• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش دم کردم قهوه ترک

pinkfloid70

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2016
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
4
سن
31
محل سکونت
تهران
طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

برای یک قهوه سنتی ترکی آماده شوید !

در این مطلب یک رسپی از سایت معتبر ineedcoffee را برایتان ترجمه کرده ایم که نحوه دم کردن قهوه ترک را آموزش می دهد

traditional-turkish-11.jpg


در سفر اخیری که به استانبول داشتم ، دهها قهوه خانه (کافی شاپ)را برای یافتن بهترین طعم قهوه جستجو کردم و در نهایت آن را در قهوه خانه قدیمی علی پاشا یافتم . قهوه خانه ای با عمر چند صد ساله .
قهوه - تلفظ ترکی coffee – چند قرن پیش توسط عثمانی ها اختراع شد .
طعم استثنایی ، غلظت بالا ، عطر دل انگیز ، روش دم کردن و نحوه سرو قهوه ترک ، به اون هویت منحصر به فردی اعطا می کنه که ریشه در سنت های چند صد ساله داره . سنت هایی که هنوز حفظ شدند و محترم شمرده می شوند .
این قهوه از دانه های قهوه عربی (قهوه عربیکا) بسیار مرغوب تولید شده که از آمریکای مرکزی و برزیل به ترکیه وارد شده . دانه ها ابتدا مخلوط و سپس در درجه حرارت متوسط رو به پایین بو داده می شوند . سپس خوب آسیاب می شوند .

چگونه قهوه ترک درست کنیم ؟
چگونه قهوه ترک دم کنیم ؟


برای یک فنجان قهوه :

50 سی سی ( یک فنجان ) آب را در یک قهوه جوش برنجی بریزید . ترک ها به این وسیله جزوه - jezveh – می گویند و این لغت را از اعراب گرفته اند .

traditional-turkish-2.jpg

دو قاشق چایخوری قهوه ترک را به آب اضافه کنید . قهوه تان باید خیلی بهتر از اسپرسو آسیاب شده باشد . به صورتی که در نهایت کاملا ته نشین شود .
اگر دوست دارید دو قاشق چایخوری شکر هم اضافه کنید

traditional-turkish-3.jpg

نکته مهم : هنگامی که مشغول دم کردن قهوه هستید ، فنجانی را که قرار است نهایتا قهوه در آن سرو شود ، پر از آب جوش نگه دارید و قبل از ریختن قهوه آن را خالی کنید . با این کار هنگام سرو قهوه ، فنجانتان گرم خواهد بود .
قهوه جوش را روی شعله کم بگذارید و برای یک دقیقه هم بزنید .

traditional-turkish-4.jpg

سپس اجازه دهید تا مخلوط جوش بیاید . جوش آمدن قهوه سه تا چهار دقیقه طول می کشد .
نکته مهم : نگذارید قهوه تان جوش بزند

traditional-turkish-5.jpg

فنجان را خالی کنید و قهوه را در یک حرکت و سریع در فنجان خالی کنید . با این کار اجاز می دهید که تمام کف جمع شده روی قهوه به نرمی روی فنجان جمع شود .
قهوه را با یک لیوان آب خنک سرو کنید همانطور که به صورت سنتی در ترکیه انجام می شود .

traditional-turkish-6.jpg


یک جرعه کوچک آب برای پاک کردن کام و پس از آن یک جرعه قهوه با دانه هایی که کاملا در بافت آن حس می شوند . ذره ذره قهوه را مزه کنید و بنوشید .
رسوب ته فنجان را ننوشید . چون ممکن است آینده شما در آن پنهان باشد !

وقتی قهوه تان تمام شد ، فنجان را روی نعلبکی برگردانید . چند دقیقه صبر کنید و به قهوه اجازه دهید شکل بگیرد و خشک شود . حالا پیش فالگیر بروید !



پ.ن:

طرز تهیه قهوه ترک
نگذارید قهوه تان جوش بزند
فال قهوه
پیش بینی اینده با قهوه
فالگیری با قهوه
نحوه سرو قهوه ترک
اموزش دم کردن قهوه ترک
تاریخچه قهوه ترک



منبع : مرکافه
 
بالا