• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امضاءالکترونیکی در WORD

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام
من یه مشکلدارم که امیدوارم اینجا حل بشه:(
راستش من می خوام روی فایلهای word امضای الکترونیکی بذارم مثل فایلهای pdf ک امضا رو اسکن میکنی و بعدش میشه با پسورد امضا رو روی متن حک کنی:f34r:
شاید بگید خوب فایلهامو به پی دی اف تبدیل کنم ولی بای دبگم که من از برنامه ای واسه جابجایی مستندات استفاده می کنم که این برنامه نمی تونه با فایلهای PDF کارکنه پس حتما باید با WORD کار کنم و همچنین باید در امضا هام اصول امضاالکترونیک را مانند فایلهای PDF از قبیل امنیت و Private Key و Public Key و ... رو رعایت کنم
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید:p

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
Tools>Options>Security>Digital Signatures
البته اینارو حدس زدم! چون وردم فارسیه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شما اول باید گواهی دیجیتال داشته باشی تا بتونی امضای دیجیتال بزنی ... این دو تا تاپیک رو ببین ؛ امیدوارم بدردت بخوره :
square.gif

امضای دیجیتال چی بید ؟! ( http://forum.persiantools.com/t48307.html )

قیمت های مربوط به خریدن گواهی دیجیتال و اینا ( http://forum.persiantools.com/t55623.html )

akooo

Registered User
لایک‌ها
0

ممنون ازراهنمای ات .اینو که میگی امتحان کرده بودم ولی با این عمل فقط پایین نامه میگه که نامه امضا شده یا نه و نمیشه یه امضا رو اسکن کرد و رمز کرد و پائین نامه حک کرد (مثل Acrobat PDF)

شما اول باید گواهی دیجیتال داشته باشی تا بتونی امضای دیجیتال بزنی ... این دو تا تاپیک رو ببین ؛ امیدوارم بدردت بخوره :
square.gif

)

از راهنمایی شما هم ممنون ولی من نمی خوام در سطح اینترنت فعالیت کنم یعنی واسه داخل اداره می خوام از امضا هها استفاده کنم (Self)
مثل کاری که میشه توسط PDF انجام داد

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ازراهنمای ات .اینو که میگی امتحان کرده بودم ولی با این عمل فقط پایین نامه میگه که نامه امضا شده یا نه و نمیشه یه امضا رو اسکن کرد و رمز کرد و پائین نامه حک کرد (مثل Acrobat PDF)

از راهنمایی شما هم ممنون ولی من نمی خوام در سطح اینترنت فعالیت کنم یعنی واسه داخل اداره می خوام از امضا هها استفاده کنم (Self)

???? :blink:

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام
من یه مشکل دارم که امیدوارم اینجا حل بشه:(
راستش من می خوام روی فایلهای word امضای الکترونیکی بذارم مثل فایلهای pdf ک امضا رو اسکن میکنی و بعدش میشه با پسورد امضا رو روی متن حک کنی:f34r:
شاید بگید خوب فایلهامو به پی دی اف تبدیل کنم ولی بای دبگم که من از برنامه ای واسه جابجایی مستندات استفاده می کنم که این برنامه نمی تونه با فایلهای PDF کارکنه پس حتما باید با WORD کار کنم و همچنین باید در امضا هام اصول امضاالکترونیک را مانند فایلهای PDF از قبیل امنیت و Private Key و Public Key و ... رو رعایت کنم
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید:p

square.gif

امضای دیجیتال چی بید ؟! ( http://forum.persiantools.com/t48307.html )
قیمت های مربوط به خریدن گواهی دیجیتال و اینا ( http://forum.persiantools.com/t55623.html

کسی نیست دست منو بگیره :f34r:

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من متاسفانه متوجه منظورتون نمیشم و شاید هم اطلاعی در این مورد ندارم. اینکه امضایی رو اسکن کنید و داخل متنتون بزارید که مورد خاصی نیست (امضا هم یک تصویره که تو متن اونو درج میکنید)، ولی این نکته ای که می فرمایید امضا رو «رمز کرد» متوجه نمیشم.

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
من متاسفانه متوجه منظورتون نمیشم و شاید هم اطلاعی در این مورد ندارم. اینکه امضایی رو اسکن کنید و داخل متنتون بزارید که مورد خاصی نیست (امضا هم یک تصویره که تو متن اونو درج میکنید)، ولی این نکته ای که می فرمایید امضا رو «رمز کرد» متوجه نمیشم.
ببین امضایی که اسکن شده و پای نامه اضافه شود از لحاظ امنیتی صفر هست چون هر کسی میتونه اون امضا که حالا یک عکس هست از پائین نامه CUT کنه و هر جا که خواست اضافه کنه یعنی یه کارمند میتونه امضا نامه ای که از رئیسش بهش رسیده Cut کنه و روی نامه خودش بذاره و واسه کسی بفرسته و خودشو رئیس معرفی کنه یعنی امنیت صفر
در امضای دیجیتال شما می تونید امضایی که اسکن شده وبه صورت عکس در اومده توسط لایسنس معتبر Secure کنید یعنی کد گذاری کنی که این لایسنس یا باید خریداری بشه یا توسط نرم افزار واسطی به طور Self ایجاد بشه که یکی از این نرم افزار ها Acrobat Maker هستش
من میخوام کاری رو که در Acrobat میکنم در Word انجام بدم
اگر متوجه نشدیبگو تا بازم توضیح بدم

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
متوجه شدم و کاملا صحیح میفرمایید. ولی متاسفانه در این مورد بی سواد هستم!

بالا