• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان بهترین استراتژی برای نئو باکس کدومه ؟

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان استراتژی های زیادی رو مطرح کردن ولی الان به طور کل بهترین استراتژی کدومه ؟

کدوم بهتر جواب می ده

خواهشا کاملا توضیح بدید

با تشکر

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان استراتژی های زیادی رو مطرح کردن ولی الان به طور کل بهترین استراتژی کدومه ؟

کدوم بهتر جواب می ده

خواهشا کاملا توضیح بدید

با تشکر
سرچ کنی کلی استراتژی تو نت نوشته چیز مخفی نیستش به عملکرد خودت مونده فقط توی نئو با احتیاط کار کن که حسابت بسته نشه و کلی ضرر نکنی

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
سرچ کنی کلی استراتژی تو نت نوشته چیز مخفی نیستش به عملکرد خودت مونده فقط توی نئو با احتیاط کار کن که حسابت بسته نشه و کلی ضرر نکنی

ممنون از جوابتون ولی مشکل کار اینجاست کخ کدومش بهترین هست و خوب جواب داده

در ضمن فک کنم اگه دوبار ثبت نام کنی و هی برا خودت زیر مجموعه بسازی حساب و می بنده درسته ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ممنون از جوابتون ولی مشکل کار اینجاست کخ کدومش بهترین هست و خوب جواب داده

در ضمن فک کنم اگه دوبار ثبت نام کنی و هی برا خودت زیر مجموعه بسازی حساب و می بنده درسته ؟
بهترین نداره باید طبق شرایطی که داری و اندازه کلیک رفرالات استراتژی مناسب شرایطت انجام بدی توی خود فروم نئو قسمت موفقیتها کاربرا روشهاشونو گفتن
ریسک داره

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
با کلیک های خودت و انجام مینی جاب ها به 1 دلار میرسی و 5 زیرمجموعه اجازه میکنی.
تا هفته بعد اگه حساب کنیم هر زیرمجموعه 100 تا کلیک نیم سنتی کنه بعد از یک هفته و با احتساب کلیک های خودت 20 دلار داری که 100 تا دیگه اجاره میکنی. هفته بعد با درامدی که از زیرمجموعه ها داری بیشتر از 200 دلار میشه 90 دلارش رو میزاری تو جیبت از 110 دلار بقیه یه عضویت گلدن یک ساله میگیری و 100 تای دیگه اجاره میکنی. این روند رو ادامه میدی تا به 2000 زیرمجموعه برسی حالا روزی بیش از 5000 دلار سود داری. هزینه تمدیدشون هم که زیاد نیست!

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
این هایی که بالا نوشتم خلاصه آنچه بود که توی وبلاگ ها اومده و همش کشکه.
اجاره زیرمجموعه توی این سایت فقط ضرر داره. پول خودت هم برنمیگردونه

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
این هایی که بالا نوشتم خلاصه آنچه بود که توی وبلاگ ها اومده و همش کشکه.
اجاره زیرمجموعه توی این سایت فقط ضرر داره. پول خودت هم برنمیگردونه

