• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتضاحی به نام سفارش برگشتی

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
از دوستانی که اصولی و استاندارد کار میکنند
و با معضل برگشتی مواجه هستند
و طعم تلخ برگشتی را چشیده اند
...
برای بیان اعتراض و ایجاد فشار بر روی پست و ایران مارکت جهت
پیگیری موضوع لطفا به تاپیک زیر در فروم اختصاصی ایران مارکت بپیوندید
...

http://www.tejaratfa.com/showthread.php?1076-افتضاحی-به-نام-سفارش-برگشتی-و-عدم-پیگیری-مسئولین

...
...
...

gelaris

Registered User
لایک‌ها
62
در هر حال به هیچ وجه نمیشه جلوی این معضل رو گرفت
یا موراد بر میگرده به پست مقصد ((پست - پستچی))
و یا بر میگرده به شخص سفارش دهنده

اما بنده در ابتدا کار که شروع کرده بودم نه زنگ میزدم و نه اس ام اس میدادم
حوصله ای برای این کار نداشتم
بعد از زیاد شدن سفارشات برگشتی زنگ میزدم که اون هم فایده ای نداشت

در حال حاضر به این ترتیب عمل میکنم :
1 اس ام اس حاوی متن :
خریدار محترم سفارش اینترنتی شما با بارکد :
xxxxxxx
برای ارسال کامل گردید.در صورت عدم ارسال از طرف پست زی 5 روز کاری با همین شماره تماس بگیرید .

حالا ضمن دادن همین اس ام اس موارد فق مشخص میشه :
1-سفارش اگه سر کاری باشه شخص دریافت کننده اطلاع میده برای انصراف
2-سفارش اگه مشکل داشته باشه شخص سفارش دهنده با تماس مشکل رو برطرف میکنه
3-سفارش بعد از گذشت 5 روز اگه به دست گیرنده نرسه با شما تماس میگیره و پس از یاد دادن به شخص گیرنده برای مطالبه سفارش خودش ((برای این مورد من میگم که به اداره پست بارکد رو گزارش بدید که تا واستون پیگیری کنن . اگه جواب قانع کننده ای نداشتند به واحد بازرسی اطلاع بدید . آخیشششش یه حالی میده این قسمتش))
4-و خیلی موارد دیگه که پس از امتحان کردن این مورد به سود مند بودن این قضیه پی میبرین ((مواردی از قبیل سرعت در ارسال گزارش برای ارسال مرسوله و یا هزینه کم تر برای تماس نگرفتن و....))

Last edited:

search-shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي اين كار دو كار كفايت ميكند.
يكي اينكه در قسمت خريد اين عكس يا نمونه هاي شبيه به اين را بگذاريد.
23b12c20c48d493996ee.gif

دوم اينكه يك متن در قسمت ارسال كد پيگيري يا قبل از سفارش به شرح اينكه....

از اينكه فروشگاه ما را انتخاب كرده ايد سپاسگذاريم. - توجه : ثبت كد پستي ده رقمي اجباري است براي تسريع در ارسال كالا و تاييد خريد خود يك پيام كوتاه خالي به شماره 0911...... يا 0935........ ارسال نماييد.

اينجوري اگر طرف ارسال كرد ميفرستي.اگر نه نميفرستي.
حالا اگر ميخواين مطمئن بشيد يك پيامك با محتوا كد پستي مشتري بخواهيد.
به همين راحتي.
موفق باشيد./

ولي دوست عزيز اين تاپيك براي چيز ديگه زده شد و اين متن ها هيچ ربطي به اين موضوع نداره.
درست نگفتم؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
در هر حال به هیچ وجه نمیشه جلوی این معضل رو گرفت
یا موراد بر میگرده به پست مقصد ((پست - پستچی))
و یا بر میگرده به شخص سفارش دهنده

اما بنده در ابتدا کار که شروع کرده بودم نه زنگ میزدم و نه اس ام اس میدادم
حوصله ای برای این کار نداشتم
بعد از زیاد شدن سفارشات برگشتی زنگ میزدم که اون هم فایده ای نداشت

در حال حاضر به این ترتیب عمل میکنم :
1 اس ام اس حاوی متن :
خریدار محترم سفارش اینترنتی شما با بارکد :
xxxxxxx
برای ارسال کامل گردید.در صورت عدم ارسال از طرف پست زی 5 روز کاری با همین شماره تماس بگیرید .

