یک افزونه ای مانند اپارات و یوتیوب نیاز دارم .. ویدیو رو بتونه چند کیفیت مختلف برای کاربر نشون بده
وكيل الرعايا همکار بازنشسته تاریخ عضویت 25 فوریه 2013 نوشتهها 3,948 لایکها 7,487 محل سکونت DEX 17 اکتبر 2017 #1 یک افزونه ای مانند اپارات و یوتیوب نیاز دارم .. ویدیو رو بتونه چند کیفیت مختلف برای کاربر نشون بده
pangash Registered User تاریخ عضویت 18 آپریل 2015 نوشتهها 220 لایکها 42 سن 47 محل سکونت بندر گناوه 17 اکتبر 2017 #2 به دو صورت می شه این کار کرد . یکی افزونه و دیگری استفاده در کد قالبتون هست که برای جداسازی نیز می توانید از post-type استفاده کنید
به دو صورت می شه این کار کرد . یکی افزونه و دیگری استفاده در کد قالبتون هست که برای جداسازی نیز می توانید از post-type استفاده کنید
وكيل الرعايا همکار بازنشسته تاریخ عضویت 25 فوریه 2013 نوشتهها 3,948 لایکها 7,487 محل سکونت DEX 17 اکتبر 2017 #3 به نقل از pangash : به دو صورت می شه این کار کرد . یکی افزونه و دیگری استفاده در کد قالبتون هست که برای جداسازی نیز می توانید از post-type استفاده کنید کلیک کنید تا بازشود... متوجه نشدم عزیز یعنی من یک فایل 1080اپلود میکنم میخوام کاربر با افزونه یا هرچی بتونه کیفیت رو خودش انتخاب کنه !
به نقل از pangash : به دو صورت می شه این کار کرد . یکی افزونه و دیگری استفاده در کد قالبتون هست که برای جداسازی نیز می توانید از post-type استفاده کنید کلیک کنید تا بازشود... متوجه نشدم عزیز یعنی من یک فایل 1080اپلود میکنم میخوام کاربر با افزونه یا هرچی بتونه کیفیت رو خودش انتخاب کنه !
pangash Registered User تاریخ عضویت 18 آپریل 2015 نوشتهها 220 لایکها 42 سن 47 محل سکونت بندر گناوه 17 اکتبر 2017 #4 شما باید توی قالبتون این کار را انجام دهید که برای همه کاربران این اتفاق اعمال بشه یا افزونه ای نصب بشه که این را برای همه اعمال کنه
شما باید توی قالبتون این کار را انجام دهید که برای همه کاربران این اتفاق اعمال بشه یا افزونه ای نصب بشه که این را برای همه اعمال کنه