• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح وبسایت خرید و فروش انواع کالاهای نو ، دست دوم و آک

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه شما دوستان گرامی
ما قصد داریم وبسایتی در زمینه خرید و فروش انواع کالاهای نو ، دست دوم و آک افتتاح کنیم. نزدیک به 2 سال است که در حال تحقیق برای انجام این کار هستیم و حتی برای آشنا شدن هرچه بیشتر با این کار و قرار دادن خودمان در جای خریدار و فروشنده دست به معاملاتی در وبسایت های مشابه همچون ایسام و آل دیجیتال زده ایم. اخیرا در اینجا به یک تاپیک برخورد نمودیم که در مورد این بود که "از فروش جنس در ایسام خودداری کنید!" و جالب اینکه بسیاری از نظراتی که در آن تاپیک مطرح شده بود به نحوی برای ما هم اتفاق افتاده است.
دوستان هدف ما ایجاد وبسایتی ایمن در فضای مجازی برای انجام معاملات این چنینی بوده و بهبود و ارتقا خدمتمان در مقابل خدماتی که وبسایت های مشابه ارایه می دهند.
لذا صمیمانه و عاجزانه از شما خواهشمندیم که اگر تجربه ای در این زمینه دارید که می تواند ما را در بهبود امنیت و خدمت رسانی کمک کند،از ما دریغ نفرمایید.
نظرات خود را می توانید همینجا و یا به ایمیل [email protected] ارسال نمایید.
با تشکر فراوان

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با سلام خدمت همه شما دوستان گرامی
ما قصد داریم وبسایتی در زمینه خرید و فروش انواع کالاهای نو ، دست دوم و آک افتتاح کنیم. نزدیک به 2 سال است که در حال تحقیق برای انجام این کار هستیم و حتی برای آشنا شدن هرچه بیشتر با این کار و قرار دادن خودمان در جای خریدار و فروشنده دست به معاملاتی در وبسایت های مشابه همچون ایسام و آل دیجیتال زده ایم. اخیرا در اینجا به یک تاپیک برخورد نمودیم که در مورد این بود که "از فروش جنس در ایسام خودداری کنید!" و جالب اینکه بسیاری از نظراتی که در آن تاپیک مطرح شده بود به نحوی برای ما هم اتفاق افتاده است.
دوستان هدف ما ایجاد وبسایتی ایمن در فضای مجازی برای انجام معاملات این چنینی بوده و بهبود و ارتقا خدمتمان در مقابل خدماتی که وبسایت های مشابه ارایه می دهند.
لذا صمیمانه و عاجزانه از شما خواهشمندیم که اگر تجربه ای در این زمینه دارید که می تواند ما را در بهبود امنیت و خدمت رسانی کمک کند،از ما دریغ نفرمایید.
نظرات خود را می توانید همینجا و یا به ایمیل [email protected] ارسال نمایید.
با تشکر فراوان

آقا خلاصه بگم طرحت بعد از 2 سال شکست خورده چون ما میریم جنس از دم مغازه میخریم ، ناجور میره تو پاچمون وای به حال چیزی که نمی بینمش نیست خراب سالمه میشه نمی شه خیلی داغون این سیستم بعد قانون خاصی وجود نداره خیلی بی در و پیکره بعد فکر کن من یه چیزه 20 تومنی از سایت شما بخرم اگه خراب باشه من بخواهم پی گیری کنم که نمی صرفه برام باید 100 خرج کنم برای 20 تومن کلا نمی صرفه

کلا به علت نبودنن قوانین مشخص و بالا بودن تعداد کلاه برداران عزیز و غیر مسئول بودن سیستم فروش برای قبول نکردن مسئولیتی خاص این طرح شکست خورده است

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من هم به خاطر همین اومدم اینجا این تاپیک رو ایجاد کردم.مطمین باشید که اگه طرحی شکست خورده بود هیچوقت ۲ سال وقت صرفش نمی کردم. و سایتی مولتی بیلیون دلاری مثل ebay الان وجود نداشت.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
همین پی تی و ایسام مگه چشونه؟

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه راه حل داشتم که اینجا درخواست راهنمایی و کمک نمی کردم.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگه راه حل داشتم که اینجا درخواست راهنمایی و کمک نمی کردم.

