• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقا خدايي اينو بخونيد . جدي ميگم.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
چشم من كه عرض كردم. اگه موافق ايد همه با هي بيايد يه مركز و سايت تاسيس كنيم كه بتونيم توش باهم رو

راههاي درست و قانوني درآمد از اينترنت سرمايه گذاري كنيم. برنامه نويس و طراح سايت و كسايي كه تو زمينه هاي

تجاري و بازاريابي تجربه دارن بيان. ميتونيم با هم يه تيم رديف بشيم. بهتر از اينه كه هركي واسه خودش بگرده و فقط

پول تلفن و اينترنت ضرر كنه. شايد به نسبت كاري كه ميكنيم اول سودش كم باشه. ولي سود حلال و قانوني و

هميشگي بهتر از هيچي هست. اينطور نيست ؟ كي حاضره همكاري رو شروع كنه.

لطفا تخصص خودتون رو هم بنويسيد. ممنون. :)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از neo2 :
چشم من كه عرض كردم. اگه موافق ايد همه با هي بيايد يه مركز و سايت تاسيس كنيم كه بتونيم توش باهم رو

راههاي درست و قانوني درآمد از اينترنت سرمايه گذاري كنيم. برنامه نويس و طراح سايت و كسايي كه تو زمينه هاي

تجاري و بازاريابي تجربه دارن بيان. ميتونيم با هم يه تيم رديف بشيم. بهتر از اينه كه هركي واسه خودش بگرده و فقط

پول تلفن و اينترنت ضرر كنه. شايد به نسبت كاري كه ميكنيم اول سودش كم باشه. ولي سود حلال و قانوني و

هميشگي بهتر از هيچي هست. اينطور نيست ؟ كي حاضره همكاري رو شروع كنه.

لطفا تخصص خودتون رو هم بنويسيد. ممنون. :)
ببين آرش قراره يه فوروم راه بندازه ميشه همون جا كارو ادامه داد.
http://forum.persiantools.com/t22167.html

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من خيلي دوست دارم. ولي تخصص خاصي ندارم:(

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نقل از mostafa_gm :
ببين آرش قراره يه فوروم راه بندازه ميشه همون جا كارو ادامه داد.
http://forum.persiantools.com/t22167.html
آره ولی بدبختانه هنوز راه ننداخته
تازه پیشنهاد جدیدم داده
نمیدونم این پسر چقدر عجوله و نمیتونه صبر بده

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از aarash :
آره ولی بدبختانه هنوز راه ننداخته
تازه پیشنهاد جدیدم داده
نمیدونم این پسر چقدر عجوله و نمیتونه صبر بده
چرا اينقدر عجله داري؟ كيفيت كار مهمه!

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
منم مثله شروین عزیر نه تخصصی ندارم و سرمایه ی کافی ای هم ندارم امما دوست دارم! کیه که از پول بدش بیاد (حالا حلال)
آقا شروین منم تو زمینه هایی باهات موافقم و تو جاهایی مخالف و بخاطر منحرف شدم موضوع تاپیک ادامه نمیدم فقط این که گفتی حزب ا.. ی نیستی خیالم راحت شد :D
در زمینه ی تاپیک میتونیم یه شرکت ÷یدا کنیم که برای کارش نیاز به سرمایه داشته باشه!
مثلا یه شرکت تاره تاسیس تولیدی! که نیاز به سرمایه داره بعد ما سایتی بزنیم براش و سرمایه جمع کنیم وو سود ببریم مثل بازار سهام! :blink:
راستی چیزی مثل بازار سهام تو اینتر نت هست؟ اگه باشه خوبه میشه تو فروم از متخصصان فروم استفاده کرد و سهام پر سود رو خرید :rolleyes: بازم دارم موضوع رو عوض میکنم! :f34r:
خدانگهدار

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از SHAH_RAM :
منم مثله شروین عزیر نه تخصصی ندارم و سرمایه ی کافی ای هم ندارم امما دوست دارم! کیه که از پول بدش بیاد (حالا حلال)
آقا شروین منم تو زمینه هایی باهات موافقم و تو جاهایی مخالف و بخاطر منحرف شدم موضوع تاپیک ادامه نمیدم فقط این که گفتی حزب ا.. ی نیستی خیالم راحت شد :D
در زمینه ی تاپیک میتونیم یه شرکت ÷یدا کنیم که برای کارش نیاز به سرمایه داشته باشه!
مثلا یه شرکت تاره تاسیس تولیدی! که نیاز به سرمایه داره بعد ما سایتی بزنیم براش و سرمایه جمع کنیم وو سود ببریم مثل بازار سهام! :blink:
راستی چیزی مثل بازار سهام تو اینتر نت هست؟ اگه باشه خوبه میشه تو فروم از متخصصان فروم استفاده کرد و سهام پر سود رو خرید :rolleyes: بازم دارم موضوع رو عوض میکنم! :f34r:
خدانگهدار
خود بازار سهام تهران تو اينترنت هستش. براي فعاليت توش بايد بري بانک توسعه صادرات يه حساب مخصوص باز کني بعد يه يوزر و پسوورد ميدن باهاش ميري تو سايت خريدو فروش ميکني . تمام نمودار ها جلو چشمته و هر 5 دقيقه يه بار آپديت ميشه. البته ميتوني ايت يوزر و پس رو از خود سازمان بورس بگيري. که البته اون يوزر و پس خود سايت سازمان بورسو ميده و بانک يوزر و پس خودشو ميده. که فرق زيادي با هم ندارن. اين کاري که شما ميگي خيلي ريسکش بالاس البته من از ريسک کردن خوشم مياد ولي واسه جذب سرمايه بايد کارشناسو اينا داشته باشيم يارو چجوري سرمايه بده به ما؟؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
بورس هم فكر خوبي هست. ولي بايد يه تيم حرفه اي رو اين موضوع كار كنه. بياييد رو مسايلي تمركز كنيم كه تا حالا

روش كار نشده يا كمتر كار شده باشه. ما به چند تا برنامه نويس احتياج داريم.

