• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امنیت دامین های .ir بیشتره و یا .com ؟

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه دوستان گرامی

یک سوال داشتم ، احتمال دزدیده شدن دامین های .com بیشتره و یا .ir ? کدامیک امنیت و قابلیت پیگیری بیشتری دارند ؟
( با فرض اینکه این دامین فقط به درد استفاده در ایران بخوره ، یعنی بازدید کننده خارجی نداشته باشه که شرکت ثبت کننده دامین از این لحاظ بخواد منافعی داشته باشه ، nic.ir رو هم نمیدونم چقدر قابل اعتماده )

کلا تحریم ها رو هم لحاظ کنید ، چه آی آر و چه دات کام !

با تشکر

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
امنیت هیچ وقت 100 در 100 نیست . در مورد تحریم ها هم نمی تونید سرویس Google Apps رو برای دومینتون فعال کنید . امنیت مشخصات فردی هم در دومین ir صفره ولی تو دومین com میتونید اطلاعات شخصی که در whois نشون داده میشه رو مخفی کنید

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
منظور من اصلا اینها نیست ، سوال ااین هست که احتمال دزدیده شدن دامین دات آی ار بیشتره و یا دات کام ؟ و اگر دامین دزدیده بشه و یا شرکت ثبت کننده دامنه دامین رو تصاحب کنه کدامیک قابلیت پیگیری بهتری دارد ؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مطمئنا دامین آی آر امنیتش بیشتره

به شرطی که اطلاعات واقعی خودتو وارد کنی .

شرکت ثبت کننده دامنه دامین رو تصاحب کنه

اینو دیگه کسی نمی تونه کاری کنه :D

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
دامین های دات آی آر رو که فقط مالیش رو میدیم به شرکت های دیگه و همه چیزش مستقیما با خود nic هست ، مگر اینکه nic.ir خود بخواد دامین رو تصاحب کنه ، تا حالا موردی بوده که nic بخواد دامین رو بالا بکشه ؟!!!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
از لحاظ امنیت ir بهتره لااقل اگه اتفاقی برای دامینتون افتاد میتونید برید شکایت کنید

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
دات کام که بستگی به امنیت و قوانین جایی که ثبت میکنید داره در حال حاضر tucows یکی از امن ترین ها هست به نظر من گرچه پنلش اکانات و اینترفیس خوبی نداره آنلاین نیک یکی از ضعیف ترین ها...
آی آر نظر شخصی من اینه که هم سیستم امنی داره هم قوانین خوبی
البته امنیت مطلق نیست

بالا