• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افسانه های شهری(راسته موبایل فروشها)!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
هدف از ایجاد این تاپیک اینه که تجربیات خودمون رو در برخورد با صنف موبایل فروش در اختیار دیگران قرار بدیم
همونطور که میدونین اکثر کسانی که تو این صنف فعالند تقریبا هیچ پشتوانه علمی برای کارشون ندارن و برای همین بعضی وقتها برای متقاعد کردن مشتری دلایل عجیب و اکثرا دروغی رو میارن که اگر مشتری کمی ناوارد باشه ممکنه باور کنه!
======
گاهی اوقات شایعاتی هم از جانب این صنف رواج پیدا میکنه که مردم رو برای تصمیم گیری با مشکل مواجه میکنه. اگر مشکلاتی از این قبیل براتون پیش اومده و یا چیزی رو شنیدین که باورش براتون سخته اینجا مطرح کنید تا دوستان در حد خودشون بتونن کمک کنند .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فکر خوبیه اما بهتر اینه که دوستان بیان بگن چی بهشون گفته شده تا صحت و سقم این داستان مشخص بشه ....مثلا اقا پویا گفته بودن یه فروشنده p990 رو یکی از بهترین پاکت پی سی های بازار عنوان کرده بوده :D

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
چند روز پیش رفته بودم بازار و از یه مغازه دار در مورد قیمت w850 سوال کردم. طرف بلافاصله گفت چرا میخوای w850 بخری؟
منم گفتم اول به خاطر صداش
گفت صداش هیچ فرقی با w700 نداره!
24.gif

تازه من برات k750 میارم که صداش بلند تر از همشونه!
251.gif

گفتم یعنی چجوری!
گفت این که میگن صدای گوشی بلنده الکیه . بلندی صدا فقط به کیفیت اهنگ مربوط میشه!
گفتم که پس تکلیف اسپیکرهای روی گوشی چی میشه؟!
گفت هیچی w850 پنج تا اسپیکر داره و w700 س تا
گفتم بده ببینم
طرف گفت الان فقط w700 دارم!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اتفاقا" کار بسیار جالبی شروع کردی

من هم خاطراتی که با بعضی از این بیسواد ها داشتم میگم

یکیشون همونیه که colorpencil عزیز گفتن

دومیش هم بابای یکی از دوستام رفته واسه دوستم یه W810 بخره باباش هم گفته من سریال اصلی میخوام

فروشنده هم سریال زیر باطری رو با روی جعبه بهش نشون داده و گفته سریالش اصله!!! (که البته بهش سریال چنج قالب کرده)

البته این جز بی سوادی ها نیس و به کلاه برداری طرف مربوط میشه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام
منم دیروز تو یه فروشگاه فروش موبایل بودم یه خانمی (حدود 45 سال) اومده بود داشت چند تا گوشی قیمت می کرد بعد از فروشنده پرسید این قضیه رجیستر شدن موبایل ها چیه؟
یارو هم گفت چیزی نیست ببنین این گوشی های جدید با سیم کارت های قدیمیه مخابرات کار نمی کنند ولی با سیم کارت های جدیدی مثل ایرانسل و تالیا کار می کنند بدون هیچ مشکلی :blink: :blink: :blink:
یارو هم هر چی گوشی داشت همه رجیستر نشده ....
N95 رو می داد 1.200
بهش گفتم اگه این رجیستر باشه چی گفت 1.600 :eek: :eek: :eek:
خدایا اینجا کجاست ؟؟؟؟؟؟

بالا