• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقا خدايي اينو بخونيد . جدي ميگم.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام. تو اين تاپيك قصد دارم يه پيشنهاد بدم. واسه همه كسايي كه تو اينتزنت مي گردن واسه كسب درآمد.

پيشنهاد من اينه كه هركسي كه ميتونه يه سيستم جديد كسب درآمد معرفي كنه.

نه به اين معني كه بريم توش ثبت نام كنيم. من مي خوام كه هركسي كه تو اين زمينه تخصصي داره بياد و همه تحت

يك دامين فعاليت كنيم. ريموت و حضوري هم فرقي نداره. اگه پينهاد خوبي بود همه روش كار ميكنيم و تو سودش هم

شريك. همه با هم بگرديم سيستم هايي كه پول حلال ميشه ازش بدست آورد رو شناسايي كنيم و خودمون

بسازيمش. كسايي هم كه پيشنهادشون خوبه خودشون مدير اون بخش بشن؟ چطوره ؟

حاضرايد كمك بديد و ديگه اين همه حرف و حديث رو از ميون برداريد كه ميگن اين حلاله و اون حرومه ؟

خوشحال ميشم همه با هم باشيم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از neo2 :
سلام. تو اين تاپيك قصد دارم يه پيشنهاد بدم. واسه همه كسايي كه تو اينتزنت مي گردن واسه كسب درآمد.

نه به اين معني كه بريم توش ثبت نام كنيم. من مي خوام كه هركسي كه تو اين زمينه تخصصي داره بياد و همه تحت

يك دامين فعاليت كنيم. ريموت و حضوري هم فرقي نداره. اگه پينهاد خوبي بود همه روش كار ميكنيم و تو سودش هم

شريك. همه با هم بگرديم سيستم هايي كه پول حلال ميشه ازش بدست آورد رو شناسايي كنيم و خودمون

حاضرايد كمك بديد و ديگه اين همه حرف و حديث رو از ميون برداريد كه ميگن اين حلاله و اون حرومه ؟

پول حلال يعني چي؟ چه جور سيستمي ميتونه باشه؟

jigily_pigily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار دلاره حرام حلال هم نداره حالا از هر کجا ميخواد بياد بياد
به اينا ميگن تحجر

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از neo2 :

منظورت را واضح تر بيان كن ببينم چه مي خواهي بكني خوب بود در كنار هم خواهيم بود :blush: :blush: :blush:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از jigily_pigily :
دلار دلاره حرام حلال هم نداره حالا از هر کجا ميخواد بياد بياد
به اينا ميگن تحجر
واسه يکي مهمه واسه يکي نيست. نه من ميتونم بگم واست مهم باشه نه شما ميتوني به من بگي حروم بخور.
به نظر شما معتقد بودن يعني تحجر؟؟ نخوام با خوردن حق بقيه پولدار شم يني تحجر؟ همينه هيشکي بلد نيست حرف بزنه دوتا کلمه ياد ميگيرن همش به کار ميبرن. منظورم شما نيستي کلا ميگم. پايبند بودن به اصول يني عقب موندگيالبته اگه يه اوروپايي پايبند باشه ميگيم ااااا ببين چه پايبنده هر يه شنبه ميره کليسا ولي اگه مسلمون بره مسجد يني تحجر. نميخوام بحث کنم اينجا جاش نيست ولي همه چيزو با هم قاطي نکن.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از shervinrv :
واسه يکي مهمه واسه يکي نيست. نه من ميتونم بگم واست مهم باشه نه شما ميتوني به من بگي حروم بخور.
به نظر شما معتقد بودن يعني تحجر؟؟ نخوام با خوردن حق بقيه پولدار شم يني تحجر؟ همينه هيشکي بلد نيست حرف بزنه دوتا کلمه ياد ميگيرن همش به کار ميبرن. منظورم شما نيستي کلا ميگم. پايبند بودن به اصول يني عقب موندگيالبته اگه يه اوروپايي پايبند باشه ميگيم ااااا ببين چه پايبنده هر يه شنبه ميره کليسا ولي اگه مسلمون بره مسجد يني تحجر. نميخوام بحث کنم اينجا جاش نيست ولي همه چيزو با هم قاطي نکن.
كاملا حق با شماست.

