• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش فارسي و مبتدي تيردي مكس

yunesking2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D
با سلام دوستان م دانشجوي رشته اي تي هستم و دوست دارم بازي سازي را ياد بگيرم و در بازي سازي يا بايد برنامه نويس شوي يا انيماتور و مدل ساز سه بعدي ميخواستم ببينم ايا منبع فارسي و كامل و مبتدي تا پيشرفته نرم افزار تيردي مكس وجود دارد؟
در ضمن ايبوك هاي كم حجم و مثلا اموزش ساخت سر انسان و اينا نباشه ميخوام كامل ياد بگيرم
اگر كتاب يا سي دي اموزشي خاص فارسي باشه ممنون ميشوم
منتظرم:cigar:

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام دوستان م دانشجوي رشته اي تي هستم و دوست دارم بازي سازي را ياد بگيرم و در بازي سازي يا بايد برنامه نويس شوي يا انيماتور و مدل ساز سه بعدي ميخواستم ببينم ايا منبع فارسي و كامل و مبتدي تا پيشرفته نرم افزار تيردي مكس وجود دارد؟
در ضمن ايبوك هاي كم حجم و مثلا اموزش ساخت سر انسان و اينا نباشه ميخوام كامل ياد بگيرم

به زبان فارسی توی نت نیست ولی زبان اصلی کلی کتاب هست .

tom357

Registered User
لایک‌ها
6

برنامه نویسی لازمه ساخت بازی نیس ، خیلی از شرکتهای بزرگ از انجینهای آماده واسه کارهاشون استفاده میکنن

اینکه شما میگی میخوام انیماتور یا مدلساز بشم نشون میده که شما میخوای جزئی از یه تیم بازی سازی باشی نه اینکه بازی بسازی

پیشنهاد میکنم بهت زبانت رو خوب کن چون هم تو رشتت بدردت میخوره هم تو زمینه CGI و انیمیشن

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
میشه یه چند تا کتاب خوب برای آموزش 3d max ترجیحا فارسی معرفی کنید ؟ البته با کاربرد معماریش.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
برنامه نویسی لازمه ساخت بازی نیس ، خیلی از شرکتهای بزرگ از انجینهای آماده واسه کارهاشون استفاده میکنن

اینکه شما میگی میخوام انیماتور یا مدلساز بشم نشون میده که شما میخوای جزئی از یه تیم بازی سازی باشی نه اینکه بازی بسازی

پیشنهاد میکنم بهت زبانت رو خوب کن چون هم تو رشتت بدردت میخوره هم تو زمینه CGI و انیمیشن

کی گفته برنامه نویسی لازمه ساخت بازی نیست؟!
چه ربطی به آبجکت آماده داره؟!
برنامه نویسی API و یادگیری OpenGL , DirectX لازمه ساخت بازی هست.
پس چطوری کنترل بازی رو طراحی میکنن؟!
اگر شما با فلش کار کرده باشی برای طراحی یک بازی خیلی ساده تحت فلش نیاز به برنامه نویسی هست چه برسه به بازی های ...
----
دوست من شما برای یادگیری دنبال منبع فارسی نگرد چون به جایی نمیرسونتت.کلاس آموزشی هم که چرته...
همه چیز برمیگرده به همت خودت و یادگیری زبان انگلیسی اینم بگم خود من سال آخر آی تی هستم و رشته مون هیچ ربطی به طراحی سه بعدی و ساخت بازی نداره!
آموزشهای ویدئویی زبان اصلی خیلی جالبی هست از مجموعه Digital Tutors شروع کن و بعد برو سراغ CG-Academy و نهایتا GnomonWorkshop با ویدئوی آموزشی شروع کنی خیلی بهتره و سریعتر یاد میگیری.
آموزشهای فوق رو نگاه کن خیلی کمکت میکنه.
موفق باشی

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
بصورت خصوصی اموزش میدم . اگر مایل بودید پیام بزارید
من تهران هستم

pinar

Registered User
لایک‌ها
369
سلام.متاسفانه در ضمینه 3dsmax کتاب جامع و خوبی وجود ندارد ( به زبان فارسی) و بیشتر ترجمه بخش help نرم افزار یا ترجمه کتب خارجی است که اشتباهات ترجمه در آنها بیداد میکنه.به شما پیشنهاد میکنم که اگه به زبان انگلیسی تسلط دارید سراغ منابع خارجی بروید ( داخل ایران هم پیدا میشه کافیه یه سری به سایت فروشگاه پی سی ورد بخش آموزش گرافیک بزنید)وسایت های خارجی مربوط به مکس و .........
ساختن بازی هم کار یکی دونفر نیست و حتماً باید وظایف بین اعضای یه تیم تقسیم بشه که متشکل شده از گرافیست - انیماتور - نورپرداز- برنامه نویس و.......................................
به نظر من دنبال کردن یه تخصص و حرفه ( تمکز کردن در یه ضمینه) باعث موفق شدن شما خواهد شد انشالله .ولی اگه دوست داشتید یه سری هم به نرم افزار unity بزنید فوق العاده است

بالا