كسي رو نميشناسيد كه بتونه كمك كنه ؟

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من میگم كه اول از همه بیاین روی فوروم آرش كار كنیم ،، اون رو به یك سرانجامی برسونیم ..
دوستانی هم كه تخصص ندارن حداقل در زمینه كنترل كاربران در فوروم كه می تونن كمك كنن !
بعد كه فوروم پا گرفت و شلوغ شد ، اونجا خودش كارشناس بورس و این مسائل پیدا می شه !! می شه از اونها استفاده كرد ..
اول از همه باید یك مرجع درست و حسابی داشته باشیم ، یك چیزی توی همین مایه های فوروم ..

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از Tiva :
من میگم كه اول از همه بیاین روی فوروم آرش كار كنیم ،، اون رو به یك سرانجامی برسونیم ..
دوستانی هم كه تخصص ندارن حداقل در زمینه كنترل كاربران در فوروم كه می تونن كمك كنن !
بعد كه فوروم پا گرفت و شلوغ شد ، اونجا خودش كارشناس بورس و این مسائل پیدا می شه !! می شه از اونها استفاده كرد ..
اول از همه باید یك مرجع درست و حسابی داشته باشیم ، یك چیزی توی همین مایه های فوروم ..

اينم فكر جالبي هست. اما كي تصميم بگيرن كه اين فرمو راه اندازي بشه خدا ميدونه. من در خدمتم.

از بابت ساختن بخش هاي جديد براي يك سايت مرجع احتياج به چند نفر از چند رشته مختلف مثل برنامه نويسي

PHP و طراح سايت و ... داريم. نميگم از اول همه يه جا همكاري مي كنن. كم كم جور ميشه .

shervin_siemens

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از neo2 :
سلام. تو اين تاپيك قصد دارم يه پيشنهاد بدم. واسه همه كسايي كه تو اينتزنت مي گردن واسه كسب درآمد.

پيشنهاد من اينه كه هركسي كه ميتونه يه سيستم جديد كسب درآمد معرفي كنه.

نه به اين معني كه بريم توش ثبت نام كنيم. من مي خوام كه هركسي كه تو اين زمينه تخصصي داره بياد و همه تحت

يك دامين فعاليت كنيم. ريموت و حضوري هم فرقي نداره. اگه پينهاد خوبي بود همه روش كار ميكنيم و تو سودش هم

شريك. همه با هم بگرديم سيستم هايي كه پول حلال ميشه ازش بدست آورد رو شناسايي كنيم و خودمون

بسازيمش. كسايي هم كه پيشنهادشون خوبه خودشون مدير اون بخش بشن؟ چطوره ؟

حاضرايد كمك بديد و ديگه اين همه حرف و حديث رو از ميون برداريد كه ميگن اين حلاله و اون حرومه ؟

خوشحال ميشم همه با هم باشيم.

به نظر من سايت lalius از همه بهتره.من ماهي من 5 ميليون ازش درآمد دارم.آقاي neo2 زير مجموعه هايي رو كه قرار بود براي ما جمع كني چي شد ؟ همش باد هوا بود .3 دلار ما رو هم خوردي نوش جونت.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
عزیزان من الان با این نیک دات آی آر مشکل پیدا کردم
معلوم نیست دارن چی کار میکنن
نمیکنن یکمی به کاراشون سروسامان بدن
هر وقت درست شد خبرتون میدم
فعلا
با عرض معضرت خدمت دوستان عزیز

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك نظر دارم بياييد يك شبكه فروش فرش ايراني راه بياندازيم با اينترنت مثلا الان تو شهر ما قاليچه و گليم هايي هست كه قاليبافها با 30تا40 تومن برات مي بافند ما مي تونيم خيلي راحت هم بيشتر به اونها بديم هم خودمون سود ببريم هم فرش را به دنيا صادر كنيم حتما حمايت هم مي شيم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ايده ي جالبيه . ولي قبول کن سخته البته نشدني نيست.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از shervin_siemens :
به نظر من سايت lalius از همه بهتره.من ماهي من 5 ميليون ازش درآمد دارم.آقاي neo2 زير مجموعه هايي رو كه قرار بود براي ما جمع كني چي شد ؟ همش باد هوا بود .3 دلار ما رو هم خوردي نوش جونت.

دوست عزيز. اون 3 دلاري كه شما ميگي خوردي مگه همين جور الكي هست ؟ سايت حساب و كتاب داره داداش.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از reza1350 :
من يك نظر دارم بياييد يك شبكه فروش فرش ايراني راه بياندازيم با اينترنت مثلا الان تو شهر ما قاليچه و گليم هايي هست كه قاليبافها با 30تا40 تومن برات مي بافند ما مي تونيم خيلي راحت هم بيشتر به اونها بديم هم خودمون سود ببريم هم فرش را به دنيا صادر كنيم حتما حمايت هم مي شيم

فكر خيلي عالي هست. ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي؟ خوب براي فروش اين جور اجناس به خارج كشور كارت

اعتباري لازم هست. و اينكه چطوري مثلا فرش ها رو به دست مشتري ها برسونيم و يا چطوري از اونجا واسه

شهرههاي ديگه بفرستيم ؟

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، اين اولين مسيج منه كه تو يه فروم مي زنم p: اگه تو برنامه نويسي كاري بود من يه كمي بلدم (; مي تونم كمك كونم ولي ايده هامو به شما نمي گم (:)

بالا