• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش حجم فایلها در سرور توسط افزونه wp autoptimize

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و درود
من مدت چندماهی هست که دارم از افزونه autoptimize برای سرعت سایت استفاده میکنم و راضی هستم ازش.
اما الان مدت 10 روز هست که بدون هیچ تغییری در این افزونه حجم فایلهای cdn در پوشه پیشفرض این افزونه به 15000 فایل و با حجمی حدود 5 گیگ میرسه.
زمانی که کش افزونه رو خالی میکنم باز هم یکساعت بعد میبینم داره زیاد میشه.

توی نت سرچ کردم و راه حلهایی ناقص گفته شده بود و بعضا گفته بودن تیک قسمت aggregate باید برداشته و در سایت دیگه گفته شده بود باید زده بشه:|

خلاصه هر دو روش رو امتحان کردم و اما هنوز مشکل پا برجاست.

برای تست خودم تیک قسمتهای دیگه رو هم برداشتم و یا اگر نخورده بود زدم ، اما باز این مشکل پا برجاست.

سایتها و فرومهای تخصصی وردپرس هم قربونشون برم تمام تاپیکها بدون جواب هست یا بعد پرسیدن سوال یکسال بعد یک نفر گذرش افتاده یه جوابی داده :D

آخرش میرسیم به همین پی تی خودمون.

ممنون میشم اگر علت رو میدونید پاسخ بدید.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
سلام
میتونید از افزونه wp fastest cache یا افزونه wp super cache استفاده کنید بدون دشواری...

urmode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود
من مدت چندماهی هست که دارم از افزونه autoptimize برای سرعت سایت استفاده میکنم و راضی هستم ازش.
اما الان مدت 10 روز هست که بدون هیچ تغییری در این افزونه حجم فایلهای cdn در پوشه پیشفرض این افزونه به 15000 فایل و با حجمی حدود 5 گیگ میرسه.
زمانی که کش افزونه رو خالی میکنم باز هم یکساعت بعد میبینم داره زیاد میشه.

توی نت سرچ کردم و راه حلهایی ناقص گفته شده بود و بعضا گفته بودن تیک قسمت aggregate باید برداشته و در سایت دیگه گفته شده بود باید زده بشه:|

خلاصه هر دو روش رو امتحان کردم و اما هنوز مشکل پا برجاست.

برای تست خودم تیک قسمتهای دیگه رو هم برداشتم و یا اگر نخورده بود زدم ، اما باز این مشکل پا برجاست.

سایتها و فرومهای تخصصی وردپرس هم قربونشون برم تمام تاپیکها بدون جواب هست یا بعد پرسیدن سوال یکسال بعد یک نفر گذرش افتاده یه جوابی داده :D

آخرش میرسیم به همین پی تی خودمون.

ممنون میشم اگر علت رو میدونید پاسخ بدید.
با تشکر

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
میتونید از افزونه wp fastest cache یا افزونه wp super cache استفاده کنید بدون دشواری...

از افزونه super cache برای کش کردن سایت دارم استفاده میکنم ، اما قابلیتهایی که افزونه autoptimize برای فشرده سازی و مینی فای کردن فایلهای css , js داره رو افزونه سوپرکش نداره.

dindarloo

Registered User
لایک‌ها
37
اگر از افزونه ای برای مینفای کردن فایل ها استفاده میکنید ساز و کارش رو هم باید بدونید ، این که اصل فایل رو نگه میداره ؟ اگر کپی میگیره ازش به چه اسمی ذخیره میشه. توصیه من این هست که کلا بیخیال افزونه بشید ، فقط بدونید چیکارا میکنه و خودتون دستی انجام بدید. تا جایی که اطلاع دارم کارهایی که افزونه های آپتیمایز میکنند اغلب یک بار برای همیشه هست و اندکی هم زمان بندی شده ماهیانه برای آپتیمایز و ریپیز کردن تیبل ها. پس اساسا صورت مسئله رو پاک کنید به نفعتون هست.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با یکسری تغییراتی که انجام شد در تنظیمات افزونه فعلا مشکل کش کردن بیش از اندازش حل شده گویا.

تیک گزینه aggregate برای js و css برداشته شد و فعلا درست شد.

بالا