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از shervinrv :
داره ازت خيلي خوشم مي ياد

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از shervinrv :
اگه رو حلال بودنش تاکيد باشه ميتوني از الان رو من حساب کني

ممنونم. حتما اگه پيشنهادي داريد مطرح كنيد. خوشحال ميشم.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان هركسي هر پيشنهادي داره همينجا بگه. روي چه سيستم هايي ميشه كار كرد كه حلال باشه ؟

jigily_pigily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
همينه که ايران از امريکا عقب مونده!!!!
جوانا نشستن به اين چرتو پرتا اهميت ميدن

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
ببین شروین جان من 17 سالمه چیزی که تا حالا از زندگیم یاد گرفتم اینه که اگه پا رو کسی نزاری و خودتو بالا بکشی همون کس این کارو با تو میکنه!جایی بحث حلال و حروم رو مطرح کن که این طوری ملت از هم جدا نباشند یکی تو قصر یکی تو جوغ!
با جیگیلی موافقم فقط یه موضوع است شما چرا همش آمریکا آمریکا میکنی به قوله خودت هینه دیگه اینا همش به ما میگن غربزده!
پول باشه حرام یا حلال برای من فرقی نمیکنه!

jigily_pigily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAH_RAM :
ببین شروین جان من 17 سالمه چیزی که تا حالا از زندگیم یاد گرفتم اینه که اگه پا رو کسی نزاری و خودتو بالا بکشی همون کس این کارو با تو میکنه!جایی بحث حلال و حروم رو مطرح کن که این طوری ملت از هم جدا نباشند یکی تو قصر یکی تو جوغ!
با جیگیلی موافقم فقط یه موضوع است شما چرا همش آمریکا آمریکا میکنی به قوله خودت هینه دیگه اینا همش به ما میگن غربزده!
واسه اينکه ما يه زمانی از امريکای زمانه بوديم جلو بوديم ولی تا اين بحثا پيش امد با کله پس رفتيم
بدش يه عده اومدن ملتو گول ماليدن که نه خدا پس ميده بهت خدا به آدم بی عرضه فقط يه ...ر کلفت ميده
بزنه تو سرش خوش باشه هر روز فکر کنم دسته دسته از اين ...ر به سرها را شاهد هستيد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از jigily_pigily :
همينه که ايران از امريکا عقب مونده!!!!
جوانا نشستن به اين چرتو پرتا اهميت ميدن
اگه پيشرفت يني قانون جنگل بزار عقب بمونيم.
عمويي من خودم اند همه اين دري وريام . کسي باور نداره من به خدا اعتقاد داشته باشم پس فکر نکن با يه حزب اللهي خفن طرفي. من تيپم به جاشه حالم به جاشه ولي خودمو گم نميکنم. يني افتخار يه جوون ايراني اينه که مثل يه مشت آشغال دزد باشه؟؟؟ واقعا متاسفم. فکر کردين آمريکا چيه يا کيه؟ هيچي نيست کشوري که از وحشي گري کم ندارن . دوست داري مام بريم مردم دنيارو جر بديم که خودمون راحت باشيم. اگه اومده بود تو ايران رو سرت بمب ميريخت بازم اينو ميگفتي؟؟؟
شما هر کاري ميخواي بکن ببينم با خوردن حق ديگران به کجا ميرسي.
من نه طرفدار رژيمم نه يه آدم معتقد خفن ولي پيش پول خودمو گم نکردم.
اگه چيزي گفتم که ناراحت شدي ببخشيد. يه لطفي کن ديگه ادامه نده. بزار تاپيک برگرده به بحث. :wub: :thumbsup: :baaasmile

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از SHAH_RAM :
هرکي يه طرز فکري داره من نميتونم تو مسائل شخصي شما دخالت کنم واست مهم نيست حروم بخور . اصلا حروم برات معني نداره پس به خيالت خودت حروم نميخوري . درسته؟ خوب منکه نگفتم نخور.ولي من اومدم گفتم من نميخورم اومده ميگه متحجر. اصلا نميدونه معنيش چي هست. تو به يه چيز اعتقاد داري من ندارم من دارم تو نداري به کسي چه. ميوني چيه الان بي قيدي مد شده اگه من بگم اعتقاد ندارم درسته . بهتره اين بحث همينجا تموم بشه.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
آقا قرار بود پيشنهاد هاتون رو اينجا بديد. شما ترجيح ميديد رو چه سيستم هايي گروهي و ريموت كار كنيم ؟

من يه سيستم تبليغاتي سراغ دارم. شما چه پيشنهاداتي داريد ؟ :)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از neo2 :
آقا قرار بود پيشنهاد هاتون رو اينجا بديد. شما ترجيح ميديد رو چه سيستم هايي گروهي و ريموت كار كنيم ؟

من يه سيستم تبليغاتي سراغ دارم. شما چه پيشنهاداتي داريد ؟ :)
شما هم يه چي ميگي ميري!
خوب برادر من درست تشريح كن چي تو فكرته!

بالا