• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افت شدید ورودی گوگل و بازدید دباره

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من 20 روز پیش ورودی گوگلم از 10000 کاهش پیدا کرد به 50 نفر بعد از 20 روز سه روز پیش باز ورودی گوگلم رفت بالا و افراد انلاینم به 200 نفر هم رسید از دیشب ساعت 4 و 5 صبح یه دفعه باز ورودی گوگلم اومد پایین و تو کلمات کلیدی رفتم صفحات آخر

fmtvscyl3cc56b3xwfrs.gif
اینم عکس ورودی ها
http://1o2.ir/om1cd اینم ادرس سایت اصن زده شدم از وب سایت داری

رتبه سایت از 1000 رسیده به 7000 ایران اون دوستا دیگمون مشکل من رو دارن به زودی میشن 6000 تا 7000

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
فکر کنم چند روز پیش یه تاپیک زده بودید برای ارتباط برقرار کردن با گوگل که انگار این کار رو هم کرده بودید و جواب هم بهتون داده بودن
اگه درست حدس زدم خب دوباره این رو بهشون این رو بگید

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
یکی از بچه ها اینجوری بود یه روز 7000 ورودی یه روز 50 تا یه روز 1000 تا یه روز 70 تا خیلی اون خنده دار بود smsbaz.org بود ادرسش یه تاپینگ درست کنید مرگ بر گوگل بگیم توش :D

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
باید ببینی توی گوگل وب مستر تو crawl تعداد ایندکس صفحاتت کم شده یا نه ، یا توی خود گوگل بزن site:www.amirfb.ir ببین نسبت به قبل تعداد کم شده یا نه ، شما یه وبلاگم داشتی به اسم http://smskhor.blogfa.com ، ممکنه این دوتا توی گوگل داپلیکیت بشن و حذف بشه ، باید یکیشو بعد یه مدت حذف کنی. ساب دامنه sms هم که زدی نباید مطالب تکراری زیادی با سایت اصلیت داشته باشه ، چون اونم یه وب جدا حساب میشه. ( البته اینا که گفتم احتمالاته و باید بررسی دقیق کنی )

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
یه افزونه لایک گذاشته بودم اونو برداشتم شاید از اونم باشه
از ایندکسام تو گوگل وب مستر کم نشده ولی site میزنم تو مرور گر خودم قبلا 14000 بود شده 12000 تا

Last edited:

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
کرال ارورم زیاده چطور پاکش کنم ؟
لیستش رو که اوردی ، تیک کنارش رو بزن بعد دکمه mark as fixed رو انتخاب کن ، البته اگه لینکها وجود دارن و کار میکنن ، معمولا وقتی سایت از دسترس خارج میشه گوگل نمیتونه اون موقع ایندکس کنه و این پیغاما رو میده.

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
مارک فیکس کردم خیلی زیاد بود حدود 170 تا خذا بزرگه ببینیم چی میشه ولی فکر نکنم دیگه سایت بالا بیاد تا 1 ماه آینده
من برنامه خوب مینویسم سایت رو هم خوب میارم بالا شاید عرض 3 ماه رتبه رو به زیر 1000 میرسونم ولی بیشتر وب سایت های برنامه نویس شده که با دست پست نمیزارم 1 سال خوب درامد داره بعد از بین میره ولی این وب سایت کار دست خودمه وب سایت شخصیمه نمیدونم چرا اینقدر اذیت میکنه و تعجب میکنم seo کار ها بالای 20 نفر پیام دادم آنالایز کردن هیچکس نفهمیده چشه:( بخدا اصلا بحث درآمدش نیست یه حالت کار دست خودمه دلم میسوزه براش

Last edited:

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
یه روز ورودی گوگلم میشه 10000 تا یه روز میشه 50 تا الان باز درست شد عجب

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
این احتمالا گوگل دنس هست!
مربوط به آپدیت های گوگله. بعد از یه مدت روی یکیش فیکس میشه یا 10000 یا 50
یه نصیحت، زیاد خودتو درگیر گوگل نکن. کارتو بکن!
البته کار درست و اصولی و صادقانه

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی خنده داره یه سایت دیگه هم همینطوری میشد ولی تلفنش گم کردم مال پارسال هست ولی خوب یه روز ایندکسم 15000 تاس یه روز 11000 که چند افزونه شکست لینک نصب کردم و ارور هارو کامل گرفتم و الان دیگه لینک شکسته ندارم سایت مپ هم درست کردم فکر نکنم دیگه ورودی گوگل کم بشه ولی اگه کم شد میام تو همین موضوع مطرح میکنم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بسته اصلاحی جدیدی گویا برای الگریتم پنگوئن درراه هست سایتی های که دچار این الگریتم شدند یا تحت مونیتور هستنند امکان بررسی مجدد ان ها با این بسته جدیدوجود داره و شانس بازگشت دوباره اگر مشکل واقعا جدی در رابطه با اسپم لینک نداشته باش هست
بعد از مشکلات فراوانی که پنگوئن با پنالتی کردن تعداد زیادی سایت بدون علت مشخص و حاد به وجود اورد تیم تحقیق متوجه پاره ای از اشکالات در این الگریتم شد از جمله عدم شناسایی کد های جاوا بدرستی و اعلام سیگنال در صورت بسته شدن دسترسی از طریق ربات فایل و غیره به همین دلیل تصمیم گرفتن این بسته اصلاحی رو اضافه کنند و صد البته زیاد صداش رو در نیوردنند!!!
بنابراین اگر وب سایتی داریدکه تعغییرات عجیب غریب! در بازدیدو کرول پیدا کرد یکی از دلایلش ممکنه این بسته اصلاحی- اخلاقی باشه!

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
حالا این همه سایت گیر دادن به ما الان باز بازدید برگشته ببینیم چی پیش میاد

بالا