• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش سئو Seo قسمت اول

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
سلامی به گرمی آفتاب وطنم دهلران
13.gif

محسن یاسمی هستم در خدمت شما با اموزش سئو

دوستان قصدم دارم سئو رو بهتون اموزش بدم البته بخاطر خواستهایی که دوستان داشتند تا جایی که بتونم

8.gif
سئو یعنی بهینه سازی سایت یا وبلاگ خود برای موتورهای جستجوگر
کلا ما چندین موتور جستجو داریم که اولین گوگل بعد یاهو بعد بینگ و ......
که هدف اول و اصلی ما گوگل هستش چراکه 85درصد کاربران ورودی ما از سمت گوگل هستند
41.gif

خوب حالا باید چکار کنیم برای شروع شما باید اول هدف خودتون مشخص کنید ایا فعالیت سایت شما توچه زمینه ای هست
مثلا تو کار فروش پروژه هستید اول باید چند کلمه کلیدی برای سایت خودتون پیدا کنید
کلمه کلیدی چی هست : کلمه ای یا کلماتی هستش که با استفاده از انها شما به پیج اول گوگل می رسید
10.gif

این کلمات پیدا از کجا پیدا کرد : این کلمات یه تعدادی خودتون حدس بزنید یه تعدادی هم گوگل بهتون میده
من برای سایت پروژه کلماتی که در نظر دارم اینا هستن : دانلود پروژه - خرید پروژه - دانلود پروژه دانشجویی - دانلود پروژه رایگان و ...
حالا گوگل چطور بهمون کلمه میده با استفاده از سایت https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner
که متعلق به گوگل هستش که کمک شایانی بهتون میکنه

پایان قسمت اول

Last edited:

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
یاهو موتور جستجو مستقل نیست دوست من از دیتابیس گوگل استفاده می کنه با کمی تغییر در الگوریتم که به اندازه گوگل پیشرفته نیست

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
سلامی به گرمی آفتاب وطنم دهلران
13.gif

دوستان قصدم دارم سئو رو بهتون اموزش بدم البته بخاطر خواستهایی که دوستان داشتند تا جایی که بتونم

8.gif
سئو یعنی بهینه سازی سایت یا وبلاگ خود برای موتورهای جستجوگر
کلا ما چندین موتور جستجو داریم که اولین گوگل بعد یاهو بعد بینگ و ......
که هدف اول و اصلی ما گوگل هستش چراکه 85درصد کاربران ورودی ما از سمت گوگل هستند
41.gif

خوب حالا باید چکار کنیم برای شروع شما باید اول هدف خودتون مشخص کنید ایا فعالیت سایت شما توچه زمینه ای هست
مثلا تو کار فروش پروژه هستید اول باید چند کلمه کلیدی برای سایت خودتون پیدا کنید
کلمه کلیدی چی هست : کلمه ای یا کلماتی هستش که با استفاده از انها شما به پیج اول گوگل می رسید
10.gif

این کلمات پیدا از کجا پیدا کرد : این کلمات یه تعدادی خودتون حدس بزنید یه تعدادی هم گوگل بهتون میده
من برای سایت پروژه کلماتی که در نظر دارم اینا هستن : دانلود پروژه - خرید پروژه - دانلود پروژه دانشجویی - دانلود پروژه رایگان و ...
حالا گوگل چطور بهمون کلمه میده با استفاده از سایت https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner
که متعلق به گوگل هستش که کمک شایانی بهتون میکنه

پایان قسمت اول

الان با اینا میشه سایت بالا آورد ؟ :lol: به همین خیال باش که با اینا بتونی سایت بالا بیاری تو گوگل . مطمئن باش تا قسمت آخرش هم بنویسی همین آش و همین کاسه هست . یا علی :D

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
الان با اینا میشه سایت بالا آورد ؟ :lol: به همین خیال باش که با اینا بتونی سایت بالا بیاری تو گوگل . مطمئن باش تا قسمت آخرش هم بنویسی همین آش و همین کاسه هست . یا علی :D
بله کافی نیست
کلمات کلیدی + بک لینک + آپدیت مطالب
میشه سایت رو تو کلمات بالا کشید

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50

سلام دوست عزیز

هر کسی در سئو ترفندهای خاص خودشو داره - گذشته از اون من دارم اموزش میدم قرار نیست بیام از اول مطالب سنگین رو بگم

