• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امه ٩٥٠ مثليون داشتي چه كار ميكردي؟

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان من ٤٨ سالمه و يك زمين دااشتم كه فروختم. ٩٥٠ مثليون و واقعا با اين اوضاع نمي دونم جكار كنم .."......ميشه نظر بدين. ضمنا من .اهل خانواده هستم ....... 

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
- بازم زمین بخر ( به شرط ساخت - به شرط جواز 5 طبقه )
- اطلاعات بورس داری ، بورس

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
بزن تو کاره واردات و صادرات یا اگر میخوای خیالت راحت باشه بذار بانک سود بگیر حالش رو ببر

900 میلیون سودش میشه ماهی 1200000 میلیون

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اگه داشتم درست مینواشتم نه مینوشتم "مثليون"

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دوستان من ٤٨ سالمه و يك زمين دااشتم كه فروختم. ٩٥٠ مثليون و واقعا با اين اوضاع نمي دونم جكار كنم .."......ميشه نظر بدين. ضمنا من .اهل خانواده هستم .......

طرز نوشتنتون کاملا شبیه به یکی از اعضایی هست که در قسمت کسب درآمد فعالیت داره.

شخصی که تو هر پستش امکان نداره غلط املایی نداشته باشه.
شخصی که کیبوردش عربی هست.
شخصی که قبل از این که جمله تموم بشه نقطه میذاره!

مطمئنم شما همون کاربرید alif...

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
هر کی که پول قلمبه ای داشته باشه از همه بهتر میدونه چیکارش کنه چون واسه اون پول زحمت کشیده
مگه اینکه باد اورده باشه

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شما اگه اطلاعات کافی در یکی از زمینه‌های مختلف کسب درآمد چه آنلاین و آفلابن داشته باشید با توجه به حجم پول این امکان هست تا صد در صد سرمایه رو در یکماه به عنوان سود خالص دریافت کنید اما به هر حال با توجه به مهارتی که دارید در جهت تجربه و میل شخصی اقدام کنید که فقط امیدوارم عین نوشتن‌تون نباشه، البته حق دارید بنده هم اگه اندکی از این مقدار رو به یکباره در اختیار داشتم نتیجه کار بی‌نهایت فاجعه‌بار رقم میخورد !

اهل خانواده هستم

:دی

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
اگه داشتم درست مینواشتم نه مینوشتم "مثليون"

باتشكر از دوستان - از غلط نوشتن عذر ميخوام چون با ايپد مينويسم اينطوري شده بايد ببخشيد نميدونم ديكشنري عربي اون رو از كجا از كار بندازم . از بانك پارسيان پرسيدم اگه رقم پول بالاي ٤٠٠ ميليون باشه كل سود يكسال را اول ميده و كارت هديه هم جدا ميده ميشه حدود ١٨ درصد البته نميخوام كه همشو بانك بزارم دنبال يك مغازه هم دارم ميگردم كه بخرم و اجاره بدم  

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
پیشنهاد میدم مقداری از این مبلغ رو هم به فعالیت های انسان دوستانه به هر روشی که فکر میکنید مناسب تره اختصاص بدید. البته اگر از نوع پایدار و ادامه دار باشه که بسیار عالی میشه. تاثیر شگرفی در آرامش روحی در کنار آرامش جسمانی داره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من چند تا خونه و مغازه بگیرین رهن و اجاره بدین کار خیر انجام بدین .سکه سرمایه گذاری کنین .خیلی کارا میشه کرد .9000000نیست که نزدیک 1 میلیارده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
امه ٩٥٠ مثليون داشتي چه كار ميكردي؟
اول حق کسایی رو که فک میکنم پایمال کردم (یا باعث پایمال شدن حقشون شدم) ادا میکردم

بعد با 500 میلیونش ویزای سرمایه گذاری آمریکا میگرفتم
باقیشم با خودم میبردم واسه اینکه بتونم اونجا یه فعالیت اقتصادی راه بندازم :)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بذار بانك و وام ميلياردي بگير و يك كارخونه بزرگ تاسيس كن . . . . كارخونه اي داداشم توش كار ميكنه ماله سه نفره كه از بانك چند ده ميليارد وام گرفتند و يك كارخونه بسيار بسيار مجهز ساختند و دستگاه هاي ميلياردي خريدند و بقيه اش رو گذاشتن جيبشون و خرج كردند . الان هم فقط بخش آبميوه كارخونه رو اجاره دادن ماهانه به 180 ميليون و بخشهاي ديگه كارخونه رو هم كه شير پاستوريزه و ماست و ماكاروني و ايناست رو هم به كارخونه هاي بزرگ تهراني اجاره ميدن ماهانه چند صد ميليون كه اينا اصلا خودشون كارخونه نميان و كارخونه رو نمي گردونن . فقط اين اجاره هاي ميليووني رو ميگيرن و وام هاي بانك رو ميدن .

الان شما كاملا ميتوني اين كاري كه گفتم رو بكني و يك شنبه حداقل 10 ميليارد بره تو جيب مباركت .

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
باتشكر از دوستان - از غلط نوشتن عذر ميخوام چون با ايپد مينويسم اينطوري شده بايد ببخشيد نميدونم ديكشنري عربي اون رو از كجا از كار بندازم . از بانك پارسيان پرسيدم اگه رقم پول بالاي ٤٠٠ ميليون باشه كل سود يكسال را اول ميده و كارت هديه هم جدا ميده ميشه حدود ١٨ درصد البته نميخوام كه همشو بانك بزارم دنبال يك مغازه هم دارم ميگردم كه بخرم و اجاره بدم  

برید به setting-general-keyboard بعد auto correction رو off کنید.

اگر من این قدر پول داشتم یک یا چند تا apple store درست حسابی توی تهران و شهرهای دیگه میزدم و پول پارور می کردم ؛ کمک خواستید در خدمتم.:happy:

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
نمیدونی چه کنی؟ یذرشو بده من شماره حساب بدم؟:D
----------------------------------------------------------

داداش با پولت پول در بیار

یه وقت نزنی همشو خرج کنی حتی برای یک ریالش هم برنامه داشته باش با خودت نگی 50 میلیونشو مفت خرج میکنم انگار نه انگار . نه اینجوری فکر نکنی
از همه بهتر براز بانک سر ماه سودش رو بخور بدون هیچ زحمتی خوب نیست؟؟
یا اگه حوصله و تجربشو داری باهاش کار کن و پول دربیار با این پول فقط باید پول در بیاری همین
من جای تو بودم مینداختم بانک اخه جاش مطمئنه شب و روز میخرمو میخابم بخاطر خوردنو خابیدنم ماهی حداقل 11 میلیون سودشو میبرم

حالا با این 11 میلیون هر کاری دلت میخاد بکن بخور بپاش بریز بسوزونش همشو یجا بنداز صندوق صدقه ولی اون 950 میلیونت خیلی مهمه از جاش تکون نخره!!!

اخه یذر فکرشو بکن بدون ریسک کار کردن بدوند دردسر کار بدون اینکه وقتمو خرج کار کردن کنم ماهی 11 میلیون در امد -- اینکه دیگه فکر کردن نمیخاد

فقط من منظور حرفتونو که میگید با این اوضاع متوجه نمیشم مگه اوضاع خاصی دارید اگه دارید مطرح کنید

بالا