• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش گام به گام کسب درامد از طریق اینترنت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jimbooojet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان
قبل از هر چیز باید بگویم که ما از طریق اینتر نت به طرق مختلف می توانیم کسب درامد کنیم که من اونها را به دو دسته تقسیم کردم
1- بدون سرمایه گذاری
2- با سرمایه
اما روشهایی که بدون سرمایه ما می توانیم در ان سرمایه گذاری کنیم عبارتند از:
1- p 2 c
2-p 2 search
3- p 2 offer
4- p 2 sign up
5-
offer
....
اما روشهای سرمایه گذاری
1- p 2 s
2- hiyp
3- forex
که من در این قسمت فقط به p 2 sمی پردازم

برای شروع کارباید مراحل زیر ا انجام بدهید
1-ایجاد صندوق پستی در fasstmail
2-افتتاح حساب
3-ثبت نام در سایتها
1-اول از همه باید در یک سایتی که ترافیک کمتری از لحاظ e-mailدارند ثبت نام کنید که من پیشنهاد می دهم در سایت :
www.fastmail.fmثبت نام کنید بعد از وارد شدن تو این سایت قسمت sign up را کلیک کنیدتا ثبت نام کنید نکته مهم در این قسمت این است که
قبلا باید در یک سایت دیگه e-mail داشته باشیدتا اطلاعات شما به اون e-mail شما فرستاده شود که یک لینک به شما می ده که شما با کلیک کردن ان لینک e-mail شما در fastmail فعال می گردد
2-افتتاح حساب : برای کا ر کردن در سایتها باید یک حسابی داشته باشیم که اعتبار جهانی داشته باشد که چندین بانک هستند که دارند فعالیت می کنند ولی بخاطر تحریم ایران تنها یک بانک اینترنتی هست که ایران را به رسمیت می شناسدو اون هم e-gold هست که من در اینجا نحوه افتتاح حساب در e-gold را توضیح می دهم :
وارد سایت www.e-gold.com می شویم سمت چپ چندین گزینه دارد که برای اولین بار بایدگزینه create an account را کلیک می کنیم که بلافاصله قوانین سایت نشان داده می شود که با کلیک کردن i agreeبه کار مون ادامه می دهیم و صفحه ثبت نام می ایدکه به ترتیب زیر است:
1-account name:که باید اسم اکانت را بنویسی که معمولا فامیلی نوشته می شود یا هر چیز دیگر
2-discription:که لازم نیست چیزی بنویسی
3-addition discription:لازم نیست چیزی بنویسی
4-username:که باید id خودتو بنویسی یعنی اگه ادرس e-mail شما [email protected]باشد باید اینجا ali2006بنویسی
5-discription: که لازم نیست چیزی نوشته شود
6-name:که باید نام و نام خانوادگی راکامل بنویسی
7-adress: که باید ادرس پستی را از پلاک شروع کنی
8-city:که نام شهری که داری زندگی می کنی می نویسی
9-state:نام استان خود را می نویسی
10-countery: که باید نام کشور خود را بنویسی
11-phone:شماره تماس خود را بنویس اگه محل سکونتت در تهران باشد باید بنویسی:+9821 و بقیه شما
12- fax: که لازم نیست چیزی بنویسی
13-11-e-mail: ادرس e-mail خودتو بصورت کامل می نویسی مثلا:[email protected]
14-alternative passphrase:باید یکپسور برای مورد14 و 15و 16 نوشته شودالبته ترکیبی از عدد و حروف
15-new e-gold account passphrase
16-new e-gold account passphrase
و نهایتا یکسری اعدادی در پایان صفحه است که عینا باید نوشته شود و در نهایت کلید open را می زنیم اگه اطلاعات شما درست باشد شماره حساب شما به e-mail شما فرستاده می شود
دوباره وارد سایت می شویم و منوی acces your account را کلیک می کنیم و وارد حساب خودمون می شویم
تمام این مراحل یعنی رفتن به صندوق پستی و گرفتن شماره حسا ب و وارد شدن به سایت e- gold باید در 15 دقیقه انجام بگیرد