در ضمن من با این کارها سایت بالا اوردم فقط باید چش دیدن داشته باشی

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام

ممنون بابت ایجاد این تاپیک. من یک مقاله برای معرفی سئو با عنوان سئو چیست اخیرا نوشتم. پیشنهاد میکنم به دوستان که نگاهی هم به این مقاله بیندازند:

سئو چیست؟ بررسی سئو سایت و مفاهیم آن.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام

ممنون بابت ایجاد این تاپیک. من یک مقاله برای معرفی سئو با عنوان سئو چیست اخیرا نوشتم. پیشنهاد میکنم به دوستان که نگاهی هم به این مقاله بیندازند:

سئو چیست؟ بررسی سئو سایت و مفاهیم آن.

سئو بیشتر به نظرم کاربرد مفهومی داره البته اینو بیشتر برای سایت ها و وبلاگ های که تخصصی کار میکنند میگم . وگرنه سایتهای دانلود و اس ام اس و اینها هرکارشون کنی تو یه دوره اون بالاهائی.

آقای شیرازی هم دقیقاً تو سایتش به همین مفهوم سئو پرداخته تا برنامه نویسی و کد نویسی . من خودم یک وبلاگ ساده ایجاد کردم و از آقای شیرازی تو همین فروم چند تا سئوال ساده پرسیدم مخصوصاً بحث برند سازیش که با همونها وبلاگم تو دوماه تو کلمات اصلی تو رده های اول تا پنجمه هیچ کار خاصی هم لازم نیست آدم برای سئو بکنه همین بحث های استارتر برای شروع کار و مطالب سایت آقای شیرازی کافیه به نظرم. البته من وبلاگ کار میکنم حوصله چرخوندن سایت رو ندارم

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
متاسفانه متاسفانه هر کسی 4 تا مقاله فارسی در نت میخونه سئو کار میشه , سئو یاد میده , سئو می کنه

به این میگی سئو ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چه عیبی داره مردم دانش خودشون رو بین هم انتشار بدن؟

فقط تو ایرانه که تا یکی یه کار مثبت و یه سری اطلاعات میده بقیه یه عده پیدا میشن سرکوبش میکنن.

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
چه عیبی داره مردم دانش خودشون رو بین هم انتشار بدن؟

فقط تو ایرانه که تا یکی یه کار مثبت و یه سری اطلاعات میده بقیه یه عده پیدا میشن سرکوبش میکنن.

من سئوکارای زیادی تو ایران میشناسم با خیلیهاشون هم کار کردم و الانم کار میکنم
شما راست میگید من چندتا کتاب و مقاله خوندم شدم سئوکار
اما بیاید نمونه کارمون رو کنیم ببینیم چند تا کار دارم که تو پیج اول هستند
این دوست ما درست میگه تو ایران فقط اینجوریه چون فعلا بعضیا به رشد عقلی کافی نرسیدن که پیشرفت هموطن خودشونو ببینن

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
لطفا تا آخرش ادامه بده.

دمت گرم.

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
این دوست ما درست میگه تو ایران فقط اینجوریه چون فعلا بعضیا به رشد عقلی کافی نرسیدن که پیشرفت هموطن خودشونو ببینن

پیشرفت با سر ملت کلاه گذاشتن فرق می کنه تو همین فروم بهت 10 تا تاپیک نشون میدم طرف 2 تا مقاله خونده اومده میگه سئو تضمینی 15 هزار تومان آموزش سئو 50 هزار تومان

اسم اینو میذاری پیشرفت ؟؟

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
پیشرفت با سر ملت کلاه گذاشتن فرق می کنه تو همین فروم بهت 10 تا تاپیک نشون میدم طرف 2 تا مقاله خونده اومده میگه سئو تضمینی 15 هزار تومان آموزش سئو 50 هزار تومان

اسم اینو میذاری پیشرفت ؟؟

هر کسی مسئول اعمال خودشه بعدشم قبل از اینکه کسی رو به تمسخر بگیری یا بخوای بهش کنایه بزنی برو راجبش تحقیق بکن بعد حرفت بزن

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
هر کسی مسئول اعمال خودشه بعدشم قبل از اینکه کسی رو به تمسخر بگیری یا بخوای بهش کنایه بزنی برو راجبش تحقیق بکن بعد حرفت بزن

نیازی به تحقیق نیست از آموزش کامل و پر محتوا و طرز صحبتت همه چی مشخصه

بالا