• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزونه WordPress SEO

talood

Registered User
لایک‌ها
78
میشه از دو افزونه WordPress SEO و All in One SEO Pack را هر دو نصب کرد اگر نمیشه کدام بهتر است البته الان ازAll in One SEO Pack استفاده میکنم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
میشه از دو افزونه WordPress SEO و All in One SEO Pack را هر دو نصب کرد اگر نمیشه کدام بهتر است البته الان ازAll in One SEO Pack استفاده میکنم
بستگی به نیاز شما داره در بیشتر موارد عملکرد یکسانی دارن و گوشه ای از کار رو براتون انجام میدن

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

امکانات افزونه WordPress SEO خیلی بیشتر و بهتره! ولی تنظیماتش به سادگی All in One SEO Pack نیست!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
امکانات افزونه WordPress SEO خیلی بیشتر و بهتره! ولی تنظیماتش به سادگی All in One SEO Pack نیست!

بله . امکانات زیادی داره ولب اگه یه اشتباهی تو تنظیماتش انجام بدی سایتت روهواست . به نظر من all in one استفاده کنی بهتره

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
شخصا توصیه می کنم وردپرس سئو استفاده کنید ..

امکاناتش قابل مقایسه با سئو پک نیست ..

برای تنظیماتش هم کافیه یه سرچ توی گوگل بزنید ..

سئوموز هم یک ویدئوی آموزشی خیلی خوب براش تهیه کرده که حتما ببینید ..

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
WordPress SEO یا پلاگین جنگجو!رو برای برجسته سازی کلمات کلیدی بیشتر بکار می برن مثلا هنگامی که شما بر سر یه کلمه کلیدی پر کاربد و پر بازدی گیر می کنید این پلاگین بیشتر بکار شما میاد اما تنظیماتش بسیار مهم هست برای همین کمتر استفاده میشه توجه کنید اموزش های موجود نحوه تنظیم رو بر اساس تکنیک کار به شما اموزش میده اما این پلاگین به اصلاح پلاگین تاکتیکی هست برای نبرد! شما اول باید یه تاکتیک برای پیروز شده داشته باشید و سپس به تنظیم این پلاگین بر اساس تاکتیکتون اقدام کنید

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
اتفاقا منم سئوال استارتر رو دارم واقعا نميشه اين 2 تا افزونه رو همزمان استفاده كرد ؟

دنبال يك افزونه اي هستم كه بتونم واسه تمام بخش هاي سايت تگ بزنم
مثلا يك دسته دارم به نام "دانلود" ، زير مجموعه اش "نرم افزار" و زير مجموعه نرم افزار هم "مسنجر" باشه!! مي خوام واسه تمام اين صفحات تگ توضيحات و كلمات كليدي بزنم ...

نياز ضروري به همچين افزونه اي دارم ، لطفا راهنمايي و معرفي كنيد . thanks

بالا