حالا ضمن دادن همین اس ام اس موارد فق مشخص میشه :
1-سفارش اگه سر کاری باشه شخص دریافت کننده اطلاع میده برای انصراف
2-سفارش اگه مشکل داشته باشه شخص سفارش دهنده با تماس مشکل رو برطرف میکنه
3-سفارش بعد از گذشت 5 روز اگه به دست گیرنده نرسه با شما تماس میگیره و پس از یاد دادن به شخص گیرنده برای مطالبه سفارش خودش ((برای این مورد من میگم که به اداره پست بارکد رو گزارش بدید که تا واستون پیگیری کنن . اگه جواب قانع کننده ای نداشتند به واحد بازرسی اطلاع بدید . آخیشششش یه حالی میده این قسمتش))
4-و خیلی موارد دیگه که پس از امتحان کردن این مورد به سود مند بودن این قضیه پی میبرین ((مواردی از قبیل سرعت در ارسال گزارش برای ارسال مرسوله و یا هزینه کم تر برای تماس نگرفتن و....))
الان چند درصد برگشتی دارید؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
زنگ زدم به یارو میگم چرا سفارش شما برگشت خورد. میگه وقتی مامور پست اومد محل کارم اون موقع پول کافی نداشتم. گفت میبرم پست بیا از اونجا بگیر که یادم رفت برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعضی وقتا زنگ و اس ام اس هم فایده نداره!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
این همه کار میکنی که تو مایه های خودمون برگشتی داری پس به نظرم به وقت گذاشتن روش نمیارزه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
برگشتی هات که نزدیک همون 10 درصد منه

من تست کردم قبلا دیدم زنگ هم بزنی باز فایده نداره. بخواد برگشت بخوره میخوره. یه نمونه هم براتون مثال زدم

تنها چاره اینه که هر سفارش رو تا لحظه وصولش با زنگ و اس ام اس پیگیری کنی و ول نکنی تا به دست طرف برسه. که این هم کاریست غیرممکن

خیام

Registered User
لایک‌ها
4
برگشتی هات که نزدیک همون 10 درصد منه

من تست کردم قبلا دیدم زنگ هم بزنی باز فایده نداره. بخواد برگشت بخوره میخوره. یه نمونه هم براتون مثال زدم

تنها چاره اینه که هر سفارش رو تا لحظه وصولش با زنگ و اس ام اس پیگیری کنی و ول نکنی تا به دست طرف برسه. که این هم کاریست غیرممکن

از هر دست که بگیری از همان دست میدهی !

چطور فروشگاه دارها , دی وی دی یا سی دی را به قیمت های گزاف و نجومی , به مشتریان شهرستانی و

ناآشنا به اینترنت می فروشند ؟ در صورتی که هزینه ای که بابت هر دی وی دی متحمل می شوند با احتساب

همه مخارج , بسیار نازل است ! این همه سود کلان از فروش برده ای , حالا یک برگشتی , کمی از سود گزاف تو را

کم خواهد کرد !

مثلا:

فيلم " مستربين مرد عنكبوتي مي شود " به قيمت 7500 تومن تو چند تا فروشگاه داره فروخته ميشه!

فيلم 13:47 دقيقه اي

دقيقه اي حدودا 500 تومان

انگار مستربین تازگيا تو فيلم هاش نقشه گنج مي گه:blink:

:eek:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
از هر دست که بگیری از همان دست میدهی !

چطور فروشگاه دارها , دی وی دی یا سی دی را به قیمت های گزاف و نجومی , به مشتریان شهرستانی و

ناآشنا به اینترنت می فروشند ؟ در صورتی که هزینه ای که بابت هر دی وی دی متحمل می شوند با احتساب

همه مخارج , بسیار نازل است ! این همه سود کلان از فروش برده ای , حالا یک برگشتی , کمی از سود گزاف تو را

کم خواهد کرد !

مثلا:

فيلم " مستربين مرد عنكبوتي مي شود " به قيمت 7500 تومن تو چند تا فروشگاه داره فروخته ميشه!

فيلم 13:47 دقيقه اي

دقيقه اي حدودا 500 تومان

انگار مستربین تازگيا تو فيلم هاش نقشه گنج مي گه:blink:

اینکه بعضی از فروشگاها مثه همین که مثال زدی خیلی بی انصافن درست

اما کلا فک کن طرف نشسته توی خونش و خیلی راحت دی وی دی که ما کلی گشتیم تا پیدا کردیم و با قیمت بالا خریدیم رو بهش 1000 تومن بدیم و صاف بره دره خونش؟ این بی انصافی نیس در حق ما؟ من یه دی وی دی خواستم بخرم شهر رو زیر و رو کردم تا پیداش کردم و اونم تازه بهم اوریجینال با قیمت بالا دادن

خیام

Registered User
لایک‌ها
4
اینکه بعضی از فروشگاها مثه همین که مثال زدی خیلی بی انصافن درست

اما کلا فک کن طرف نشسته توی خونش و خیلی راحت دی وی دی که ما کلی گشتیم تا پیدا کردیم و با قیمت بالا خریدیم رو بهش 1000 تومن بدیم و صاف بره دره خونش؟ این بی انصافی نیس در حق ما؟ من یه دی وی دی خواستم بخرم شهر رو زیر و رو کردم تا پیداش کردم و اونم تازه بهم اوریجینال با قیمت بالا دادن

