دوستان من ٤٨ سالمه و يك زمين دااشتم كه فروختم. ٩٥٠ مثليون و واقعا با اين اوضاع نمي دونم جكار كنم .."......ميشه نظر بدين. ضمنا من .اهل خانواده هستم .......
دوستان من ٤٨ سالمه و يك زمين دااشتم كه فروختم. ٩٥٠ مثليون و واقعا با اين اوضاع نمي دونم جكار كنم .."......ميشه نظر بدين. ضمنا من .اهل خانواده هستم .......
شما اگه اطلاعات کافی در یکی از زمینههای مختلف کسب درآمد چه آنلاین و آفلابن داشته باشید با توجه به حجم پول این امکان هست تا صد در صد سرمایه رو در یکماه به عنوان سود خالص دریافت کنید اما به هر حال با توجه به مهارتی که دارید در جهت تجربه و میل شخصی اقدام کنید که فقط امیدوارم عین نوشتنتون نباشه، البته حق دارید بنده هم اگه اندکی از این مقدار رو به یکباره در اختیار داشتم نتیجه کار بینهایت فاجعهبار رقم میخورد !
باتشكر از دوستان - از غلط نوشتن عذر ميخوام چون با ايپد مينويسم اينطوري شده بايد ببخشيد نميدونم ديكشنري عربي اون رو از كجا از كار بندازم . از بانك پارسيان پرسيدم اگه رقم پول بالاي ٤٠٠ ميليون باشه كل سود يكسال را اول ميده و كارت هديه هم جدا ميده ميشه حدود ١٨ درصد البته نميخوام كه همشو بانك بزارم دنبال يك مغازه هم دارم ميگردم كه بخرم و اجاره بدم
پیشنهاد میدم مقداری از این مبلغ رو هم به فعالیت های انسان دوستانه به هر روشی که فکر میکنید مناسب تره اختصاص بدید. البته اگر از نوع پایدار و ادامه دار باشه که بسیار عالی میشه. تاثیر شگرفی در آرامش روحی در کنار آرامش جسمانی داره