my20masoud
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 20
- لایکها
- 8
سلام دوستان. برای افزایش DA چکار کنم؟ سایتم در حوزه گردشگریه.
سلام. بسیار بسیار ممنونم. خیلی لطف کردین. منم همین تفکرو دارم. به نظرم اگه محتوا خوب تولید کنم شاید دیر ولی به هر حال بالا می آد و برای گوگلم قابل اعتماد می شم تا برم هی بک لینک بخرم و با یه آپدیت گوگل لو برم. برای محتوای با کیفیت چه چیزایی رو معیار در نظر بگیرم. ممنون می شم دو پست آخر سایتم رو ببینین و نظرتونو بگین. چون اون دو پست رو فقط جدی و کامل کار کردم. (در مورد استان ایلامه). منتظرتونم که نظر واقعیتونو بگین. حتی اگه بده. و بگین برای بهتر شدنش چکار کنم؟ www.mosaferim.ir. و این که به نظرت محتواهایی تو حوزه گردشگری که مجبوریم از سایر سایتا استفاده کنیم رو چطور می شه یونیک کرد؟دوست عزیز با توجه به اینکه حوزه فعالیت شما در حوزه گردشگری هست و رقابت بسیار بالا ؛شما انرژی خوتونو بزارین روی تولید محتوای با کیفیت و مطمئن باشین که خیلی زود نتیجه خواهید گرفت چون
اولا دامین اتوریتی در محاسبات گوکل جای چندانی نداره و در نظر داشته باشید که معیار اصلی امتیاز صفحات اینترنتی کماکان پیج رنک گوگل است و PA و DA تنها تخمینی برای رتبه صفحات اینترنتی هستند .هر چند هر چی Daسایت شما بالا باشه بهتره ولی صرف خرید یا گرفتن بک لینک که خیلی هم روش تبلیغ میشه هرچند منجر به افزایش اعتبار دامنه شما بشه ولی گوگل بیشتر به محتوا توجه داره و نه دامنه
البته ناگفته پیداست که از دید متخصصان سئو هرگونه افزایش اتوریتی دامنه و پیج مد نظر شما منجر به افزایش گوگل رنک خواهد شد ولی نکته مهم قضیه هم اینکه عکس قضیه هم صادقه و هرگونه افزایش گوگل رنک منجر به افزایش اتوریتی mozrank هم خواهد شد.
ثانیا با توجه به وجود انبوهی از سایتهای تجاری گردشگری که با هدف تبلیغ خدمات خودشون محتوای تکراری و ناقص و بی ارزش بازتولید یا کپی میکنن و عملا پستهاشون ارزش استفاده برای علاقمندان واقعی و هدفمند دنیای سفر و گردشگری رو نداره و شما میتونید از این ناحیه تهدید ها رو به فرصتی خوب برای خودتون تبدیل کنید.
خیلی از سایتها هستن که الان مثلا یه پست 100 کلمه ای نامربوط و ناقص و بی اهمیت مربوط به یه منطقه رو میزارن و آخرش مینویسن واسه خرید بلیط اتوبوس و قطار به اونجا مثلا کلیک کنید و این حرفا.... وقتی هم نگاه میکنی اکثرا اتوریتی خوبی دارن ولی بازدید چندانی ندارن.
سایتهای بسیار باکیفیت در حوزه گردشگری هم هستن که اتوریتی کمتری نسبت به بالایی ها دارن ولی بسیار پربازدید بوده و کیفیت محتوایی بالایی دارند.
البته اینا نظر منه و میدونم که دوستانی هستن که نظرشون کاملا برعکس نظر منه و صد البته سایتهایی هم هستن که با دریافت وجه اتوریتی شما رو میبرن بالا و با یه سرچ ساده میتونید پیداشون کنید ولی نظر من اینه که صرف افزایش da که از لحاظ گوگل اهمیت چندانی هم نداره مثل خرید فالور فیک هست واسه پیج اینستا ...بودنش فایده نداره ولی نبودنش هم باعث میشه پیج ضعیف بنظر برسهولی در نهایت اهل فن هاش میدونن چه پیجی رو دنبال کنن.
.
پ.ن: فکر کنم این طولانی ترین پستی بود که در 15 سال اخیر در پی تی نوشتم
یعنی جز خرید بک لینک نمی شه؟دریافت بک لینک قوی ، از سایت های معتبر مثل میهن بک لینک میهن دانلود پیشنهاد میشه
اول سئو تکنیکال رو ردیف کنید و قالب سایت محبوب گوگل بشهسلام دوستان. برای افزایش DA چکار کنم؟ سایتم در حوزه گردشگریه.
ممنون از توضیحاتتون. از کجا بفهمیم قالب برای گوگل محبوبه؟ سایتی هس سئو تکنیال رو بررسی کنه؟اول سئو تکنیکال رو ردیف کنید و قالب سایت محبوب گوگل بشه
دوم محتوای یونیک و با کیفیت و سئو شده بصورت منظم درج کنید
سوم از سایتهای معتبر(بیشتر خبری) رپورتاژ تهیه کنید+لینکسازی اصولی
هر 3 مرحله خودش تبهر خاصی میخواد و بهتره با یه سئوکار کار کنید(اگه وارد نیستین)
اینارو رعایت کنید بعد 5-6 ماه کم کم بالا میاید
مثل لست سکند
سایت نه اگه خودتون دانشش رو ندارید از سئوکارها استفاده کنیدممنون از توضیحاتتون. از کجا بفهمیم قالب برای گوگل محبوبه؟ سایتی هس سئو تکنیال رو بررسی کنه؟
به نظرت یک محتوا برای سئو شدن به چه ویژگی هایی نیاز داره؟
ممنون. راستی از سایز گفتین. من چون تصاویر سایتم نوشته اره نمی تونم زیاد کم حجمش کنم. بهترین راه برای حجم کم کردن تصاویر چشه؟ حالا یکی از دو پست آخر سایتمو ببینین می تونین بگین اصلا حجمش خوبه با توجه به نوع عکس یا نه؟!سایت نه اگه خودتون دانشش رو ندارید از سئوکارها استفاده کنید
محتوا باید جامع باشه...عکسا کم سایز..کیفیت عکسا بالا...کلا هرچیزی که یوزر موقع مطالعه اون مطلب خسته نشه
از سایتا استفاده کنیدممنون. راستی از سایز گفتین. من چون تصاویر سایتم نوشته اره نمی تونم زیاد کم حجمش کنم. بهترین راه برای حجم کم کردن تصاویر چشه؟ حالا یکی از دو پست آخر سایتمو ببینین می تونین بگین اصلا حجمش خوبه با توجه به نوع عکس یا نه؟!
این سایز غیر منطقی هست. برای تصاویر بدانگشتی فقد این سایز امکان داره. برای یک تصویر در حوزه گردشگری بین 100 تا 200 معقول است.از سایتا استفاده کنید
سایز مناسب بین 20-30 کیلو هست
تو چه سایت هایی پیشنهاد می دین؟بهترین راه برای افزایش دامین آتوریتی به نظرم لینک سازی درسته