• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزوه که این سایت استفاده میکنه اسمش چی هست ؟ خواهشنا کمک کنید

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان وردپرسی گلم اقا یک خواهش داشتم ازتون خودم هم خلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم میخوام بدونم افزونه که این سایت استفاده میکنه و خب های را از rss جمع میکنه و لحظه ای هم منتشر میکنه اسمش چی هست ؟

دیـــــده بان | خبرخوان اختصاصی استان فارس

البته این سایت از قالب حرفه ای صحیفه هم استفاده میکنه ناگفته نمونه که این قالب هم داخل صفحه که میخوایید پست بزنید یک قسمت rss هم داره که میشه لینک بهش بدی تا خبر های را واست جمع کنه ولی نمی تونه دسته بندی کنه این سایت خبر ها هم دسته بندی میکنه پس نمیشه بگی واسه قالبش هست به احتمال زیاد یک افزنه نصب کرده !! بعد افزونه اش هم جوری هست که به صورت لحظه ای پست میزنه من قبلا که از افزونه های اینجوری استفاده کردم لحظه ای نبود روزنه پست را جمع اوری میکرد و بعد پست میزد داخل سایت ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید از چه افزونه ای استفاده میکنه.

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
یعنی یکی بلد نبود اسم این افزونه چی هست ؟

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
من سورس کد رو دیدم از افزونه نیست احتمالا از یک تابع پی اچ پی اماده استفاده کرده و دستی در صفحه ایندکس قرار داده چیزی شبیه به این که البته سه قسمت دارد :

function display_feed($url, $num, $template="<div class=\"rss-item\"> &raquo; <a href=\"#link#\" target=\"_blank\">#title#</a><br />#description#<br />#pubDate#</div>"){
if ($rss=@file_get_contents($url)){
$rss=xml2array($rss);
if (is_array($rss)){
$code="";
$count=0;
foreach($rss['rss'][0]['channel'][0]['item'] as $val){
$tpl=$template;
foreach($val as $key=>$val2){
$val2=html_entity_decode(htmlentities(@strip_tags($val2)));
$tpl=str_replace("#".strtolower($key)."#", $val2, $tpl);
}
if ($count<$num) $code.=$tpl;