کلا ما با شما سره کاریم

یه کی باید بینه مشتری و خریدار معتمد باشه شما این قسمت رو که درست کنی بقیه قسمت ها حله یعنی باید دو بار هزینه پست بدن پست از فروشنده به شما و بعد از شما به خریدار

هزینه خرید کالا باید در ابتدا از خریدار بگیرید و داخل حساب شما باشه
هزینه دو تا پست رو باید از فروشنده بگیرید که اگر جنسش سالم نبود به اون برگردونیدش ضمن این که هم اعتماد سازی میره بالا هم کیفیت

اما امممممممممممما هزینه ها میره بالا سود دهی میاد پائین باید هواست به اینجا باشه ضمن این که رقبا هم میان از سیستم شما کپ میزنن سریعا و دوباره شما بر می گردی سر جای اولت

کلا سود دهی میاد پائین در ضمن در ایران این سیستم زود اومده یعنی تا 15 سال دیگه این کار جا می افته یعنی زمانی که دقیقا من و شما پیر شدیم

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز این روش هم هزینه ها رو بالا می بره و هم تاخیر در رسیدن کالا به مشتری رو به همراه داره.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوست عزیز این روش هم هزینه ها رو بالا می بره و هم تاخیر در رسیدن کالا به مشتری رو به همراه داره.

اولین و آخرین راه همینه چون توی بقیه سیستم ها همه چی هست جز این موردی که گفتم یعنی اعتماد نداشتن خریدار و فروشنده

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
اگه می خوای جدی باشی و معتبر بشی باید تو چند شهر تو نقاط مختلف کشور نمایندگی داشته باشی اینجوری هزینه و زمان میاد پایین و حتی اگه امکان داشت ارسال از فروشنده به شما حذف بشه و نماینده شما بره و جنس رو از نزدیک ببینه یا اینکه فروشنده جنس رو به نمایندگی شما بیاره(البته اگه فروشنده در شهری باشه که نمایندگی داره)
بعد هم هزینه ارسال به عهده فروشنده باشه
بعد هم خودتون یه فکری به حال ارسال بکنید به جای اینکه با پست کارکنید (چون هزینه میره بالا و هم اینکه همه اجناس رو نمیشه با پست فرستاد)

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایده خوبیست ولی نیاز به سرمایه گذاری بسیار بالایی دارد.

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
یکی از بزرگترین مفروضات غلط استارتر عزیز اینه که :

ای بی رو رو با دسترسی و قابلیت فروش بین المللی و داشتن بازار هدف جهانی میاره پیش فرض راه اندازی همچین سیستمی تو ایران میکنه که نهایت کشش اون چند تا شهر بزرگه تازه در صورت جلب اعتماد دو طرف معامله به خصوص فروشنده
البته منظورم این نیست که بقیه شهرها پتانسیل همچین بازاری رو ندارن، بلکه ما زیرساخت و ملزومات و همین طور فرهنگ استفاده از همچین سیستمی رو نداریم

به نظرم وقتت رو در این رابطه هدر نده دوست عزیز

ssprotest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز بازار هدف ما هم فعلا داخل ایران هست. ebay هم از همون اول که بازار هدف جهانی نداشته است و به تدریج تبدیل به غول بازار تجارت شده. در مورد پتانسیل بازار هم داخل ایران مطمین باشید که پتانسیل خوبی وجود داره فقط هنوز همه گیر نشده که یکی از اهداف ما هم همین است که این نوع فعالیت تجاری را در ایران برای عموم جا بیاندازیم. بنده هم این تاپیک رو درست نکردم که شما دوست عزیز بیای وبگی این کار رو نباید شروع کرد. این تاپیک برای مطرح کردن ایده های جدید است.

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
ایده خوبیست ولی نیاز به سرمایه گذاری بسیار بالایی دارد.
خوب شما می تونید در شهرهای دیگه همکار جذب کنید
این کار چون اینترنتیه هزینه زیادی نداره و برای نمایندگی تو شهرهای دیگه فقط کافیه افراد معتبری رو اموزش بدید و اونا برای تایید کالا و ارسال به مشتری از طرف شما نماینده باشن
فقط باید شخص مطمئن پیدا کنید هزینه زیادی نمی خواد

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
بالا