• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امکان نصب ورژن جدید ویندوز موبایل رو آی میت جم هست

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه. یک i-mate jam دارم که کاملا سالمه و همه چی کار میکنه یعنی ویندوزش به راحتی کار میکنه و کارهای معمولی رو انجام میده اما آنتن نمیده و وقتی سیم رو داخلش میگذارم آنتن دهی نمیکنه! :( و به یکی دو جا نشون دادیم میگن بردش باید عوض بشه و نزدیک 200 هزار تومن خرجشه، که واقعا خرجش سنگینه ! حالا میخواستم بدونک راهی هست که بشه نسخه ویندوزش رو به روز کرد ویا امکانش هست که یک بار روش از دوباره ویندوز نصب کنیم. در یک سایتی دیدم که نسخه 2005 ویندوز موبایل رو برای دانلود گذاشته بود اما لینکش کار نمیکرد که اگر ممکنه کسی لینک داره نمایش بده که دانلودش کنیم .
بحرحال راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم ....:)
imate-jam-300x400.gif

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از mozaso0 :
سلام به همه. یک i-mate jam دارم که کاملا سالمه و همه چی کار میکنه یعنی ویندوزش به راحتی کار میکنه و کارهای معمولی رو انجام میده اما آنتن نمیده و وقتی سیم رو داخلش میگذارم آنتن دهی نمیکنه! :( و به یکی دو جا نشون دادیم میگن بردش باید عوض بشه و نزدیک 200 هزار تومن خرجشه، که واقعا خرجش سنگینه ! حالا میخواستم بدونک راهی هست که بشه نسخه ویندوزش رو به روز کرد ویا امکانش هست که یک بار روش از دوباره ویندوز نصب کنیم. در یک سایتی دیدم که نسخه 2005 ویندوز موبایل رو برای دانلود گذاشته بود اما لینکش کار نمیکرد که اگر ممکنه کسی لینک داره نمایش بده که دانلودش کنیم .
بحرحال راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم ....:)
imate-jam-300x400.gif

دوست عزيز اين پستو بايد تو بخش پاكت پي سي ميزدي اساتيد اونجا مستقر هستند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از Sony Ericsson!! :
بعید میدونم اگه مشکل سخت افزاری داره با اپدیت ویندوز حل بشه
خوب توضیح بدید ممنون میشم.
در ضمن از مدیر فرم تقاضا دارم این تاپیک رو به قسمت pocket pc انتقال بده.:)

بالا