خوب پس اگه اجاره نکنم چطوری می شه پول در اورد ریفرال مستقیم هم که سخته

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوست عزیز کاربری که در بالا گفتید اجاره کردن رفرال ریسک داره کاملا در اشتباهی! به این دلیل که خودتون باید استراتژیک کار با رفرال ها و چگونگی مدیریت رفرال ها رو دونسته باشید. برای اینکه این روش رو منتقل کنم به شما حتما به تاپیک من سر بزنید:
لینک تاپیک
طبق تجربه ی 1 ساله خودم در پروباکس و نئوباکس ، ضرر تنها در صورتی بر شما تحمیل میشه که بعد از اجاره رفرال ها هیچ مدیریتی بر روی آن ها نداشته باشید و همچنین کاربر استاندارد باشید! که در این صورت باید هر روز رفرال ها تون رو چک کنید که اگر 5 روز بدون کلیک هستند آنها رو تعویض کنید تا روند به صورت عادی برگرده!
همونطور که میدونید کاربر استاندارد از هر کلیک رفرال اجاره ای 0.005 $ سود میکنه ولی در گلدن دوبرابر آن یعنی 0.01 $ ! پس در صورتی که تلاشی در کاربری استاندارد نکنید قطعا ضرر خواهید کرد ولی چیزی که مهم هست مدیریت رفرال هاست که امیدوارم بتونید از این استراتژیک استفاده کنید.
نکته:هنوز استراتژیکی در اینجا مطرح نکردم! لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.
این استراتژیک کتابی بصورت فایل پی دی اف هست که به مبلغ 2 $ از سایت های خارجی خریدم که شما میتونید اطلاعات بیشتر در موردش رو از لینک زیر کسب کنید:
لینک تاپیک

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سلام دوست عزیز کاربری که در بالا گفتید اجاره کردن رفرال ریسک داره کاملا در اشتباهی! به این دلیل که خودتون باید استراتژیک کار با رفرال ها و چگونگی مدیریت رفرال ها رو دونسته باشید. برای اینکه این روش رو منتقل کنم به شما حتما به تاپیک من سر بزنید:
لینک تاپیک
طبق تجربه ی 1 ساله خودم در پروباکس و نئوباکس ، ضرر تنها در صورتی بر شما تحمیل میشه که بعد از اجاره رفرال ها هیچ مدیریتی بر روی آن ها نداشته باشید و همچنین کاربر استاندارد باشید! که در این صورت باید هر روز رفرال ها تون رو چک کنید که اگر 5 روز بدون کلیک هستند آنها رو تعویض کنید تا روند به صورت عادی برگرده!
همونطور که میدونید کاربر استاندارد از هر کلیک رفرال اجاره ای 0.005 $ سود میکنه ولی در گلدن دوبرابر آن یعنی 0.01 $ ! پس در صورتی که تلاشی در کاربری استاندارد نکنید قطعا ضرر خواهید کرد ولی چیزی که مهم هست مدیریت رفرال هاست که امیدوارم بتونید از این استراتژیک استفاده کنید.
نکته:هنوز استراتژیکی در اینجا مطرح نکردم! لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.
این استراتژیک کتابی بصورت فایل پی دی اف هست که به مبلغ 2 $ از سایت های خارجی خریدم که شما میتونید اطلاعات بیشتر در موردش رو از لینک زیر کسب کنید:
لینک تاپیک
شما که یک ساله داری سود میکنی عکسی از صفحه ریفرالهای اکونتت بزار برامون همچنین بالانس و چندین نمونه برداشتت از نئوباکس که داشتی اگر یک سال هست حتما ماهی 300 دلار رو ازش درامد داری رفیق

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
شما که یک ساله داری سود میکنی عکسی از صفحه ریفرالهای اکونتت بزار برامون همچنین بالانس و چندین نمونه برداشتت از نئوباکس که داشتی اگر یک سال هست حتما ماهی 300 دلار رو ازش درامد داری رفیق
دوست عزیز از شما سوال نشده پس لطفا دخالت نکن.

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سعی کنید مدارک حرفای این اقا رو اول ببینید نه اینکه به اعتماد حرفهای یک ادم ناشناس و تازه وارد بخواید وقتتونو تلف کنید چندین ماه و بعد به هیچ جا نرسید حیفه این وقتو اعصابتونو که پای نت هدر بره مدرک که بزاره بازم بهتر میتونید تصمیم بگیرید و راحتتر

