• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امکان بازگردانی درایور حذف شده وجود دارد ؟

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
این موضوعیه که توی اینترنت زیاد در بارش بحث شده ولی علت و شیوه حذف فایل ها توی همه موارد متفاوت هست ....
اشتباه خیلی خیلی فاحضی که کردم این بود که در هنگام فرمت ویندوز یکی از درایو هارو به اشتباه دلیت کردم و با یک درایو دیگه ادغام کردم
علت این موضوع هم این بو که اون درایور رو توسط بیت لوکر ویندوز پسورد گذاشته بودم و موقع فرمت از طریق بوت مقدار فضای اشغال شده رو 0 زده بود و من اصلا دقت نکردم که این همون درایو پسورد گذاری شده هست

به نظرتون امکان ریکاوری این درایو وجود داره یا خیر ؟

Fazel#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به احتمال زیاد خیر
چون اون درایو به صورت عضوی جدا از هارد ( یک پارتیشن جدا ) بوده و به صورت کلی فضای اصلی رو پاک کردین

MJameS

Registered User
لایک‌ها
28
این نرم افزار را امتحان کنید

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
البته من میدونم که امکان این کار نیست ولی توی اون لحظه آدم ناخوداگاه میگه شاید یه راهی باشه ، ولی لازمه که به دوستان یاداوری کنم فقط امکان بازگردانی فایل های گم شده و مخفی شده وجود داره و وقتی اطلاعات پاک بشه اصلا قابل برگشت نیست ، این نرم افزار های ریکاوری کاری که میکنند به دو صورته ، یا اطلاعات گم شده رو بازیابی میکنند و یا مثل سیستم ریستور ویندوز از بک آپ ها استفاده میکنند

همه کسایی که با کامپیوتر کار میکنند وجه کنند :

اما میخوام تجربه ی موفقم رو تو این زمینه بگم ، که همیشه از فایل هاتون نسخه پشتیبان داشته باشید ، این درایو من که حذف شد خیلی برام مهم بود و من از روی تجربه روی 4 تا هارد دیگه ازش بک آپ داشتم ، جالبه که بدونید سه تا ازون هارد ها به دلایل مختلف پاک شده بودن ، مثلا یک بار برای اینکه به کسی بدم خودم عکس هارو پاک کردم ، یکی دیگه فرمت شده بود و یکی هم به دلیل نامشخص پاک شده بود ، اما یه هارد قدیمی 20 گیگابایتی داشتم که فکرشم نمیکردم اونتو باشه ، جالبه که به اطلاعات مهمتری هم دست پیدا کردم ، خاطره های چند سال قبل ...

من نسبتا به کامپیوتر وارد هستم و خودم شرکت کامپیوتری دارم و همه اطرافیان سوالاشون رو از من می پرسند ، ولی برای من هم ممکنه همچین مشکلاتی پیش بیاد و ناخوداگاه از روی بی حوصلگی اطلاعات رو پاک کنم ، پس هیچ وقت گول بلد بودن رو نخورید ، سعی کنید از اطلاعات مهمتون هر چند ماه یک بار روی dvd یا هارد نسخه کپی تهیه کنید ، من هیچ وقت بک آپ هام بدردم نمیخورد ...
ولی الان که میبینم اطلاعات مهمم به راحتی برگشته واقعا از خودم احساس رضایت دارم ...

بالا