• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امکاناتی که دوست دارید به سیستم همکاری در فروش ایران امیر شرکت پادینا سیستم اضافه کنه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام وبمسترهای عزیز و گرامی سیستمهای همکاری در فروش ایران امیر و یاسیستمهای مشابهی که از شرکت پادینا سیستم خدمات گرفته اند.
قرار شده است که سیستم ارتقا پیدا بکنه در این راستا شرکت پادینا سیستم در حال گرفتن ایده های وبمستران عزیز میباشد
قرار بر این شده است که سیستم در داخل یک ورد گذاشته بشه و برای انها ارسال بشه که من این روش را نمیپسندم چون نه حوصله داریم و نه هیچی !! اما اگر بصورت مشارکتی باشه هر لحظه ایده های خودتان را به ما میگویید و بالطبع فرشاد مدیر پادینا نقطه نظرات و درخواست های شما را خواهد دید و نسبت به امکاناتی که نیاز دارید به سیستم اضافه خواهد شد.
هر امکاناتی که اضافه بشه در پست دوم این تاپیک بصورت منظم و شماره گذاری شده تنظیم میشود.ایده هایی که ممکنه به سیستم همکاری کمک بکنه چه برای مدیران و چه برای بازاریابان
پس پشتابید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امکانات درخواستی وبمسترهاااا
1-درگاه اینترنتی
2-ایجاد فروشگاه حرفه ای با قابلیت (اجکس) باز شدن زیر شاخه و شاخه بصورت تیک
3-ایجاد خرید بصورت پیکی
4- اضافه بنر پیشنهادی
5-اضافه کردن محصول پیشنهادی به سیستم و تایید مدیر پس از تهیه کردن محصول
6-لینک فروشگاه ها رو درست کنید که بتونیم لینک مستقیم برای خرید پستی بدیم.الان باید یه بار برن فروشگاه و از اونجا خرید کنن بعد به اسم ما ثبت بشه.
7-محصولات پرفروش
8-محصولات پرفروش هفته و امروز
9-ارجاعات صفحه و کاربران با چه لینکی خرید کردند.
10- سیستم آماری جامع0 بصورت نموداری سه بعدی - پیش بینی خرید- میزان رشد- درامد ماهانه - میزان کل دریافتی ها در حسابداری( برای مدیریت نیز به همین شکل)
11-لينك خريد نقدي هم مثل پستي تو پنل اضافه بشه!
12- درخرید نقدی نوع محصول فروخته شده مشخص بشود
13- علت انصرافی ها و دیدن فاکتور انصرافی برای همکاران
14- بعضی از خرید های پستی در تهران است که با پیک ارسال میشه انهخا را تعیین وضعیت به پیکی بدهم و وصولی !!
15-
16-
17-
18-

Last edited:

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
پیشنهادات بنده:
لینک فروشگاه ها رو درست کنید که بتونیم لینک مستقیم برای خرید پستی بدیم.الان باید یه بار برن فروشگاه و از اونجا خرید کنن بعد به اسم ما ثبت بشه.
محصولات پرفروش
و محصولات پرفروش هفته
ارجاعات صفحه و کاربران با چه لینکی خرید کردند.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
فرم ورود کاربر بصورت آژاکس هست ولی ریدایرکت شدنش به داخل پنل گمراه کننده است ...

گزارش کلیک های انجام شده بسیاز ضعیف است
1- امار بصورت یک جدول درست حسابی نمایش داده بشود نه داخل یک عکس که قابل استفاده نیست ! (عددها قابل تشخیص نیست)
2- گزارش کلیک ها و خرید و غیره روشن تر باشد و لینک های ارجاع مشخص بشود

یک گزارش بهتر برای وضعیت خریدهای انجام شده تا همه خرید ها یکجا دیده شوند.
یک گزارش روزانه از خرید که بدانیم با چقدر کلیک چقدر خرید ثبت شده است البته الان هم تنها عکس موجود بشکل نا مشخصی هست ولی بهتر باید باشد ... کلا بخش امار باید شفافتر ارائه بشود.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
چه جوری؟ انوقت چطوری وبمسترها پورسانت بگیرند؟

