• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان به کدوم بانک خصوصی ایرانی میشه سوئیفت شد؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان الان به کدوم بانک ایرانی میشه سوئیفت زد؟ چون بیشتر بانک ها عضو هستند اما میگن کسی به بانک ما سوئیفت نمیزنه . کسی تجربه ای تو این ماه ها داشته برای سوئیفت؟
به طور مثال امروز بانک سامان اعلام کردن بهم گه سوئیفت به ما نمیزنن .

و یک سوال بعید . بانکی هست که ریال حواله دریافتی رو به ارز مبادله ای نده؟ به ارز آزاد بده؟ صرافی رو نمیگما بانک رو عرض میکنم.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
از 3 4 سال پیش سویفت کلیه ارتباطات و مراوداتشو با بانکهای ایرانی قطع کرده دوست عزیز.دقیقا بعد از قطعنامه های شورای امنیت.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
از 3 4 سال پیش سویفت کلیه ارتباطات و مراوداتشو با بانکهای ایرانی قطع کرده دوست عزیز.دقیقا بعد از قطعنامه های شورای امنیت.

بانک های مثل بانک سینا . سامان . ملت و پاسارگاد و پارسیان . هنوز عضو سوئیفت هستند و همینطور بانک تجارت که امروز دوباره تحریم شد .
اما موضوع اینه که این بانک ها هم عملا تفاوتی با دولتی ها ندارند و بیشترشون توسط بانک های خارجی سوئیفت بهشون زده نمیشه . دلیلشم ترس اون بانک مبدا هست .

حالا سوال من اینه که آیا بانکی رو اخیرا کسی دیده که سوئیفت بگیره؟ مثلا تجارت تا چند روز پیش سوئیفت بهش از آسیا راحت میزدن اما از اروپا نمیزدن . که البته امروز تحریم شد کلا از هیچ جا نمیزنن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
زمزمه‌های بازگشایی سوئیفت در ایران
امروز، 1120 روز از صدور بیانیه سوئیفت به منظور تحریم سیستم بانکی ایران می‌گذرد و اکنون با صدور بیانیه لوزان، سوئیفت که از مدتها قبل برخی تحرکات را در سیستم بانکی ایران آغاز کرده بود، ساز آمدن دوباره‌اش به ایران را کوک کرده است.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، 25 اسفندماه 90 بود که شرکت ارتباطی بلژیکی سوئیفت، در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که به پیروی از اتحادیه اروپا، تصمیم گرفته تا ارایه خدمات ارتباطی به بانک‌ها و موسسات مالی ایرانی که موضوع تحریم اتحادیه اروپا هستند را قطع کند. درست 55 روز بعد از تحریم بانک مرکزی از سوی اتحادیه اروپا. دو روز بعد بود که سوئیفت قطع خدمات خود را به بانکهای ایرانی آغاز کرد و اینگونه بود که تبادلات رسمی ارزی میان ایران و دنیا، به کانال غیررسمی وارد شد.
بانک مرکزی در بهمن ماه سال 90 تحت تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفت و دلیل عنوان شده برای اجرای این تحریم، نگرانی های این اتحادیه از نقش احتمالی و اثبات نشده بانک مرکزی در برنامه های نظامی و هسته ای ایران بود.
اگرچه تحریم بانک‌های ایرانی از جمله بانک مرکزی، بیشتر یک تصمیم سیاسی بوده و پایه و اساس آن قوانین بین المللی نبود، اما بالاخره تا این لحظه حتی بعد از بیانیه هسته ای سوئیس در ابتدای روی کار آمدن دولت روحانی و صدور بیانیه اخیر در لوزان، توانسته پابرجا باقی بماند و ضررهای زیادی را از جمله بالا رفتن نرخ معامله ایران با طرف های خارجی، به اقتصاد کشور وارد کند، اما حداقل نتوانسته اقتصاد ایران را از حرکت باز بدارد و بالاخره تجار و فعالان اقتصادی ایرانی، راهی برای دور زدن همین تحریم ها و عدم استفاده از امکان ارتباطی سوئیفت را پیدا کردند و 50 میلیارد دلار صادرات و بالغ بر 55 میلیارد دلار واردات را در بخش غیرنفتی رقم زدند، حال صادرات نفت طی این سالها و روزها بماند.
البته نباید این را هم نادیده گرفت که هر یک دلاری که از طریق سیستم بانکی از نقطه‌ای به نقطه دیگر رد و بدل می‌شود، مدیریت آن از طریق سیستم بانکی کارگزاری در آمریکا است و استفاده و قبول دلار آمریکا از طرفین در معاملات جهانی، به دلار قدرت تجاری بالایی داده و مقامات آمریکایی از این قدرت برای به کرسی نشاندن نظرات و منافع خود نیز استفاده می‌کنند.

