• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان گوشی بخرم؟

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان

می خواستم ببینم به نظر شما خرید گوشی با وضع کنونی بازار کار درستی هست یا باید صبر کنم؟ به نظرتون قیمتا میخوابه؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هیچی معلوم نیس دوست عزیز ادم از فردای بازار ارز خبر نداره
ولی اینطور که مشخصه نرخ ارز در حال صعود هست و فک نکنم پایین بیاد....
موفق باشید

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
حالا یکم که اومده پایین انشالله پایین ترم میاد، البته ما به همین 2500 هم راضی هستیم فقط گرونتر نشه :p

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
گوشی های بخصوص تاچ افزایش قیمت شدیدی داشته و ممکنه باز هم داشته باشه....

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
گوشی های بخصوص تاچ افزایش قیمت شدیدی داشته و ممکنه باز هم داشته باشه....

ای بابا، چه بدبختی هستا :(

به نظرم الان بهترین کار خرید گوشی های بدون گارانتی هست، چون این شرکت های گارانتی خیلی میکشن رو قیمت گوشی، موافقین؟

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
ای بابا، چه بدبختی هستا :(

به نظرم الان بهترین کار خرید گوشی های بدون گارانتی هست، چون این شرکت های گارانتی خیلی میکشن رو قیمت گوشی، موافقین؟
الان بهترین کار خرید گوشی دست دومه...من خودم دیروز یکی خریدم، قیمتش پایین هم بکشه تف و لعنت به خودت نمی فرستی...میفهمی که چی میگم؟

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
الان بهترین کار خرید گوشی دست دومه...من خودم دیروز یکی خریدم، قیمتش پایین هم بکشه تف و لعنت به خودت نمی فرستی...میفهمی که چی میگم؟

آره خب اما از لحاظ روانی لذتی که خرید گوشی دست اول داره را دست دوم به اون صورت نداره :D

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آره خب اما از لحاظ روانی لذتی که خرید گوشی دست اول داره را دست دوم به اون صورت نداره :D
من وقتی قیمتهای گوشی های نو رو می بینم از لحاظ روانی به هم میریزم تو رو نمی دونم

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
من وقتی قیمتهای گوشی های نو رو می بینم از لحاظ روانی به هم میریزم تو رو نمی دونم

راست میگی :D اما جدا گوشی تو ایران گذشته از بحث دلار خیلی گرونتر از بازارای جهانیه، به نظرم تنها راه اساسی تو این وضع اقتصادی چه واسه موبایل چه هر چیز دیگه ای تولید ملی هست، کارخونه هایی مثه GLX باید کیفیت ساخت و امکانات و قیمتشون را بیشتر کنن تا مشتریای جنسای خارجی را به خودشون جذب کنن، اینجوری به نفع همه هست، حتی کسایی که این وسط نه گوشی میخرن نه میفروشن.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
راست میگی :D اما جدا گوشی تو ایران گذشته از بحث دلار خیلی گرونتر از بازارای جهانیه، به نظرم تنها راه اساسی تو این وضع اقتصادی چه واسه موبایل چه هر چیز دیگه ای تولید ملی هست، کارخونه هایی مثه GLX باید کیفیت ساخت و امکانات و قیمتشون را بیشتر کنن تا مشتریای جنسای خارجی را به خودشون جذب کنن، اینجوری به نفع همه هست، حتی کسایی که این وسط نه گوشی میخرن نه میفروشن.

جالب بود
مثل اجبارتو خريد از سايپا ايران خودرو
ماديران سام سرويس گلديران
و...

دوست عزيز هيچي معلوم نيس ببين نيازت تا چه حده

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حالا یکم که اومده پایین انشالله پایین ترم میاد، البته ما به همین 2500 هم راضی هستیم فقط گرونتر نشه :p

یعنی واقعا شما با 2500 راضی هستی؟؟
یعنی دلار 2500 خوبه؟؟
دمت گرم داداش
الان مگه قیمتش 2500 تومنه؟؟
فعلا بهتره گوشی دست دوم بخرین چون بهتره....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

درود بله درسته اگه مردم از تولیدات خودمون حمایت کنن
وهمچنین کیفیت جنسامون رو هم بالا ببریم میتونیم به راحتی بازار داخلی رو به دست خودمون بگیریم!!!!

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
جدیدا گویا دلار سه نرخ داره، یکی بانک مرکزی که اصلا هیچی، یکی مرکز مبادلات ارزی که همین 2500 هست و فک کنم قیمت اجناسی مثه گوشی و اینها به این نرخ وابسته هست، یکی هم کانون صرافان که 3200 هست

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192

كوشي glx ايراني نيست قطعات از جين مياد واينجا منااز ميشه حتي ناظرشون هم جينيه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جدیدا گویا دلار سه نرخ داره، یکی بانک مرکزی که اصلا هیچی، یکی مرکز مبادلات ارزی که همین 2500 هست و فک کنم قیمت اجناسی مثه گوشی و اینها به این نرخ وابسته هست، یکی هم کانون صرافان که 3200 هست

قیمت گوشی فک کنم به همین 3200 تومن وابسته هست دوست عزیز.....

بالا