sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
سلام رفقا
امتیازات دیجی کالا چجوریه داستانش ؟
چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟
میشه به پول تبدیلش کرد ؟
یا میشه مثلا یه کالا خرید و قسمتی از مبلغش رو از امتیاز کسر کنیم ؟
مشاهده پیوست 1256719
نه اینطوری فایده نداره : )))))من معمولا واسه تفریح ازش استفاده می کنم. میرم آکواریوم، شهربازی، زمین تنیس پول کمتری میدم مشاهده پیوست 1256720
سلام رفقا
امتیازات دیجی کالا چجوریه داستانش ؟
چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟
میشه به پول تبدیلش کرد ؟
یا میشه مثلا یه کالا خرید و قسمتی از مبلغش رو از امتیاز کسر کنیم ؟
مشاهده پیوست 1256719
جسارتا تاپیک واسه دیجی هوا شده یک سوال داشتم
تقریبا ده قلم جنس با ابعاد بزرگ میخوام بعد دیجی از بازار مناسبتر میده هر چند سایتای دیگه از دیجی هم مناسبتر میدن اما نمیشه اعتماد کرد میخواستم بدونم چطور میشه این لوازم رو با تخفیف خوب خرید ؟
شاید ده دوازده تومن بشه کلا
اگه می تونی از یه مغازه بخری یا از دو سه تا مغازه، بهتره چکی کار کنی. تو اقلام بالای 4 -5 تومن نمی صرفه آدم اینترنتی بخره. چکی بخری کمتر بهت فشار میاد.
سلام
تا اونجایی که من میدونم آره میشه به پول تبدیلش کرد و یا میتونید توی قرعه کشی شرکت کنید باهاش...
بعد سک سوال فنی تخصصی ( با توجه به امتیازی که دارید )
معمولا خریدهایی که میکنید جای دیگه هم قیمت میگیرید ببینید مثلا دیجی کالا قیمتش بهتر هست یا نه؟
جسارتا تاپیک واسه دیجی هوا شده یک سوال داشتم
تقریبا ده قلم جنس با ابعاد بزرگ میخوام بعد دیجی از بازار مناسبتر میده هر چند سایتای دیگه از دیجی هم مناسبتر میدن اما نمیشه اعتماد کرد میخواستم بدونم چطور میشه این لوازم رو با تخفیف خوب خرید ؟
تنهایی یا با رفیق رفقا؟من معمولا واسه تفریح ازش استفاده می کنم. میرم آکواریوم، شهربازی، زمین تنیس پول کمتری میدم مشاهده پیوست 1256720
تنهایی یا با رفیق رفقا؟
از دیجی خواستی بخری یه اشتراک ویژه بخر چهل پنج ت تا چهار بار ارسال رایگان میشه، میتونی از دوتا اکانت خرید بکنی که هشت تاش اینطور بشه تخفیف دیگه اگه منظورت هست من خبر ندارمجسارتا تاپیک واسه دیجی هوا شده یک سوال داشتم
ممنون این اقلامی که میخوام بخرم چون حجم و وزن زیادی دارن نگران ارسالش بودماز دیجی خواستی بخری یه اشتراک ویژه بخر چهل پنج ت تا چهار بار ارسال رایگان میشه، میتونی از دوتا اکانت خرید بکنی که هشت تاش اینطور بشه تخفیف دیگه اگه منظورت هست من خبر ندارم
الان هم میشه.پریروز 500 امتیاز تبدیل به 30000 تومان کد تخفیف کردمقبلا امتیاز ها میشد تبدیل کرد به تخفیف ولی الان شده چند تا سایت معرفی می کنن برید از اینا خرید کنید
فقط باز خودت بخون ببین محدودیت حجمی یا وزنی داره یا نهممنون این اقلامی که میخوام بخرم چون حجم و وزن زیادی دارن نگران ارسالش بودم