دوستان دامینر، چه جوری دامنه تمدید میکنید با رشد صد برابری هزینه ها؟:general208:
کسی که دامنه زیاد ثبت کرده...منظورتون از دامینر چی هست
ارتباط مستقیم داره با قیمت ارزمعاملات دامنه فکر نمکنم ربطی به قیمت دلار داشته باشه
از این هم بدتر شده یعنی دیگه دامنه ها مورد نیاز و استفاده خودمون هم نمیشه تمدید کرد حالا چه برسه به خرید و فروشخب چیزی که گرون می خری رو باید گرون بفروشی
کسی که دامنه زیاد ثبت کرده...
ارتباط مستقیم داره با قیمت ارز
مثلا همین ند ماه پیش دامنه ای 38 تومن پول ثبتش بود الان شده 157 تومن و همینطور در حال گرون شدن
از این هم بدتر شده یعنی دیگه دامنه ها مورد نیاز و استفاده خودمون هم نمیشه تمدید کرد حالا چه برسه به خرید و فروش
این آمار شما در کدوم پنل و سایت هست؟خب همینجاست که من نمی دونستم منظور شما چیه !
خودم رو مثال می زنم . از نظر خودم من یک فرد مبتدی در دنیای دامینر ها هستم ولی این گزارش ماه 8 میلادی بنده هست ( که الان 28 ام این ماه هستیم )
تعداد دامنه های ثبت شده : در کل 100 عدد
20 درصد .io ،
20 درصد .org
5 درصد .net
50 درصد .com
5 درصد هم بقیه
مقدار پول داده شده برای این ها 1300 دلار !
تعداد دامنه فروخته شده در این ماه : 30 عدد ( حدود 30 درصد در ماهای گذشته ثبت شده بودند )
مقدار هزینه فروش در این ماه Fee : برابر 64 دلار
مقدار فروش شده : 1577 دلار
مقدار سود در دامنه های فروخته شده : 778 دلار
موجودی بانک در این ماه : 34 دلار ( بغیر از این مقدار همه سود در خرید دوباره هزینه شده )
این گزارش فعالیت من آماتور در این ماه بود ( حالا آیا تغییر قیمت دلار برای من فرقی می کنه ؟ البته یک مقدار بسود من می شه چون 778 دلار الان حدود 8 میلیون در این ماه می شه که قبلا کمتر بود .
این برداشت من از دامینر بودن در حد آماتور هست . اون چیزی که شما فرمودید از نظر من اسمش دامینری نیست یک چیز دیگه هست .
این آمار شما در کدوم پنل و سایت هست؟
ممنوناگر منظورتون ثبت دامنه هست که در dynadot ,name.com , namecheap , network soulation
اگر منظورتون محل فروش هست که در sedo , namepros , flippa , undeveloped , afternic , ...
ممنون
من منظورم آخرش کار با ریال پهن هست نه دلار
ثبت دامنه در هاستینگ ایرانی
خرید مستقیم هم مشکل تحریم و پرداخت داره مگرنه به هیچ وجه روی سیستم ایرانی نمیشه کار کردیک بار 10 سال پیش دامنه خودم رو اینطوری ثبت کرده بودم رنک 4 گوگل گرفت طرف خورد یه آبم روش ، دیگه مستقیم خرید می کنم و حداقل در دامنه به هیچ کس اعتمادی ندارم .
کسی که خبر نداشت تو 6 ماه اینجوری میشه اوضاع البته بماند دلار بیاد پایین هم همه تلاششون رو میکنن قیمت رو پایین نیارناگر میدونستیم اینطور میشه همون اول پنج ساله ثبت میکردیم خیلی بصرفه بود
اگه می تونی دامنه بفروشی دامنه behnosh.com را برای من بفروشاگر میدونستیم اینطور میشه همون اول پنج ساله ثبت میکردیم خیلی بصرفه بود