هر دی وی دی و حتی نایاب ترین چیزها را هم با قیمت 2000 تومان می توان به دست آورد که اگر به سه نفر بفروشی

هزینه اش در می آید ! ( همینک در این سایت افرادی هستند که گیگی 500تومان دانلود می کنند و هر دی وی دی

هم 4 گیگ است پس می شود 2000 تومان ؛ و نایابترین چیزها هم در اینترنت به راحتی یافت می شوند چه برسد

به فیلم و کارتون و مستند و بازی که شما می فروشید!)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
هر دی وی دی و حتی نایاب ترین چیزها را هم با قیمت 2000 تومان می توان به دست آورد که اگر به سه نفر بفروشی

هزینه اش در می آید ! ( همینک در این سایت افرادی هستند که گیگی 500تومان دانلود می کنند و هر دی وی دی

هم 4 گیگ است پس می شود 2000 تومان ؛ و نایابترین چیزها هم در اینترنت به راحتی یافت می شوند چه برسد

دوست عزیز دسته به قول شما بعضی ها بی انصافی میکنن ولی کلاه برداری نیست
خریدار هم باید از محتوایی که میخره با خبر باشه
من هم الان تو سایتم دی وی دی های دارم به همون قیمت های که گفتید تازه رایتی هم میفرستم با یک دونه ضدخش بعدشم طرف زنگ میزنه کلی هم تشکر میکنه
حق نیست برگشتی بزنه ما که کسی رو وادار به خرید نمیکنیم قیمت رو میبینه -نحوه ارسال ر و میدونه
مثلا میدنن سفارشی زده 7تا 10 روزه کاری ولی انتظار دارن 2 روزه برسه دستشون و اگه نرسه تهدید میکنن که برگشت میزن
----------------------
مثال یارو ساعت 2:30 شی زنگ زده واسه سریال (اخه کی 2 شب زنگ میزنه من که ننوشتم پشتییبانی 24 ساعته
حال بگزریم
میگه سریال رو میخوام فروری هست فردا بفرسید پرسیده که شیراز هستیم و باید بدیم اصفهان همه چیزو میدون
سفارش رو دستی ثبت کردم . صبح هم قبل مامور خودم رفتم رایت کردم (تازه کاره من نبوده ) واسه اینکه بد قول نشم و فرستادم
عصر زنگ زده کو این سفارش من -بهش میگم سفارشی خواستی -7 روز طول میکشه . میگه اصلا نمیخوام میرم خودم میخرم دیگه نفرست و قطع -
حالا کی بی انصاف تره ؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

اگر به قول شما اینقدر راحت با قیمت مفت همه چی پیدا میشه که پس چرا از این همه جا میان از ما میخرن؟ خب برن راحت همه جا ریخته دیگه از بقیه بخرن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اون روز من زنگ زدم مسئول برگشته میگه شما منفی اینقدر دارید تو حسابتون میگم چرا میگه یهو از پست برگشتی ها اومده..
گفتم پس چرا بسته ای دستم نرسید... تا اینکه پستچی قهرمان ما 27 بسته اورد تاریخشو نیگا کردم می ببینم از برج 1 داریم تا الان.

بعدش چه جوریه...پستچی میگه خیلی ها نمی برن بسته رو یا میرن سختشون هست زنگ بزنند و یا منتظر باشن برگشت می زنند یا نامه می اندازن بیان اداره پست.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

استدلال جان
در عوض اینجا فروشنده اول جنس رو میگیره و اگر خریدار حال کرد دریافت کنه بعد از یک ماه پول بدستش میرسه . این تاخیر در دریافت پول چی میشه ؟ هیچ کجای دنیا تجارت الکترونیک به این شکل نیست .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
استدلال جان
در عوض اینجا فروشنده اول جنس رو میگیره و اگر خریدار حال کرد دریافت کنه بعد از یک ماه پول بدستش میرسه . این تاخیر در دریافت پول چی میشه ؟ هیچ کجای دنیا تجارت الکترونیک به این شکل نیست .
منه بدبخت زیر قرض موندم :(

اگه بگم چقدر پول توی پنلم مونده که هنوز بهم ندادن مختون سوت میکشه :(

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
منه بدبخت زیر قرض موندم :(

اگه بگم چقدر پول توی پنلم مونده که هنوز بهم ندادن مختون سوت میکشه :(
تازه انا چیزایی هست که کسی بهشون توجه نمیکنه
کارتون کارتون دی وی دی خام رایتر باید بخریم تا ببینیم که پولمون وصول میشه مثلا الان این در امد تابستون رو باید تا از و اسفند منتظر باشم تا کاملا تصویه بشه

amos

Guest
لایک‌ها
0
سلام؛ دوستان اكه بركشت بخوره هزينه بست رو فروشنده بايد بده؟

بالا