poolaky
Registered User
دوستان استراتژی های زیادی رو مطرح کردن ولی الان به طور کل بهترین استراتژی کدومه ؟
کدوم بهتر جواب می ده
خواهشا کاملا توضیح بدید
با تشکر
کدوم بهتر جواب می ده
خواهشا کاملا توضیح بدید
با تشکر
سرچ کنی کلی استراتژی تو نت نوشته چیز مخفی نیستش به عملکرد خودت مونده فقط توی نئو با احتیاط کار کن که حسابت بسته نشه و کلی ضرر نکنیدوستان استراتژی های زیادی رو مطرح کردن ولی الان به طور کل بهترین استراتژی کدومه ؟
کدوم بهتر جواب می ده
خواهشا کاملا توضیح بدید
با تشکر
سرچ کنی کلی استراتژی تو نت نوشته چیز مخفی نیستش به عملکرد خودت مونده فقط توی نئو با احتیاط کار کن که حسابت بسته نشه و کلی ضرر نکنی
بهترین نداره باید طبق شرایطی که داری و اندازه کلیک رفرالات استراتژی مناسب شرایطت انجام بدی توی خود فروم نئو قسمت موفقیتها کاربرا روشهاشونو گفتنممنون از جوابتون ولی مشکل کار اینجاست کخ کدومش بهترین هست و خوب جواب داده
در ضمن فک کنم اگه دوبار ثبت نام کنی و هی برا خودت زیر مجموعه بسازی حساب و می بنده درسته ؟
این هایی که بالا نوشتم خلاصه آنچه بود که توی وبلاگ ها اومده و همش کشکه.
اجاره زیرمجموعه توی این سایت فقط ضرر داره. پول خودت هم برنمیگردونه
شما که یک ساله داری سود میکنی عکسی از صفحه ریفرالهای اکونتت بزار برامون همچنین بالانس و چندین نمونه برداشتت از نئوباکس که داشتی اگر یک سال هست حتما ماهی 300 دلار رو ازش درامد داری رفیقسلام دوست عزیز کاربری که در بالا گفتید اجاره کردن رفرال ریسک داره کاملا در اشتباهی! به این دلیل که خودتون باید استراتژیک کار با رفرال ها و چگونگی مدیریت رفرال ها رو دونسته باشید. برای اینکه این روش رو منتقل کنم به شما حتما به تاپیک من سر بزنید:
لینک تاپیک
طبق تجربه ی 1 ساله خودم در پروباکس و نئوباکس ، ضرر تنها در صورتی بر شما تحمیل میشه که بعد از اجاره رفرال ها هیچ مدیریتی بر روی آن ها نداشته باشید و همچنین کاربر استاندارد باشید! که در این صورت باید هر روز رفرال ها تون رو چک کنید که اگر 5 روز بدون کلیک هستند آنها رو تعویض کنید تا روند به صورت عادی برگرده!
همونطور که میدونید کاربر استاندارد از هر کلیک رفرال اجاره ای 0.005 $ سود میکنه ولی در گلدن دوبرابر آن یعنی 0.01 $ ! پس در صورتی که تلاشی در کاربری استاندارد نکنید قطعا ضرر خواهید کرد ولی چیزی که مهم هست مدیریت رفرال هاست که امیدوارم بتونید از این استراتژیک استفاده کنید.
نکته:هنوز استراتژیکی در اینجا مطرح نکردم! لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.
این استراتژیک کتابی بصورت فایل پی دی اف هست که به مبلغ 2 $ از سایت های خارجی خریدم که شما میتونید اطلاعات بیشتر در موردش رو از لینک زیر کسب کنید:
لینک تاپیک
دوست عزیز از شما سوال نشده پس لطفا دخالت نکن.شما که یک ساله داری سود میکنی عکسی از صفحه ریفرالهای اکونتت بزار برامون همچنین بالانس و چندین نمونه برداشتت از نئوباکس که داشتی اگر یک سال هست حتما ماهی 300 دلار رو ازش درامد داری رفیق
منظور من هم از اشاره ای که داشتم شما بودید. دو روز فهمیدی اینترنت چیه اومدی به این و اون مشاوره میدی که پول و وقتشون رو کجا هدر بدن. به خاطر 2 دلار و زیرمجموعه گیری.سلام دوست عزیز کاربری که در بالا گفتید اجاره کردن رفرال ریسک داره کاملا در اشتباهی! به این دلیل که خودتون باید استراتژیک کار با رفرال ها و چگونگی مدیریت رفرال ها رو دونسته باشید. برای اینکه این روش رو منتقل کنم به شما حتما به تاپیک من سر بزنید:
لینک تاپیک
طبق تجربه ی 1 ساله خودم در پروباکس و نئوباکس ، ضرر تنها در صورتی بر شما تحمیل میشه که بعد از اجاره رفرال ها هیچ مدیریتی بر روی آن ها نداشته باشید و همچنین کاربر استاندارد باشید! که در این صورت باید هر روز رفرال ها تون رو چک کنید که اگر 5 روز بدون کلیک هستند آنها رو تعویض کنید تا روند به صورت عادی برگرده!
همونطور که میدونید کاربر استاندارد از هر کلیک رفرال اجاره ای 0.005 $ سود میکنه ولی در گلدن دوبرابر آن یعنی 0.01 $ ! پس در صورتی که تلاشی در کاربری استاندارد نکنید قطعا ضرر خواهید کرد ولی چیزی که مهم هست مدیریت رفرال هاست که امیدوارم بتونید از این استراتژیک استفاده کنید.
نکته:هنوز استراتژیکی در اینجا مطرح نکردم! لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.
این استراتژیک کتابی بصورت فایل پی دی اف هست که به مبلغ 2 $ از سایت های خارجی خریدم که شما میتونید اطلاعات بیشتر در موردش رو از لینک زیر کسب کنید:
لینک تاپیک
دوست عزیز از شما سوال نشده پس لطفا دخالت نکن.
دوستان استراتژی های زیادی رو مطرح کردن ولی الان به طور کل بهترین استراتژی کدومه ؟
کدوم بهتر جواب می ده
خواهشا کاملا توضیح بدید
با تشکر
یعنی در پرو باکس هم آدم با سرمایه گذاری به جایی نمیرسه (با سرمایه کم )؟
الان اگر دقت کنید در صفحه اول همین فروم یک تایپیک با نام کسب در امد از نئو باکس ماهانه تا 120 دلار بزرگترین تایپیک و ماندگارترین تایپیک تو انجمن همین تایپیکه تعداد افرادی که فعالیت دارن و تعداد پستاشون رو نگاه کنید یعنی همه اینا بی کارن که روده خودشونو برای ماهی مثلا 70 دلار یا 50 دلار پاره میکنند برای انجام تسک کاربران حرفه ای همین انجمن هم همونجا حضور دارن یعنی همه اونا نمیفهمن که تسک میزنند پس بیان با 4 تا کلیک و اجاره زیر مجموعه ماهی 500 دلار کاسب بشن اینقدرم خودشونو خسته نکنند اصلا دوران سایتهای کلیکی و دلار بازی گذشته فقط کریپتو کارنسی
کس ننتبه هیچ وجه! ضرر هم میکنید