• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افت شدید بازدید کننده و سرچ نشدن توسط گوگل

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

من یه سایت راه انداختم که از فروردین تا الان روش کار کردم..چند هقته پیش متوجه شدم روزانه از بازدید کننده های سایتمون تعداد زیادی کم میشه..یعنی تا قبل از این موضوع روزانه تا 4000 آی پی بازدید داشتیم ولی الان به 400 هم نمیرسه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
فک کنم گوگل تقریبا مطالبمون رو ایندکس نمیکنه :(

راستی یه چند تا نکته هم بگم که فک کنم گفتنش بد نباشه

اولی این که ما از لینک باکس استفاده میکنیم که زیر هدر قرار دادیم قبلا به صورت دستی بود و یه ده روزی لینکاشو تغییر نداده بودیم امکان داره به خاطر این باشه که گوگل اول لینک باکسو سرچ میکرده و وقتی لینکا قدیمی بوده بیخیال بقیه سایت شده باشه؟
نکته بعدی این که وقتی کلمه دانلود رمان اندروید رو توی گوگل سرچ میکردیم صفحه اول یا دومش بودیم ولی الان نیستیم یا اگه باشیم خیلی صفحات عقبتر

واینکه ممکنه این سیستم پنگوئن گوگل این بلا رو سر سایت ما آورده باشه؟

ممنون میشم اگر کسانی اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنماییم کنن :)

اینم سایتم: سایت سرگرمی و دانلود -- دانلود آهنگ با لینک مستقیم.دانلودفیلم.عکس.اخبار.بازی.دانلود رمان

کوچیک شما مهدی هستم تقریبا یه تازه کار :دی

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
حاجی سایتت دیگه به فنا رفته . این گوگل که /سخله . دهن مارو مایید بی شرف . هر روز یه برنامه پیاده میکنه . سایتی که 500 بابتش پول داده بودم رو 70 فروختم چون گوگل مادر..ده بازدیدش رو از 2000 اورد به 10 :|

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حاجی سایتت دیگه به فنا رفته . این گوگل که /سخله . دهن مارو مایید بی شرف . هر روز یه برنامه پیاده میکنه . سایتی که 500 بابتش پول داده بودم رو 70 فروختم چون گوگل مادر..ده بازدیدش رو از 2000 اورد به 10 :|
چقد از دست گوگل ناراحتی ؟؟؟ :D

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان عزیز تخلف نکنید تا گوگل جریمتون نکنه
در ضمن سایتتون رو در گوگل وب مستر ثبت کنید تا از اخرین تغییرات و اخطار های گوگل در مورد ساییتتون مطلع شوید

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
خب یه نفر برام توضیح بده

چجوری باید مشکلمو حل کنم؟:(

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
این همه آدم آنلاینن یکی به داد ما نمیرسه:eek:

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
یعنی یه آدم با تجربه نیس دلش به حال ما بسوزه
یکم راهنماییم کنین لطفا

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
عزیز سایتت تو وبمستر ادد نشده...
افزونه yoast تنظیم نیست
sitemapet تنظیم نیست
خیلی مشلات دیگه هم داره یعنی میشه گفت یه جورایی سئو سایتت پایینه شما فقط رفتی افزونه هارو نصب کردی تمام دیگه تنظیم نکردی بقیه دوستان سئو کار هم بررسی کنن میبینن...

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون دوست عزیز درسته سایت ثبت نشده

تقریبا سئو هم پایینه ;)

لطف کردی جواب دادی بقیه که نذاشتن از تجربیاتشون استفاده کنیم

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
منم که تو پخ بتون گفتم اول برید و تو وب مستر گوگل سایت رو ثبت کنید
بعدم برید سایت مپ رو اوکی کنید

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
سلام

من یه سایت راه انداختم که از فروردین تا الان روش کار کردم..چند هقته پیش متوجه شدم روزانه از بازدید کننده های سایتمون تعداد زیادی کم میشه..یعنی تا قبل از این موضوع روزانه تا 4000 آی پی بازدید داشتیم ولی الان به 400 هم نمیرسه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
فک کنم گوگل تقریبا مطالبمون رو ایندکس نمیکنه :(

راستی یه چند تا نکته هم بگم که فک کنم گفتنش بد نباشه

اولی این که ما از لینک باکس استفاده میکنیم که زیر هدر قرار دادیم قبلا به صورت دستی بود و یه ده روزی لینکاشو تغییر نداده بودیم امکان داره به خاطر این باشه که گوگل اول لینک باکسو سرچ میکرده و وقتی لینکا قدیمی بوده بیخیال بقیه سایت شده باشه؟
نکته بعدی این که وقتی کلمه دانلود رمان اندروید رو توی گوگل سرچ میکردیم صفحه اول یا دومش بودیم ولی الان نیستیم یا اگه باشیم خیلی صفحات عقبتر

واینکه ممکنه این سیستم پنگوئن گوگل این بلا رو سر سایت ما آورده باشه؟

ممنون میشم اگر کسانی اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنماییم کنن :)

اینم سایتم: سایت سرگرمی و دانلود -- دانلود آهنگ با لینک مستقیم.دانلودفیلم.عکس.اخبار.بازی.دانلود رمان

کوچیک شما مهدی هستم تقریبا یه تازه کار :دی
اولین قدم برای گرفتن ورودی و ایندکس ثبت سایت و سایت مپ تو وبمستر هست.
1.ربطی نداره.
2.دقیقا کار پنگوئن هست
مقالاتی که درباره پنگوئن و پندا گوگل هست رو بخونید و افزونه سئو و سایت مپ رو طبق آموزش هایی که تو نت هست تنظیم کنید.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
پست تکراری حذف شود.

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سایت شما دقیقا چه تفاوت یا بهتر بگم برتری نسبت به سایر سایت های دانلود توی اینترنت داره؟ فکر کنم اگر جواب این سوال رو پیدا کنی بهتر بتونی برای آینده کار و سئو تصمیم بگیری

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
آقا سایت من الان چند روزه خودش داره برمیگرده الان روزی 500 به بالا از گوگل ورودی داره.. پس دوستانی که مشکل منو داشتن و یا دارن عجله نکنن که بعدش پشیمون بشن الان سایت ما خدارو شکر همه چیزش داره برمیگرده .. دوستانیم که اظهار نظر کردن بعضی از نظراشون حساب شده نبود..اصلا کاره گوگل پنگوئن نبود..اگه گوگل پنگوئن بود فک نمیکنم به این زودی و بدون هیچ تغییری میتونستیم برگردیم.. نه تیتر ها و نه مطالب رو تغییر دادم. یعنی بیشتر پست ها رو خودم نوشته بودم ولی یه چند تایی که کپی بود دوستان مارو به شک انداختن که ممکنه از این باشه که سایتت کپیه و گوگل پنگوئن شدی.. در ضمن سئو قالب رو هم چک کردیم در سطح خوبیه نه ضعیف..

در کل دلتون بسوزه نه بهش دست زدم نه خرج الکی واسه سئو دادم فقط مثل قبل کارمو ادامه دادم که خدارو شکر نتیجه گرفتم:p:D

نتیجه کلیشم اینه که اگه مثل من اطلاعات زیادی در این زمینه ها ندارین و یه جورایی تازه کارین زیاد عجله نکنین.
موفق باشید..;)

بالا