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
لینک تاپیک
لینک تاپیک
منظور من هم از اشاره ای که داشتم شما بودید. دو روز فهمیدی اینترنت چیه اومدی به این و اون مشاوره میدی که پول و وقتشون رو کجا هدر بدن. به خاطر 2 دلار و زیرمجموعه گیری.
یه سری هستن به خاطر مسائل جزئی مثل رفرال گیری پول بقیه رو به باد میدن مثلا همون سایت به اصطلاح مانیتورینگی که سایت هایی برای سرمایه گذاری معرفی کرده بود با ضریب اطمینان 100 درصد و 98 درصد که دونه دونه اسکم شدن و یا فقط باعث ضرر بود و پول خیلی ها هدر رفت.
مهمترین مسئله در ارزیابی سود و ضرر میانگین کلیک های رفرال ها هست که شما در استراتژیت برای عضویت گلدن گفتی: "اگر هر رفرال 2 کلیک در روز انجام بده...". من نمیدونم این رو از کجات دراوردی؟
همه چیز در فروم نئوباکس مشخصه : neobux.com/forum/?/4
طبق وضعیت همه افراد با عضویت گلدن میانگین کلیک ها بین 0.6 تا 0.7 هست.

rapreader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست عزیز از شما سوال نشده پس لطفا دخالت نکن.

:D:general304:
عجب حرف شاخی زدی یه لحظه دراز کشیدم رو زمین:general711:

کدوم بهتر جواب می ده

خواهشا کاملا توضیح بدید

با تشکر

پولکی ،عزیزم بهترین استراتژی سرمایه گذاری بالا هستش این سایتا با سرمایه گذاری در حد 100-200 دلار سود که نمیدن هیچی پول خودتون هم برنمیگرده از ما گفتن از شما هم شنفتن:D

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از دوستان

فک کنم کلا نتیجه این شد پول در اوردن از این سایت سخته و باید خیلی زحمت کشید

منظور این هست فک کنم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
یعنی در پرو باکس هم آدم با سرمایه گذاری به جایی نمیرسه (با سرمایه کم )؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
الان اگر دقت کنید در صفحه اول همین فروم یک تایپیک با نام کسب در امد از نئو باکس ماهانه تا 120 دلار بزرگترین تایپیک و ماندگارترین تایپیک تو انجمن همین تایپیکه تعداد افرادی که فعالیت دارن و تعداد پستاشون رو نگاه کنید یعنی همه اینا بی کارن که روده خودشونو برای ماهی مثلا 70 دلار یا 50 دلار پاره میکنند برای انجام تسک کاربران حرفه ای همین انجمن هم همونجا حضور دارن یعنی همه اونا نمیفهمن که تسک میزنند پس بیان با 4 تا کلیک و اجاره زیر مجموعه ماهی 500 دلار کاسب بشن اینقدرم خودشونو خسته نکنند اصلا دوران سایتهای کلیکی و دلار بازی گذشته فقط کریپتو کارنسی

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
الان اگر دقت کنید در صفحه اول همین فروم یک تایپیک با نام کسب در امد از نئو باکس ماهانه تا 120 دلار بزرگترین تایپیک و ماندگارترین تایپیک تو انجمن همین تایپیکه تعداد افرادی که فعالیت دارن و تعداد پستاشون رو نگاه کنید یعنی همه اینا بی کارن که روده خودشونو برای ماهی مثلا 70 دلار یا 50 دلار پاره میکنند برای انجام تسک کاربران حرفه ای همین انجمن هم همونجا حضور دارن یعنی همه اونا نمیفهمن که تسک میزنند پس بیان با 4 تا کلیک و اجاره زیر مجموعه ماهی 500 دلار کاسب بشن اینقدرم خودشونو خسته نکنند اصلا دوران سایتهای کلیکی و دلار بازی گذشته فقط کریپتو کارنسی

این تسک زدن ها معمولا و حدودا باید ساعت 3 شب انجام بشه . یعنی درست زمانی که بدن سلول هاش رو داره ترمیم میکنه ...
حالا اگه ترمیم نکنه به مرور زمان ، عوارض متعددی برای انسان پیش میاد که فقط یکیش "سرطان" هست ...
( البته دور از جون همشون ، ولی حقیقته . مثل نوشابه و فست و فود و ... که باعث سرطان میشه ... )

در هر حال ممنون از شما

بالا