چطوری نداره دیگه پشنهاد امکانات جدید خواستی منم دادم :D
میای این امکان رو توی سیستم ایجاد میکنی که من بیام محصولم رو به سایت اضافه کنم بعد خریدار میخره من میفرستم براش بعد مثلا 30درصد میدم به بازاریاب ( که همون وبمستر ) مثلا 10درصد به تو .
اگه یادت باشه قبل از ادزسنتر میخواستم همکاری در فروش بزنم که یه سیستمم پیدا کردم که این امکان رو داشتم الان اسمش یادم نیست بعدا بهت میگم . میتونی از رو او الگو بگیری . :rolleyes:
فقط این وسط مسئله ای که هست اینه که امکان داره منه فروشنده پورسانت رو به تو و وبمستر ندم که برا اینکه این رو حل کنی یه راه بیشتر نداری :D فقط با فروشنده هایی که مورد اطمینان هستن کار کنی یعنی نذاری هرکسی بیاد عضو بشه. ( خواستی به عنوان اولین نفر داوطلب میشم :p )

یه راه دیگه هم هست : مثلا من میام محصول X رو میزارم توی سایت بعد وقتی فروش داشتم از بفرستمش برا تو و تو بفرستی برا خریدار دیگه تسویه حساب با وبمستر هم پا خودته . اما من این مدلی خوشم نمیاد :D

خلاصه امکان آگهی دهنده رو به شمشاد بگو اضافه کنه اصلا شاید خودش پیشنهاد خوب خوب داشت:happy:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لينك خريد نقدي هم مثل پستي تو پنل اضافه بشه!

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
فقط دوستان لطف کنند 2 نوع ایده را یادداشت کنند یعنی به طور دسته بندی شده که ما هم بتونیم منظم کار کنیم :

بدین صورت :

امکانات درخواستی فروشگاه ساز :
1.
2.
3.

امکانات درخواستی سیستم همکاری :
1.
2.
3.

ممنون از همه شما عزیزان

ارادتمند
ف-شمشاد

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
خریدهای نقدی هم ثبت شوند.مثلا معلومه چندتا سفارش دادن ولی معلوم نیست چه محصولی است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ارسال ايميل به همكار بعد از ثبت هر سفارش

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
.................................

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
فرشاد چیکار کنیم . ایده ها و نیازها رو خورد خورد تو این تاپیک بزنیم یا همونطور که گفتی تو تکست ؟ خداییش تکست سخته توضیح نوشتن و این چیزا دربارش کلیشش هم ممکنه تکراری بشه . همین تاپیک رو ببری جلو بهتره . منم کمک می کنم تو تاپیک با اجازه ایران امیر عزیز

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
هرجوری که شما راحت باشید ما در خدمتتون هستیم..

کاربران عزیزی که از ما سیستم گرفتند و یا همکارانی که با سیستم های ما کار میکنند در این تایپیک مثل توضیح صفحه قبل به طور دقیق و واضح هر امکاناتی که لازم دارید بفرمایید ..

ارادتمند..

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوستان خواهشن این تاپیک رو منحرف به سوالات بیهوده نکنید . فقط ایده بدید وسلام
با تشکر:eek::f34r:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان خواهشن این تاپیک رو منحرف به سوالات بیهوده نکنید . فقط ایده بدید وسلام
با تشکر:eek::f34r:

الان سوالی که من پرسیدم از فرشاد به نظرت تاپیک رو منحرف کرد و سوال بیهوده بود که اینجوری پست میدی ؟ :blink:

بابا ایول !!!!!! خوبه نوشتم : با اجازه ایران امیر عزیز !!!! منحرف ؟ بیهوده ؟

شرمنده خواستم تاپیکت اکتیو باشه و به فرشاد گفتم همینو بکنه منبع اصلی نیازهای آینده سیستم . حرفمو پس میگیرم . موفق باشی

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
الان سوالی که من پرسیدم از فرشاد به نظرت تاپیک رو منحرف کرد و سوال بیهوده بود که اینجوری پست میدی ؟ :blink:

بابا ایول !!!!!! خوبه نوشتم : با اجازه ایران امیر عزیز !!!! منحرف ؟ بیهوده ؟

شرمنده خواستم تاپیکت اکتیو باشه و به فرشاد گفتم همینو بکنه منبع اصلی نیازهای آینده سیستم . حرفمو پس میگیرم . موفق باشی

سلام منظورم شما نبودی :دی :lol:
اتفاقا سوال شما خیلی هم خوب بود.
ما جسارتی به شما نکردیم قربان.
اگر منظورم خدای نکرده شما بود داخل quote میکردم.
من منظورم سیدی سنتر بود!!!( که اون هم از دوستای صمیمی منه)

Last edited:
بالا