• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امولاتور سيمبين و جاوا (اجراي برنامه هاي sis تحت ويندوز)

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
كسي برنامه يا روشي رو ميشناسه كه بشه به سادگي برنامه هاي sis و java (با پسوند jar) مخصوص موبایلها رو اجرا کرد.

اگه راهی ساده تر از دانلود کردن j2me سراغ دارید لطفا بگید وگرنه یک کم توضیح بدین که این امولاتوری که روی symbian sdk هست که از سایت نوکیا میشه گرفت چطوری کار میکنه. و آیا لازمه کلش رو دانلود کرد تا امولاتورش راه بیوفته یا نه؟

پیشاپیش ممنون...

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
با این برنامه می تونید Jar رو ببینید. این برنامه از Java MIDP 2.0 هم پشتیبانی می کنه.

http://k750i.net/programy/software/midp2.zip
حجم: 1.7MB

منظورتون از jar رو ببینید چیه ؟ اگه محتویاتشو میگین که win rar هم همین کارو میکنه ولی اگر برنامه های جاوای موبایلو اجرا میکنه مثل تو موبایل (مثلا بازی هارو) بگین تا ما هم بدونیم.

در ضمن من که تا حالا نرم افزاری برای اجرای SIS تو ویندوز نشنیدم. فکرم نمیکنم باشه چون اولا سیستم عامل ها فرق دارن دوما اینکه کارکرد برنامه های موبایل مال موبایله نه PC .

ولی بشر و چه دیدی شاید یکیشو ساختن! شایدم تا حالا ساخته باشن ما خبر نداریم!

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kouroshm :
منظورتون از jar رو ببینید چیه ؟ اگه محتویاتشو میگین که win rar هم همین کارو میکنه ولی اگر برنامه های جاوای موبایلو اجرا میکنه مثل تو موبایل (مثلا بازی هارو) بگین تا ما هم بدونیم.

در ضمن من که تا حالا نرم افزاری برای اجرای SIS تو ویندوز نشنیدم. فکرم نمیکنم باشه چون اولا سیستم عامل ها فرق دارن دوما اینکه کارکرد برنامه های موبایل مال موبایله نه PC .

ولی بشر و چه دیدی شاید یکیشو ساختن! شایدم تا حالا ساخته باشن ما خبر نداریم!

winrar تنها این فایلها رو از حالت فشرده در میاره اما با این برنامه میتونی اونها رو اجرا کنی.
برای فایلهای sis هم فکر نکنم چیزی اومده باشه.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
# xPlod : دستت درد نکنه. دقیقا در مورد جاوا دنبال همین برنامه بودم. نتیجه تستش رو هم همینجا مینویسم. ولی آیا کسی در مورد سیمبین هم چنین برنامه ای میشناسه؟ البته من فکر میکنم باید آخرش همون پک 90 مگی رو دانلود کنم تا کار کنه...

# Kouroshm : البته که اجرا کردن برنامه های سیمبین توی ویندوز عملیه. آخه ناسلامتی برنام های موبایل رو هم با کامپیوتر نوشتن. از اول که روی موبایل شروع نکردن به برنامه نویسی. یعنی یه محیط برای نوشتن و تست برنامه های سیمبین وجود داره. که البته گفتم دارم اون رو دانلود میکنم ولی حجمش تقریبا 90 مگابایته و یک کم طول میکشه.
برای همین گفتم شاید دوستان برنامه ای رو بشناسن که حجمش کمتر باشه.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
# ..Hamid.. : دست شما هم درد نکنه. به نظرم این هم برنامه جالبی اومد. تستش میکنم.

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MoZa :
# xPlod البته که اجرا کردن برنامه های سیمبین توی ویندوز عملیه. آخه ناسلامتی برنام های موبایل رو هم با کامپیوتر نوشتن.

مورد برنامه نویسی رو قبول دارم اما Run and execute رو ...

دور از ذهن به نظر میرسه . معمولا برای تست برنامه از یه زثمم حاخدث استفاده میکنن که خود سیمبین توش باشه.
حالا شما بهتر میدونین . بعد از دانلود نتیجشو به ما هم بگین.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از xPlod :
با این برنامه می تونید Jar رو ببینید. این برنامه از Java MIDP 2.0 هم پشتیبانی می کنه.

http://k750i.net/programy/software/midp2.zip
حجم: 1.7MB

عجب برنامه اي بود اين. آقا دستت درد نكنه. واقعا عالي و بدون اشكال بود. تقريبا تمام فايلهاي jar رو اجرا ميكنه. حتي بدون اينكه لازم باشه فايل jad رو كنارش داشته باشي.

روش كارش هم خيلي ساده است. كافيه برنامه رو نصب كنيد و بعد هر فايلjar رو كه روش دابل كليك كنيد اجرا ميشه.

بعد از اجرا هم يه فايل exe از اون فايل جاوا ميسازه كه به سادگي ميتونيد از اين به بعد اون رو اجرا كنيد.

در مورد سيمبين هم توي فايلهاي راهنماش كه نوشته ميشه از امولاتورش استفاده كرد.

تقريبا دانلودش تموم شده. تست ميكنم و جوابش رو مينويسم...

بالا