اقا یوم یه سایت میخوام که علاوه بر معرفی دوربین نمونه عکسی هم که باهاش گرفتن رو نشون بده ممنون میشم
l3ardia Registered User تاریخ عضویت 15 آپریل 2005 نوشتهها 102 لایکها 0 23 فوریه 2006 #1 اقا یوم یه سایت میخوام که علاوه بر معرفی دوربین نمونه عکسی هم که باهاش گرفتن رو نشون بده ممنون میشم
atropat Registered User تاریخ عضویت 20 نوامبر 2005 نوشتهها 283 لایکها 2 محل سکونت Iran - Tabriz 23 فوریه 2006 #2 :به نظر من بهترین سایت برای مقایسه و انتخاب دوربین دیجیتال www.dpreview.com در ضمن نمونه عکس دوربین ها رو هم داره و خیلی امکانات دیگه
:به نظر من بهترین سایت برای مقایسه و انتخاب دوربین دیجیتال www.dpreview.com در ضمن نمونه عکس دوربین ها رو هم داره و خیلی امکانات دیگه
phoyo_live مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 31 می 2004 نوشتهها 1,047 لایکها 13 سن 38 محل سکونت ahwaz 23 فوریه 2006 #3 dpreview.com براي معرفي و شناخت دوربين اما نمونه عکس کاملترين سايتي که من ديدم pbase.com هستش . برو اسم دوربينتو تو قسمت سرچش وارد کن تا يه عالمه عکس تو شرايط مختلف از ادماي مختلف( مبتيد و اماتور و حرفه اي )برات بذاره.
dpreview.com براي معرفي و شناخت دوربين اما نمونه عکس کاملترين سايتي که من ديدم pbase.com هستش . برو اسم دوربينتو تو قسمت سرچش وارد کن تا يه عالمه عکس تو شرايط مختلف از ادماي مختلف( مبتيد و اماتور و حرفه اي )برات بذاره.