• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش بازدید هر مطلب بخواهید باکلمات کلیدی از گوگل

designeru.ir

Registered User
لایک‌ها
80
افزایش بازدید هر مطلب بخواهید باکلمات کلیدی از گوگل براتون اماده کردم که کلمه کلیدی میدید بازدید واقعی از گوگل به سایت شما میاد در اصل ورودی گوگل براتون میاد باعث محبوب شدن در گوگل و الکسا میشید
افزودن به آمار سایت شما تنها با کلمات کلیدی ممکن است شما با تعیین کلمه کلیدی برای صفحات سایت خودتان گوگل را مجاب می کنید که با نظر مثبت صفحه شما را بالاتر از رقبای پرسابقه شما قرار دهد
درست حدس زدید کلمات کلیدی از جمله معدود امکانات سئو هستند که حریف قدمت و سابقه سایت رقبا می شوند البته به شرطی که آنها هم به این فکر نیفتاده باشند
کلمات کلیدی به موتور های جستجو من جمله گوگل اعلام می کند که مطالب صفحه حاضر پیرامون این کلمات است

133 ورودی 2000 تومان

400 ورودی 7000 تومان

1000 ورودی 14000 تومان

Last edited:

designeru.ir

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
نحوه کار به چه شکل هستش ؟
اطلاعات تکمیلی رو بفرستید
چقدر می خواهید میشه تقسیم کرد چقدر ورودی براتون بیاد با کلمه دلخواه شما بیاد قیمت زدم تو بست

designeru.ir

Registered User
لایک‌ها
80
افزایش بازدید هر مطلب بخواهید باکلمات کلیدی از گوگل براتون اماده کردم که کلمه کلیدی میدید بازدید واقعی از گوگل به سایت شما میاد در اصل ورودی گوگل براتون میاد باعث محبوب شدن در گوگل و الکسا میشید

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون میشم تخفیف لازم رو برا من بدین و فعلا تست میخوام بخرم هزینه واطلاعات بیشتر رو ارسال کنید

بالا