• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش تاثیر پیج رنک گوگل بر نتایج جستجو

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان
به نظر من پیج رنک گوگل در ابدیت های جدید نقش بیشتری نسبت به قبل تو نتایج جستجو خواهد داشت ، چون با تغییر الگوریتم و اهمیت بیشتر به تولید محتوی و کم شدن اثر بک لینک و توجه بسیار بیشتر از قبل به تولید محتوی میشه نتیجه گرفت دیگه الکی الکی به سایتی رنک نمیده و رنکی که به سایت بده ارزش بالایی خواهد داشت و همچنین تاثیر بیشتر در نتایج جستجو .
نظر شما چیه ؟

NKolaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
به نظر من پیج رنک گوگل در ابدیت های جدید نقش بیشتری نسبت به قبل تو نتایج جستجو خواهد داشت ، چون با تغییر الگوریتم و اهمیت بیشتر به تولید محتوی و کم شدن اثر بک لینک و توجه بسیار بیشتر از قبل به تولید محتوی میشه نتیجه گرفت دیگه الکی الکی به سایتی رنک نمیده و رنکی که به سایت بده ارزش بالایی خواهد داشت و همچنین تاثیر بیشتر در نتایج جستجو .
نظر شما چیه ؟

موافقم. البته پیج رنک به مرور تغییر میکنه و توی نتایج تاثیر میذاره. چیزی نیست که یک شبه و با عوض شدن رنک توی تولبار گوگل اتفاق بیفته

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
البته پیج رنک به مرور تغییر میکنه و توی نتایج تاثیر میذاره. چیزی نیست که یک شبه و با عوض شدن رنک توی تولبار گوگل اتفاق بیفته

اون که بله منظورم تاثیرش نسبت به قبل بود که بیشتر شده به صورت کلی گفتم نه اینکه یه سایت تازه کار مثل سایت خودم رنک 0 داشته باشه و تو نتایج نیاد رنک رو که هر چند وقت یه بار ابدیت میکنه اما نتیجه اش از وقتی رو سایت تاثیر میزاره که گوگل احساس کنه سایت پیشرفت داشته و صبر نمیکنه اول رنک بهش بده بعد تو نتایج تاثیر بده

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام دوستان
نظر شما چیه ؟
سلام
هم اکنون هم نقش بیشتری از قبل تا به الان داشته
من نتایجش رو روی سایت خودم و برخی از مشتریان مشاهده کردم

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
خیر بک لینک هنوز هم تاثیر به سزایی داره ، گوگل کسانی که تبادل لینک دو طرفه میکنند و بک لینک میفروشند برخورد میکنه ،،، بک لینک فقط یک طرفه

بالا