آمارها گویای این است که در مذاکرات ایران و گروه 1+5 در ژنو در نوامبر 2013 به ایران اجازه بهره برداری از4.2 میلیارد دلار از اموال مسدود شده‌اش را به بانک مرکزی داد. این مبلغ در چندین قسط به چند بانک واریز شد. بعد از تمدید توافق نیز مبلغ 2.8 میلیارد دلار از اموال مسدود شده ایران با کارت سبز آمریکا و متحدانش به حساب های بانک مرکزی در چندین قسط واریز شد که این قسط بندی همچنان هم ادامه دارد.
اما اکنون بعد از فراز و فرودهایی که روابط بانکی ایران با دنیا داشته است، خبرها حکایت از این دارد که سوئیفت برخی تحرکات را برای بازگشت مجدد به ایران داشته و با برخی بانکهای ایرانی نیز که البته خصوصی هستند، وارد مذاکره رسمی و غیررسمی شده تا بتواند مجدد در اقتصاد ایران حضور یابد.
کارشناسان بانکی بر این باورند که بازگشت مجدد ایران به سیستم سوئیفت می‌تواند فقط در برقراری ارتباط با بانک‌ های دیگر جهان سهولت تکنیکی به ارمغان آورد؛ چراکه سیستم سوئیفت، نرم‌افزاری است که پیام‌رسانی از یک بانک یا شرکت را به بانک و شرکتی دیگری مقدور می سازد.
بنابراین اتصال مجدد ایران به این سیستم جهانی، نشان از برگشت آهسته بانک‌های ایرانی به جامعه بانکی جهانی است و این امکان را به بانک ها و شرکت ها می دهد که بتواند پیام خود را به دیگر بانک ها در چارچوبی مطمئن برساند. این اتصال مجدد به سوئیفت سهولت فنی برای بانک های ایرانی خواهد داشت و نشان مثبتی برای بانکداران چه در ایران و چه خارج از ایران است که درب های بسته بانک ها و شرکت های اورپایی به آهستگی در حال باز شدن است.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
همش طبل توخالی هست مافیاهای اقتصادی و هزاران دست پشت پرده نمیذارند تغییر خاصی ایجاد بشه، بدتر میشه بهتر نمیشه دو روز دیگه هم جمهوری خواه ها میان سر کار و واقعاً دیدنی خواهد بود مملکت ما!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خیلی جالبه شما برای یه همچین تاپیکی چست های بقیه را پاک و ویرایش میکنین
فرمایشات شما طلاس و عرایض من نوعی چرت و پرت

پست های منو کی پاک کرده ؟!!!!

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
خیلی جالبه شما برای یه همچین تاپیکی چست های بقیه را پاک و ویرایش میکنین
فرمایشات شما طلاس و عرایض من نوعی چرت و پرت

پست های منو کی پاک کرده ؟!!!!
همونهایی که تو پست قبلم عنوان کردم! :)
با یوزر 2007 عجیبه براتون؟!!

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
میشه مبالغ کم هم واریز کرد از این طریق؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سویفت باز شد بالاخره ؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سویفت باز شد بالاخره ؟
اسما باز شده ولی عملا تا وقتی بانکها نرم افزارهاشون رو آپدیت نکنند ، سوئیفت عملیاتی نمیشه که این هم اینطور که اعلام کردند ۲-۳ هفته زمان می بره.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان عزیز باز شده همونطور که دوستمون فرمودن آپدیت نیست سیستم ها که آپدیت هم بشه بازم فایده نداره چرا که امروز من شخصا پرسیدم . اگر حواله دریافت کنید بر اساس نرخ بانک مرکزی به شما پرداخت میکنن که یعنی هر هزار دلار حدود 400 هزار تومان باید ضرر بدید که نتیجه میشه که هنوز صرافی ها کارمزدشون یه صرفه تره . ثانیا اگر بخاید حواله بزنید باید پارتی داشته باشید تا با نرخ دولتی براتون حواله بزنن وگرنه نمیزنن .
پس عملا تا تک نرخی شدن ارز خودمونو داریم مسخره میکنیم با اسم سوییفت

