• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امتیازات دیجی کالا

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سلام رفقا

امتیازات دیجی کالا چجوریه داستانش ؟
چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟
میشه به پول تبدیلش کرد ؟
یا میشه مثلا یه کالا خرید و قسمتی از مبلغش رو از امتیاز کسر کنیم ؟

1629619860565.png

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سلام رفقا

میشه به پول تبدیلش کرد ؟

مشاهده پیوست 1256719

من معمولا واسه تفریح ازش استفاده می کنم. میرم آکواریوم، شهربازی، زمین تنیس پول کمتری میدم 242.gif

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام رفقا

میشه به پول تبدیلش کرد ؟

مشاهده پیوست 1256719

سلام

تا اونجایی که من میدونم آره میشه به پول تبدیلش کرد و یا میتونید توی قرعه کشی شرکت کنید باهاش...

بعد سک سوال فنی تخصصی ( با توجه به امتیازی که دارید )

معمولا خریدهایی که میکنید جای دیگه هم قیمت میگیرید ببینید مثلا دیجی کالا قیمتش بهتر هست یا نه؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
جسارتا تاپیک واسه دیجی هوا شده یک سوال داشتم

تقریبا ده قلم جنس با ابعاد بزرگ میخوام بعد دیجی از بازار مناسبتر میده هر چند سایتای دیگه از دیجی هم مناسبتر میدن اما نمیشه اعتماد کرد میخواستم بدونم چطور میشه این لوازم رو با تخفیف خوب خرید ؟

شاید ده دوازده تومن بشه کلا

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

تقریبا ده قلم جنس با ابعاد بزرگ میخوام بعد دیجی از بازار مناسبتر میده هر چند سایتای دیگه از دیجی هم مناسبتر میدن اما نمیشه اعتماد کرد میخواستم بدونم چطور میشه این لوازم رو با تخفیف خوب خرید ؟

اگه می تونی از یه مغازه بخری یا از دو سه تا مغازه، بهتره چکی کار کنی. تو اقلام بالای 4 -5 تومن نمی صرفه آدم اینترنتی بخره. چکی بخری کمتر بهت فشار میاد.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه می تونی از یه مغازه بخری یا از دو سه تا مغازه، بهتره چکی کار کنی. تو اقلام بالای 4 -5 تومن نمی صرفه آدم اینترنتی بخره. چکی بخری کمتر بهت فشار میاد.

تشک فنری مارک رویال اینجا هست مثلا ۷۰۰ تو بازار دقیقا همونو میگن ۸۵۰ بعد مثلا تخفیف میدن میگن ۸۰۰ !

به طرف گفتم میخوام پول تو جیب همشهریم بشه قیمتات رو منصفانه بگو ، تضمین قیمت میداد که ارزونتر پیدا نمیشه و فلان اما اکثر جنساش قشنگ دویست تا سیصد تومن گرونتره ..

منم کاسبم یه چیزایی هست که تو انبار فروشگاه ها قیمت قدیمیه ، شاید واسه این بنده خدا قیمت جدید اومده بهر حال گرونتر بود

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سلام

تا اونجایی که من میدونم آره میشه به پول تبدیلش کرد و یا میتونید توی قرعه کشی شرکت کنید باهاش...

بعد سک سوال فنی تخصصی ( با توجه به امتیازی که دارید )

معمولا خریدهایی که میکنید جای دیگه هم قیمت میگیرید ببینید مثلا دیجی کالا قیمتش بهتر هست یا نه؟

سلام استاد . مخلصیم

البته من موردی شکار میکنم :دی یعنی تو کمین هستم همیشه : ))) والا معمولا امار جنسایی رو که میگیرم ، از همه جا ارزون تر میده.حتی از عمده فروش هایی که باهاشون کار میکنم.(هم تهران.هم کرج)یعنی گاهی اوقات انقدر قیمت فلان کالا رو کف میفروشه ، که فکر میکنم این مال دزدیه. در این حد !!
البته من یه سری یکی دوتا کالای خاص رو از دیجی میگیرم. نه همه چیز رو

بستگی به خودتون داره. دیجیکالا ضمانت شکستگی و این چیزاش خوبه.البته بار رسید ، فورا باید چک کنید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
تنهایی یا با رفیق رفقا؟

با خانواده! هر نفر می تونه فقط از یه امتیاز استفاده کنه. مثلا رفتیم آکواریوم من پول بلیط ندادم.

ولی میشه ازش استفاده های کاربردی ترم کرد. مثل بیمه! تخفیفات خوبی میده. بیمه آتش سوزی و شخص ثالث این امتیازات خیلی بهم حال داده. یا اجاره خونه های شبانه. اگه رفتی سفر، می تونی ازش استفاده کنی.

بحث آموزش هم است. تخفیفات خوبی میده.

خلاصه فقط به چشم خرید دوباره نبینیدشون

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

از دیجی خواستی بخری یه اشتراک ویژه بخر چهل پنج ت تا چهار بار ارسال رایگان میشه، میتونی از دوتا اکانت خرید بکنی که هشت تاش اینطور بشه تخفیف دیگه اگه منظورت هست من خبر ندارم

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
از دیجی خواستی بخری یه اشتراک ویژه بخر چهل پنج ت تا چهار بار ارسال رایگان میشه، میتونی از دوتا اکانت خرید بکنی که هشت تاش اینطور بشه تخفیف دیگه اگه منظورت هست من خبر ندارم
ممنون این اقلامی که میخوام بخرم چون حجم و وزن زیادی دارن نگران ارسالش بودم :love:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
قبلا امتیاز ها میشد تبدیل کرد به تخفیف ولی الان شده چند تا سایت معرفی می کنن برید از اینا خرید کنید

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
قبلا امتیاز ها میشد تبدیل کرد به تخفیف ولی الان شده چند تا سایت معرفی می کنن برید از اینا خرید کنید
الان هم میشه.پریروز 500 امتیاز تبدیل به 30000 تومان کد تخفیف کردم

من یکی بیشتر امتیازها رو تبدیل به کد خرید فیدیبو میکنم و باهاش کتاب میخرم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ممنون این اقلامی که میخوام بخرم چون حجم و وزن زیادی دارن نگران ارسالش بودم :love:
فقط باز خودت بخون ببین محدودیت حجمی یا وزنی داره یا نه
1052.gif
من تا ده کیلو بسته داشتم اوکی بوده

بالا