3-ثبت نام در سایتها:
ثبت نام در سایتها تقریبا مشابه همدیگر هستند و در تمامی سایتها دنبال کلمات sing upیا registerیا join می گردیم
1-yourname:نام و نام خانوادگی
2-your e-mail: ادر س کامل صندوق پستی شما
3- confirm your e-mail: دو باره همان ادر س پستی را می نویسیم
4-password:پسورد جدید برای این سایت
5-confirm password:همان پسورد را دوباره می نویسیم
6-pay out: که نحوه پرداخت پول را می پرسد که باید گزینه e-gold را انتخاب و شماره حساب خودرا می نویسین
7-your site: ;i : که معمولا سایت google را می نویسیم
7-url: می نویسیم :www.google.com
, نهایتا با قوانین سایت موافقت می کنیم و enter می کنیم بعد از این معمولا نامه ای به صندوق پستی شما با چند لینک ار ان سایت می اید که باید دنبال لینکی باشی که کلمه active باشه و بدنبال ان وارد سایت می شویم که دو تا گزینه دار د 1-ادرس صندوق پستی شما را می پرسد و
2-pass: که باید پسورد خودتو وارد کنی و وارد سایت می شوی
از این به بعد باید بدنبال گزینه upgrade account بگرد و کلیکش کن که اونجا توضیح می ده که هر امتیاز ش چند دلار ه و باید تعداد امتیاز که می خوای را بنویس و بعد سایت به شما می گه که مجموعا چقدر باید دلار و با چه بانکی می خوای پرداخت کنی که معمولا e-gold را دارند روی کلمه e-gold کلیک می کنید ازشما شماره حساب و مقداری که می خواین پرداخت کنید پرسیده می شود و ادامه می دهیم
دوباره وارد سایت می شویم می بینیم که در member level ما مبلغی که سرمایه گذاری کردیم نوشته شده بعد از این دنبال گزینه start surfing و کلیک می کنیم تا تبلیغات سایت تمام شود

خوب بهتره بعد از این در مرحله اول به معرفی سایتها surf به پردازیم لازم به ذکر است که سایتهایی که من اینجا می نویسم حداقل 3بار از انها دریافتی داشتم
الف-paid 2 surf
1--اولین سایتی که می خواهم معرفی کنم سایتی است که در 9روز 17% سود دهی دارد و فعلا نامبر one می باشدو تا الان 5 بار دریافتی داشتم و الان خودم 400$ در ان سرمایه گذاری کردم و در قوانینش نوشته پرداخت 7 روز کاری ولی من در این 5بار 48ساعته دریافت کردم ادرس:
http://www.compactsurfing.com/index.php?ref=10763
2--دومین سایتی که دارم معرفی میکنم سایتی است که پارسال 6 ماه کار کرد ولی بسته شد ولی بعد از اومدن تما م پول اعضای قبلی را پرداخت کرد و الان 180 روز ه که دوباره داره فعالیت می کنه من تو این سایت 10 بار در یافتی داشتم و ماکزیمم سرمایه گذاری من در این سایت تقریبا 300 دلار بود ولی من دیگه تو این سایت تا اطلاع ثانوی سرمایه گذاری نمی کنم . در 7 روز 19% سود علت عدم سرمایه گذاری اینه که فقط یکبار بدون feeسودت رو می ده بعد از اون اگه تقاضا کنی 7% از کل پولت رو کم می کنه یعنی عملا 10% سود در 7 روز ادرس:
http://PS717.net/?6870
3-سومین سایتی که دارم معرفی می کنم تا الان من 20 بار در یافتی داشتم چون تا هفته پیش بصور ت اصل و فرع سودتو بصورت روزانه می داد ولی از اواسط هفته پیش سایت اعلام کرد که هفته ای 2 بار پرداخت می کند واز این هفته اعلام کرد هفته ای یکبار می توانی cash out کنی:
http://www.select-surf.com/?ref=115
4- اما چهار مین سایتی که دارم معرفی می کنم سایتی است که 12 روزه 32%سود می دهد متاسفانه این سایت تا دیروز 14/3/1385 سودشو بصورت روزانه می داد ولی از امروز بعد از 12 روز می دهد ولی سایتی که 50 روزه که داره کا رمی کنه و تا الان جوابشو خوب پس داده ادرس:
http://www.11surfpro.com/?ref=1607
5-این سایت در 15 روز 20% سود می ده و تا الان من 3 بار دریافتی داشتم و این هم ادرس:
http://profit120.com/?ref=327

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واقعا جا داره به نیابت از بروبچ پی تی زبان یک خسته نباشید به این دوست عزیز عرض نماییم!

اگر شما 2 ساله تجربه داری،من 10 سال میشه که با اینترنت کار میکنم.

j_horror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vbigdeli :
واقعا جا داره به نیابت از بروبچ پی تی زبان یک خسته نباشید به این دوست عزیز عرض نماییم!

