• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الکترونیک یا برق آیا ؟!

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

برای مقطع کارشناسی باید ثبت نام کنم ، مدرک فوق دیپلمم الکترونیک هستش.

برای کارشناسی برق بخونم بهتره یا همین الکترونیک رو ادامه بدم ؟ از لحاظ بازار کاری میگم

ضمن اینکه مدرکم از دانشگاه آزاد بوده و قصد ادامه در دانشگاه آزاد رو دارم.

1. بازار کار کدوم رشته بهتره ؟
2. آیا رشته الکترونیک رو میشه **** مهندسی شرکت کرد و مدرک نظارت رو گرفت ؟ چون برق رو میدونم داره

البته الکترونیک دست خیلی کمه توش و از این لحاظ خیلی خوبه ، مثلا اونجایی که فوق دیپلم میخوندم بین 50 نفر رشته برق ، 6 نفر الکترونیک بودن ! :دی

ممنون.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
تو دانشگاه خودمون (تهران جنوب) تعداد الکترونیکیا کمتر از قدرت و مخابراته. البته تعداد برقیا تو
شروع زیاده اما اینکه آخرای کار ببینی چندنفر موندن ملاکه :|
در کل از لحاظ بازار کار هم فعلا قدرت حرف اول رو میزنه چون هنوز تو حوزه الکترونیک پیشرفت چشمگیری
نداشتیم و بیشتر به واردات اکتفا میشه . اما اگه تو هر کدوم از اینا قصد ادامه تحصیل داشته باشین تا مقطع
فوق و حتی دکترا بازار جفتشون عالیه .
البته من خودمم دانشجوی برقم و از تحقیقای خودم این حرفا رو میزنم .
اینم اضافه کنم که ملاک اصلی علاقه شماست.
موفق باشین.

MOHSEN_PIXON

Registered User
لایک‌ها
33
البته تعداد برقیا تو

داداش نگو این حرفو :(

من ترم چهار برق قدرتم با این حرفت دپرس میشم که:(

تایید میشه حرف دوستمون.
بازار کار قدرت اوله فعلا"

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تو دانشگاه خودمون (تهران جنوب) تعداد الکترونیکیا کمتر از قدرت و مخابراته. البته تعداد برقیا تو
در کل از لحاظ بازار کار هم فعلا قدرت حرف اول رو میزنه چون هنوز تو حوزه الکترونیک پیشرفت چشمگیری
نداشتیم و بیشتر به واردات اکتفا میشه . اما اگه تو هر کدوم از اینا قصد ادامه تحصیل داشته باشین تا مقطع
فوق و حتی دکترا بازار جفتشون عالیه .
البته من خودمم دانشجوی برقم و از تحقیقای خودم این حرفا رو میزنم .
اینم اضافه کنم که ملاک اصلی علاقه شماست.
موفق باشین.
نامرد چرا نگفتی برقی:p من فکر میکردم توم یه کامپیوتری بی خاصیتی:lol:
قدرتی یا ...
ترم چندی؟
برق واقعا وحشتناکه من ترم 4 رم تا حالا 7 واحد تونستم پاس کنم--لعنت به تهران جنوب

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
مرسی ، در مورد نظارت و **** مهندسی رشته الکترونیک اطلاعی دارید ؟ که اینکه آیا رشته الکترونیک هم میتونه حق امضا داشته باشه تو ساختمون ؟

من شنیده بودم ساختمون های بالای دو طبقه رو مهندس برق میتونه حق امضا بگیره.

راستی برق قدرت بهتره یا کنترل و... ؟ کدوم شاخه برق بهتره ؟

الان چون کاردانی الکترونیک بودم برام راحت تره بخوام همین رو ادامه بدم هرچند از لحاظ تئوری چند واحد باهم فرق دارن ولی واقعا اصلا عملی هیچی از قدرت سرم نمیشه :D

چون هم هنرستان هم فوق دیپلم الکترونیک بودم عملی هیچی بارم نیست.
هرچند از دوستان خودم که برق هستن هیچی عملی حالیشون نیست ، ولی کلاسای plc رو خیلی دوست دارم و حتما مدرکاشو جدا میگیرم.

پ.ن : ولی خودمونیم این الکترونیک خیلی کلاس داره :D مخصوصا موقع خواستگاری ! به خانواده طرف میگن فلانی مهندس الکترونیکه :p

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

توی فامیل هفت نفر رشته ی برق داریم. الکترونیک هاش بیکارن (2 نفر). 3 تا برق قدرتی سرِ کار هستن و دو نفر از کنترل ها هم بیکار.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
درود،

توی فامیل هفت نفر رشته ی برق داریم. الکترونیک هاش بیکارن (2 نفر). 3 تا برق قدرتی سرِ کار هستن و دو نفر از کنترل ها هم بیکار.

درود بی پایان بر شما و خاندانتان
داداش پس اون یوزر که میخاستی بفروشی چی شد من میخام ها--یادقاری میدیش ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نامرد چرا نگفتی برقی:p من فکر میکردم توم یه کامپیوتری بی خاصیتی:lol:
قدرتی یا ...
ترم چندی؟
برق واقعا وحشتناکه من ترم 4 رم تا حالا 7 واحد تونستم پاس کنم--لعنت به تهران جنوب
قدرت ترم 5;)

مرسی ، در مورد نظارت و **** مهندسی رشته الکترونیک اطلاعی دارید ؟ که اینکه آیا رشته الکترونیک هم میتونه حق امضا داشته باشه تو ساختمون ؟

من شنیده بودم ساختمون های بالای دو طبقه رو مهندس برق میتونه حق امضا بگیره.

راستی برق قدرت بهتره یا کنترل و... ؟ کدوم شاخه برق بهتره ؟

الان چون کاردانی الکترونیک بودم برام راحت تره بخوام همین رو ادامه بدم هرچند از لحاظ تئوری چند واحد باهم فرق دارن ولی واقعا اصلا عملی هیچی از قدرت سرم نمیشه :D

چون هم هنرستان هم فوق دیپلم الکترونیک بودم عملی هیچی بارم نیست.
هرچند از دوستان خودم که برق هستن هیچی عملی حالیشون نیست ، ولی کلاسای plc رو خیلی دوست دارم و حتما مدرکاشو جدا میگیرم.

پ.ن : ولی خودمونیم این الکترونیک خیلی کلاس داره :D مخصوصا موقع خواستگاری ! به خانواده طرف میگن فلانی مهندس الکترونیکه :p

نظر شخصیه منه : تنها ویژگی دانشگاه مدرکشه و دیگر هیچ:eek:. کلا مدرک قدرت مهمه , حالا شما سراغ هر چی میخواین میتونین برین.
در ضمن plc از لحاظ بازار کار برق جزو بهترین هاست.

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
به به،چه محفل خوبی ...
حقیر هم ترم ۴ الکترونیک هستم
و خوشحال از وجود این جمع دوستانه...

تاپیک بسیار خوبیه برای تبادل اطلاعات و تجربیات

Sent From My EVO 3D

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
دوستان بنده هم الکترونیک هستم کلا رشته باحالیه بازار کاره خارج از کشورش فوق عالی ولی خوب هنوز تو ایران جا نیفتاده ولی استادمون میگفت تو ایران هم به همین زودی بازار کارش زیاد میشه البته توجه به اینکه مهندسی الکترونیک زیاد تو کشور نداریم در مقایسه با رشته ی برق

بالا