گوشی های بخصوص تاچ افزایش قیمت شدیدی داشته و ممکنه باز هم داشته باشه....
الان بهترین کار خرید گوشی دست دومه...من خودم دیروز یکی خریدم، قیمتش پایین هم بکشه تف و لعنت به خودت نمی فرستی...میفهمی که چی میگم؟ای بابا، چه بدبختی هستا
به نظرم الان بهترین کار خرید گوشی های بدون گارانتی هست، چون این شرکت های گارانتی خیلی میکشن رو قیمت گوشی، موافقین؟
الان بهترین کار خرید گوشی دست دومه...من خودم دیروز یکی خریدم، قیمتش پایین هم بکشه تف و لعنت به خودت نمی فرستی...میفهمی که چی میگم؟
من وقتی قیمتهای گوشی های نو رو می بینم از لحاظ روانی به هم میریزم تو رو نمی دونمآره خب اما از لحاظ روانی لذتی که خرید گوشی دست اول داره را دست دوم به اون صورت نداره
من وقتی قیمتهای گوشی های نو رو می بینم از لحاظ روانی به هم میریزم تو رو نمی دونم
راست میگی اما جدا گوشی تو ایران گذشته از بحث دلار خیلی گرونتر از بازارای جهانیه، به نظرم تنها راه اساسی تو این وضع اقتصادی چه واسه موبایل چه هر چیز دیگه ای تولید ملی هست، کارخونه هایی مثه GLX باید کیفیت ساخت و امکانات و قیمتشون را بیشتر کنن تا مشتریای جنسای خارجی را به خودشون جذب کنن، اینجوری به نفع همه هست، حتی کسایی که این وسط نه گوشی میخرن نه میفروشن.
کدوم 2500 منظورته ؟حالا یکم که اومده پایین انشالله پایین ترم میاد، البته ما به همین 2500 هم راضی هستیم فقط گرونتر نشه
کدوم 2500 منظورته ؟
حالا یکم که اومده پایین انشالله پایین ترم میاد، البته ما به همین 2500 هم راضی هستیم فقط گرونتر نشه
راست میگی اما جدا گوشی تو ایران گذشته از بحث دلار خیلی گرونتر از بازارای جهانیه، به نظرم تنها راه اساسی تو این وضع اقتصادی چه واسه موبایل چه هر چیز دیگه ای تولید ملی هست، کارخونه هایی مثه GLX باید کیفیت ساخت و امکانات و قیمتشون را بیشتر کنن تا مشتریای جنسای خارجی را به خودشون جذب کنن، اینجوری به نفع همه هست، حتی کسایی که این وسط نه گوشی میخرن نه میفروشن.
الان مگه دلار 2500 نیست؟
نه داداش 3200 به بالاست
2500 اگر سراغ داری ما رو هم خبر کن ...
جدیدا گویا دلار سه نرخ داره، یکی بانک مرکزی که اصلا هیچی، یکی مرکز مبادلات ارزی که همین 2500 هست و فک کنم قیمت اجناسی مثه گوشی و اینها به این نرخ وابسته هست، یکی هم کانون صرافان که 3200 هست