حالا واجب بود اینو بگی که منم آره:wacko:

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vbigdeli :

بابا خوبه که این بدبخت گفته که من در برابر باتجربه ترها هیچ ادعایی ندارم
اگه نمی گفت شما چیکار می کردید​

j_horror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egoldiran.biz :

بابا خوبه که این بدبخت گفته که من در برابر باتجربه ترها هیچ ادعایی ندارم
اگه نمی گفت شما چیکار می کردید​
تایید میشه:thumbsup:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از vbigdeli :

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه آخه خیلی باحال تاپیک زده،این جور تاپیک ها در پی تی ریخته و اتفاقا بحث همین تاپیک ها در این لینک هستش:http://forum.persiantools.com/t47425.html

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آخه چیزی نمی خواد یاد بده،در مورد PPC ها یک تاپیک مخصوص هستش،چرا اونجا نمی زنه تاپیک رو؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از vbigdeli :
آخه چیزی نمی خواد یاد بده،در مورد PPC ها یک تاپیک مخصوص هستش،چرا اونجا نمی زنه تاپیک رو؟
:blink: :blink: :blink: :blink:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از navdl :
مگه کلاسم هست:blink:
آره بابا.
یه جا بود من رفتم حال گیری 30 هزار میگیرفتن واسه آموزش ptc و سورف ها. منم حاللشنو گرفتم همرم پشیمون کردم. میگفت داریم کسای که ماهی 1200 دلار از ptc میگیرن . انقدر حرسم گرفته بود که نگو.

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
بیخیال
ببین چجوری مردومو سر کیسه میکنن!!!
خوب می پرسیدی کدوم سایت ماهم بریم:D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این پید تو کلیک هم شده برا ما دردسر ...
همه می خوان دربارش آموزش بدن...
107.gif
107.gif

یچیزی آموزش بدید که تاحالا نشنیده باشیم یه کم مفید باشه...

j_horror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mdibmehr2 :
این پید تو کلیک هم شده برا ما دردسر ...
همه می خوان دربارش آموزش بدن...
107.gif
107.gif

یچیزی آموزش بدید که تاحالا نشنیده باشیم یه کم مفید باشه...
بابا بزار یارو کارشو بکنه حالا چه گیری دادی به اون:wacko: :wacko: :wacko:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از j_horror :
بابا بزار یارو کارشو بکنه حالا چه گیری دادی به اون:wacko: :wacko: :wacko:
کارتو بکن استفاده می کنیم...
ممنون ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

j_horror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم جدیدا وارد این کار شدم...:happy:
این طرف ما هم مثل اینکه وضعش خوبه ها:lol::wacko:

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
:lol: آدم خودشو بکشه در ماه از سایت های PTC اونم فقط در صورتی در قسمت پرداخت برای ثبت نام کار کنه 40-50 دلار بیشتر نمی تونه کار کنه باز اینا می گن 1200 دلار :blink: :blink: :blink: :blink:​

jimbooojet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egoldiran.biz :
:lol: آدم خودشو بکشه در ماه از سایت های PTC اونم فقط در صورتی در قسمت پرداخت برای ثبت نام کار کنه 40-50 دلار بیشتر نمی تونه کار کنه باز اینا می گن 1200 دلار :blink: :blink: :blink: :blink:​
دوست عزیز من منظور م p 2 s نه p 2 c

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من اینجا آموزش نمیبینم فقط یه نفر داره به این بهانه رفرال جمع میکنه
این چجور آموزشیه هنوز یاد نداره چجوری تو ایگولد حساب باز کنه طرف اموده یه مشت لینک رفرال گذاشته
اسم این تاپیک رو عوض کنید بزارید اموزش گاگام به گام حقه های جمع کردن رفرال طوری که تاپیکتون قلف نشه:f34r:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از sascovach :
من اینجا آموزش نمیبینم فقط یه نفر داره به این بهانه رفرال جمع میکنه
این چجور آموزشیه هنوز یاد نداره چجوری تو ایگولد حساب باز کنه طرف اموده یه مشت لینک رفرال گذاشته
اسم این تاپیک رو عوض کنید بزارید اموزش گاگام به گام حقه های جمع کردن رفرال طوری که تاپیکتون قلف نشه:f34r:

درست میگه...
فوتوکپی بررسی کن...
:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا