم بهتون ميگم مم اگه كارم خلاف بود نميومدم بهتون بگم باز حرف خودشو زد گفت نه فلان وبمان ميگم اكانت شركت رو بدم دوستم شما قبول ميكنيد ميگه آره!!!!!!!!
خدايا خودت قضاوت كنيد!
اول اينكه حرومش بشه مثل گوشت سگ!
دوم اينكه حقمو ميگيريم حالاميبينيد اين اثبات پرداختيهاش هم همش الكيه من دوستم نزديك به يك ماه بيچاره هيج جوابي بهش ندادن اين آقاي اصفهاني فكر ميكنه زرنگه!
باشه! ماه پشت ابر نميمونه هر موقه سايتت هك و فيلتر شد اونوقت ميفهمي عاقبت كاره حروم خوئري چيه!
اخطاريه مياد درخونت بيا جواب بده
اگه اين حرفها رو دروغ گفتم!خدا لعنتم كنه! واگر كسي اينارو ببينه وبره دنبال اين سايت ها ...................
به زودي خبر بلايي كه سرش ميارم و رو بهتون ميدم
فعلا

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها تو اين سايت ها ثبت نام نكنيد_قسمتون ميدم حداقل براي خودتون ارزش قائل بشيد وفريب اين سايت ها رو نخوريد
من نزديك به 5 ماه تواين سايت بردياباكس كار و تلاش كردم شايد يه روزي به درآمدي برسم ديروز كاربري من رو آقاي ملاحسيني پشت چهره به ظاهر پايبند به قانونش گم شده منو مسدود كرد
حالا ميگيد چرا اينكارو كرد من قبل از شركت كه ميرم سركار تو خونه خودم با خط تلفن خودم ثبت نام كردم بعداز مدتها از طريق شركت كارم يه جوري بود بايد زياد تو شركت بودم ثبت نام كردم با نامه كاربري ديگه وكلا همه چي با كاربري اول فرق داره~!بچه توروخدا خودتون بگيد كار من تخلف بوده كه زيرمجموعه نام كاربريم كه تو خونه ساخته بودم شدم
كه درآمدم بيشتر بشه؟ مگه ملاك آي پي و خط تلفن نيست براي اينكار
من از تو شركت گاها هردو رو چك كيكردم
بعد ه يه مدت دكمه ورود به سايت براي من غيره فعال شده با همه بدبختي ها با آي دي آقاي حسيني تماس گرفتم مشكل رو گفتم
اول ميخواست بپيچونه جريان چيه!
بعد از يكم بررسي ظاهري ووقتي باهاش حرف زدم ميگه كارتون خلافه شما نبايد دوتا اكانت داشته باشيد و..... ميگم مرد حسابي ازخدا بيخبر مگه ملاك آدمه كه من با خودم اومدم دارم بهتون ميگم مم اگه كارم خلاف بود نميومدم بهتون بگم باز حرف خودشو زد گفت نه فلان وبمان ميگم اكانت شركت رو بدم دوستم شما قبول ميكنيد ميگه آره!!!!!!!!
خدايا خودت قضاوت كنيد!
اول اينكه حرومش بشه مثل گوشت سگ!
دوم اينكه حقمو ميگيريم حالاميبينيد اين اثبات پرداختيهاش هم همش الكيه من دوستم نزديك به يك ماه بيچاره هيج جوابي بهش ندادن اين آقاي اصفهاني فكر ميكنه زرنگه!
باشه! ماه پشت ابر نميمونه هر موقه سايتت هك و فيلتر شد اونوقت ميفهمي عاقبت كاره حروم خوئري چيه!
اخطاريه مياد درخونت بيا جواب بده
اگه اين حرفها رو دروغ گفتم!خدا لعنتم كنه! واگر كسي اينارو ببينه وبره دنبال اين سايت ها ...................
به زودي خبر بلايي كه سرش ميارم و رو بهتون ميدم
فعلا

در اینکه این سایتها همشون چرت و مزخرفن شکی نیست.

اما دوست من شما که از شرکت ثبت نام کردی دیگه نباید با یک آیپی بری جفت اکانتارو چک کنی . باید با همون سیستمی که ثبت نام کردی فقط همون اکانت رو چک کنی !!!

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
من بهش ميگفتم دكمه سايت كار نميكنه اصلا نميدونست مربوط به چي هست اينجوريه من گفتم شايد بخاطر چك كردن بوده بعده 3ساعت بهشوئن فهموندم كه اگه سيستم ضد تقلب داره شايد بخاطراينه
خلاصه آخرش بهم گفت نه اين تخلفه از اين حرفها!زرشك! به قول خودش ارفاق بكنه يكي ازشون رو از مسددي در بياره حالا تونگوانگاري مسدود شده زده جاده خاكي!
گفتم باشه ميدم به رفيقم اصلاخوبه!
آخرش گفت نه فلان وبمان ديگه هم جوابي نداد!
اين همه زحمت آخرش .......... اين فكر كرده همه كاره است با احساسات وفريب ديگران كاره خودشو به هر طريقي بوده انجام ميده!
فعلا كه آي ديش هم شده به زودي سايتشم فيلتر ميشه!

بالا