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دوستان عزیز باز شده همونطور که دوستمون فرمودن آپدیت نیست سیستم ها که آپدیت هم بشه بازم فایده نداره چرا که امروز من شخصا پرسیدم . اگر حواله دریافت کنید بر اساس نرخ بانک مرکزی به شما پرداخت میکنن که یعنی هر هزار دلار حدود 400 هزار تومان باید ضرر بدید که نتیجه میشه که هنوز صرافی ها کارمزدشون یه صرفه تره . ثانیا اگر بخاید حواله بزنید باید پارتی داشته باشید تا با نرخ دولتی براتون حواله بزنن وگرنه نمیزنن .
پس عملا تا تک نرخی شدن ارز خودمونو داریم مسخره میکنیم با اسم سوییفت
براي ارسال و دريافت حواله احتياج به داشتن حساب ارزي هست و با حسابهاي ريالي اين امكان وجود نداره.
شما وقتي واير دريافت مي كنيد به حساب شما دلار واريز ميشه و شما دلار يا ارز تعريف شده حساب ارزيتون رو دريافت مي كنيد كه مي تونيد در بازار ازاد بفروشيد ، پس ضرر ٤٠٠ توماني منتفي است.
براي شارژ حساب ارزي براي اشخاص حقيقي ، بانك به شما دلار نميفروشه بلكه شما دلار رو از بازار ازاد خريداري مي كنيد و به حساب بانكيتون واريز مي كنيد، و بانك با گرفتن كارمزد براتون نقل و انتقال رو انجام ميده.
باز شدن سوئيفت براي افراد حقيقي و حقوقي به نقل و انتقال ارزانتر و مطمئن تر ارز منجر ميشه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
براي ارسال و دريافت حواله احتياج به داشتن حساب ارزي هست و با حسابهاي ريالي اين امكان وجود نداره.
شما وقتي واير دريافت مي كنيد به حساب شما دلار واريز ميشه و شما دلار يا ارز تعريف شده حساب ارزيتون رو دريافت مي كنيد كه مي تونيد در بازار ازاد بفروشيد ، پس ضرر ٤٠٠ توماني منتفي است.
براي شارژ حساب ارزي براي اشخاص حقيقي ، بانك به شما دلار نميفروشه بلكه شما دلار رو از بازار ازاد خريداري مي كنيد و به حساب بانكيتون واريز مي كنيد، و بانك با گرفتن كارمزد براتون نقل و انتقال رو انجام ميده.
باز شدن سوئيفت براي افراد حقيقي و حقوقي به نقل و انتقال ارزانتر و مطمئن تر ارز منجر ميشه
بنده حساب ارزی حقوقی در بانک ملت مشهد دارم و هر بانکی در این سرزمین بفرمایید حاضرم بیام و حواله سوییفت بگم بزنن واسم و شما ببینید که چنین خبری نیست دوست عزیز . هیچ بانکی به شما دلار اسکناس نمیده و دلار موجود در حساب ارزی شما رو هم به قیمت بازار نمیخره . من حاضرم یک شخص معتمد اینجا انتخاب کنیم و هر کدوممون یک میلیون بریزیم حسابش . بعد تست کنیم اگر حرف شما درست بود اون یک میلیون مال شما . رو بیشترشم من پایه ام .

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
بنده حساب ارزی حقوقی در بانک ملت مشهد دارم و هر بانکی در این سرزمین بفرمایید حاضرم بیام و حواله سوییفت بگم بزنن واسم و شما ببینید که چنین خبری نیست دوست عزیز . هیچ بانکی به شما دلار اسکناس نمیده و دلار موجود در حساب ارزی شما رو هم به قیمت بازار نمیخره . من حاضرم یک شخص معتمد اینجا انتخاب کنیم و هر کدوممون یک میلیون بریزیم حسابش . بعد تست کنیم اگر حرف شما درست بود اون یک میلیون مال شما . رو بیشترشم من پایه ام .
شما تشریف ببرید بانک کارآفرین یا تجارت و حساب ارزی آنجا باز کنید ، از شما اسکناس دلار تحویل می گیرند و به شما اسکناس دلار تحویل می دهند.
هم من و هم برادرم تو این ۲ تا بانک حساب داریم و برداشت و واریز رو براحتی انجام می دهند. برای رقمی که می خواهید برداشت کنید اگه شعبه موجودی نداشته باشه ، براتون سفارش میدهند که از خزانه برای روزهای بعد آماده کنند.
احتیاجی به شرط بندی و ... هم نیست. :)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
در زمان اوج تحریم ها که دلار سه برابر شد، بعضی از بانکها فقط ریالی پرداخت می کردند ولی این اتفاق فقط تو یک دوره محدود افتاد و نه برای همه بانک ها. با برداشته شدن تحریم ها دیگه مشکل نا موجود بودن ارز وجود ندارد که بانکی از دادن ان امتناع کند

minazahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام الان که سوئیفت بسته است چطوری به آلمان میتونم پول انتقال بدم؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,837
بالا