• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزونه comment rating کار نمیکنه :(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام به همه.

من واسه نظرات سایتم افزونه کامنت ریتینگ رو نصب کردم، افزونه توی بخش نظرات سایتم هست اما وقتی روی لایک یا دیسلایک کلیک می کنم هیچ کاری نمیکنه!

ضمنا خود به خود از دیروز اینجوری شد. وقتی لایک یا دیسلایک میکنی تیک سبزرنگ تایید رو نشونت نمیده. باید صفحه رو رفرش کنی تا ببینی لایکت اعمال شده.

کسی تاحالا با این مشکل روبرو شده؟ باید چیکار کنم؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من یه مشکل دیگه ای هم میبینم که حس میکنم مرتبط هست با مشکل این افزونه. بعد از تغییر سرور و آی پی، وقتی کامنتی رو ویرایش سریع میکنم و دکمه آبی "بروزرسانی دیدگاه" رو میزنم ذخیره میشه اما صفحه به همون حالت میمونه و صفحه ادیت بسته نمیشه. دقیقا مشابه همون مشکل کامنت ریتینگ. البته من تو سایت ها در مورد این مشکل افزونه خوندم که گفته بودن جاوا اسکریپت کار نمیکنه و ck-karma باید فراخوانی بشه توی فوتر. که همه این کارا رو هم انجام دادم ولی درست نشد. الان که به مشکل ادیت کامنت ها فکر کردم حسم میگه مشکل از همین جاوا اسکریپته. اما نمیدونم دیگه چه مدلی باید حلش کنم

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
با یک مرورگر دیگه امتحان کنید . اگر نشد موارد زیر رو انجام بدید.
1-افزونه رو دوباره نصب کنید
2-وردپرس را دوباره نصب کنید
ممکن است تنها تغییر ای پی نبوده باشد و جابجایی سرور انجام شده و فایل ها ناقض کپی شده باشند .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بله سرور هم عوض شد. اتفاقا یه مشکلی پیش اومد مجبور شدیم بک آپ 48 ساعت قبل رو ریستور کنیم.
من افزونه رو کلا از طریق هاست جایگزین کردم. ولی باز هم مشکل حل نشد.
شاید با نصب دوباره وردپرس مشکل حل بشه. اما من زیاد وارد نیستم. میترسم یه اشتباهی بکنم بدتر بشه. ولی حالا تو سایت ها آموزش نصب وردپرس رو میخونم و هرجور شده انجامش میدم

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
از دیتابیس بک آپ بگیر و از اطلاعات هاست یه کپی رو هاستت نگه دار اگه جا داری.
واسه نصب و آپدیت هم وردپرس رو دانلود کن و فایل ها رو کپی کن رو فایل های قبلی .
راه ساده تر هم اینه از بخش بروزرسانی ها روی نصب دوباره کلیک کنی .. رو این حالت حتما از دیتابیس بک آپ بگیر و

بالا