• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ال جی ویوتی

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها این KE990 ویوتی چطور گوشی هست؟ خیلی داره روش تبلیغ میشه. کیفیت فیلمبرداریش که بی نظیره. با نمونه عکسهایی هم که ازش دیدم واقعاً شیفته اش شدم. تو عکاسی در حالت ماکرو خیلی حرفا واسه گفتن داره. میخوام بدونم قدرت فلاشش در حد بقیه هست؟ کیفیت صدای اسپیکرش در چه حده؟ اگه مارکش سونی یا نوکیا بود هیچ شکی تو خریدش نداشتم ولی ال جی یه خورده آدمو مردد میکنه. اگه کسی با این گوشی کار کرده نظرشو بگه ما هم بدونیم. راستی قیمتش تو بازار چنده؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا بخري واسه فروشش به مشكل ميخوري نه تنها اينو هر گوشي ديگه از ال جي رو!
من داشتم به كلي هم ضرر فروختم!
عكسهاشم بپاي 5 مگاپيكسليهاي نوكيا نميرسه!
صداي گوشي هم زياد بلند نيست!
بنظر من به جاي اين 6220 بخري بهتره!

البته گوشي بدي نيستا ها! خوبه
اما دوربينش اوني كه فك ميكني نيست! و گفتم فروششم به مشكل ميخوري بايد مفت بدي بره! اگه با ايناش مشكل نداري بخرش.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بخري واسه فروشش به مشكل ميخوري نه تنها اينو هر گوشي ديگه از ال جي رو!

این چیزی که شما می‌گی، فارغ از صحیح و غلط بودنش، به نظر من نباید از فاکتورهای خرید گوشی باشه. مگر این‌که اون خریدار، گوشی‌باز باشه که باز هم به نظر من آدم هیچ‌وقت نباید یه‌چیزی‌باز باشه!

گوشی‌های این یکی دو سال ال‌جی واقعا عالی بودن. اینو متاسفانه خیلی خریداران و فروشنده‌های ایران نمی‌فهمن، چون مرز نگاهشون محدود به راسته‌ی موبایل‌فروشای جمهوریه. چند روز پیش ال‌جی اعلام کرد که 5 میلیون تا گوشی ویوتی در دنیا فروخته.

LG celebrate 5 million Viewty phones sold around the world

امروز هم اعلام شد که ال‌جی در سال 2008 از سونی‌اریکسون و حتی موتورولا زده بالا و بعد نوکیا و سامسونگ، سومین برند پرفروش دنیا شده:

LG sells 100 million handsets in 2008, ranks 3rd globally

بهترین منبع دنیا، یعنی اینترنت، در اختیار ماس. با اینترنت می‌شه دید گسترده و جهانی و علمی صحیح داشت.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این چیزی که شما می‌گی، فارغ از صحیح و غلط بودنش، به نظر من نباید از فاکتورهای خرید گوشی باشه. مگر این‌که اون خریدار، گوشی‌باز باشه که باز هم به نظر من آدم هیچ‌وقت نباید یه‌چیزی‌باز باشه!

گوشی‌های این یکی دو سال ال‌جی واقعا عالی بودن. اینو متاسفانه خیلی خریداران و فروشنده‌های ایران نمی‌فهمن، چون مرز نگاهشون محدود به راسته‌ی موبایل‌فروشای جمهوریه. چند روز پیش ال‌جی اعلام کرد که 5 میلیون تا گوشی ویوتی در دنیا فروخته.

امروز هم اعلام شد که ال‌جی در سال 2008 از سونی‌اریکسون و حتی موتورولا زده بالا و بعد نوکیا و سامسونگ، سومین برند پرفروش دنیا شده:

بهترین منبع دنیا، یعنی اینترنت، در اختیار ماس. با اینترنت می‌شه دید گسترده و جهانی و علمی صحیح داشت.
ایول اینکه سونی اریکسون رو سوسک کرده خیلی حال داد :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

دوست عزيز من چيزي كه تجربه داشتم رو گفتم حالا شما ميخاي استناد به چيز ديگه كني كار ندارم!
اما عكس هاي اين دوربين واسه يه دوربين 5 مگاپيكسلي خيلي ضعيفه!
من از همه برندها و مدل ها گوشي داشتم و چند تا هم 5 داشتم كه ميگم ...
من هم به ايشون نگفتم بده يا خوبه ...!
تجربه اي كه از اين گوشي داشتم رو گفتم!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا